ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

תשלום דוח חניה באמסטרדם

פורום אירופה
    4
    5
    3508
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • טרונזצו
      טרונזצו נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם

לפני שבועיים חזרנו מאמסטרדם וקיבלנו שם דוח חניה ע"ס 58 יורו
      ניסתי להיכנס לאתר של עיריית אמסטרדם ולא מצאתי שם שום איזכור לגבי תשלום דוח בכרטיס אשראי על הדוח עצמו מופיע שאפשר לשלם את הדוח באתר cition.nl אבל גם שם לא מצאתי אופציה לשלם בכרטיס אשראי
      מישהו שילם פעם דוח באמסטרדם? באינטרנט בדואר בהעברה בנקאית?

ועוד שאלה מה קורה אם אני לא משלם את הדוח?
      יש את הקנס של החברת השכרה על זה שהם שולחים לי את הדוח אבל מעבר לזה יכולים לעצור אותי פעם הבאה שאכנס להולנד?

תודה מראש לעוזרים
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • levnirit
        levnirit נערך לאחרונה על ידי

תשלום דוח חניה באמסטרדם
        לא יודעת לגבי הולנד(קרה לי בשוויץ) אבל במידה ולא יענו לך פה יכולה להציע להתקשר לשגרירות הולנד ולשאול. בטוחה שהם יענו בשמחה
        • ליאתת
          ליאתת נערך לאחרונה על ידי

תשלום דוח חניה באמסטרדם
          זה מה שכתוב באתר של cition . צריך לעשות העברה בנקאית לפי פרטי הבנק המצורפים

Parking fine
          Millions of people visit Amsterdam every year. The city was not built to handle the growing quantity of road traffic, however, so to keep it a pleasant, accessible place for visitors, residents and businesses alike, paid parking has been introduced in a large part of the city.

In order to maintain the accessibility and liveability of the city for everyone, the City Surveillance Service (Cition) enforces the parking regulations very strictly. Cars which are illegally parked or have repeatedly not paid to park (at least five unpaid parking fines) may be towed away by Dienst Stadstoezicht http://www.stadstoezicht.amsterdam.nl.

Pay parking fine
          Payment details to pay from abroad to the attention of:

Gemeente Amsterdam Dienst Belastingen, The Netherlands

BIC code: INGBNL2A

IBAN: NL86 INGB 0004 5003 39
          Bank: ING BANK N.V.

Attention: please do remember to mention the number (aanslagnummer) written on the receipt and your license plate number.

לא יודעת לגבי העתיד, אך ההולנדים מאוד מסודרים כך שרקורד בטוח יישמר. אין לי מושג אם ואיך ייעשה בו שימוש.

• האתר עצמו
          • טרונזצו
            טרונזצו נערך לאחרונה על ידי

תשלום דוח חניה באמסטרדם
            תודה ליאת

נתתי את הדוח לחבר שמבין הולנדית והוא גם אמר לי שהאופציה היחידה לשלם אותו זה בהעברה בנקאית
            שאלתי היא האם פעם מישהו התנסה בזה כי זה לא כמו שאני משלם באתר שלהם ומיד מונפקת לי קבלה אלא זה סתם העברה לחשבון מסויים ואני לא יכול לדעת היכן זה יעלם בדרך
            • 4muki5
              4muki5 נערך לאחרונה על ידי

תשלום דוח חניה באמסטרדם
              יש לתת לבנק שלך את הפרטים המדויקים של החשבון המוטב, אליו יש להעביר את הכסף, ותקבלי מהבנק שלך מסמך המאשר זאת.
              ייתכן והוצאות ההעברה תעלנה על הסכום המועבר, תוסיפו להוצאות הכלליות של הטיול ותהפכו דף....
              • 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון