טיסת מעבר דרך פרנקפורט
-
שלום רב
יש לי טיסה לברגן נורווגיה דרך פרנקפורט
עם קונקשיין של שעה וחצי
1.האם יש צורך לעבור ביקורת דרכונים בפרנקפורט או ברגן?
2.האם יש צורך לעבור בדיקה בטחונית נוספת לעליה לטיסה השניה?
תודה רבה -
טיסת מעבר דרך פרנקפורטהנסיון שלי הוא מלפני שלוש שנים, כך שלא בטוח שתקף.
שדה התעופה בפרנקפורט גדול ומסובך.כדאי שתדעו בודאות מהיכן יוצאת טיסת ההמשך לברגן ואייך להגיע אליה בדרך הכי קצרה,תשאלו אינפורמיישן באזור הירידה מהמטוס וביקורת הדרכונים, בכדי שלא תתברברו. שעה וחצי יספיקו בקלות. אם אתם טסים לופטהאנזה המזודות יעברו בלעדיכם.יש פעם אחת ביקורת דרכונים ובטחונית כאשר אתם נכנסים לשדה בפרנקפורט.בברגן לא הייתה שום ביקורת והופתענו לגלות שלא היתה שום עמדה להחתמת הדרכון-פשוט נכנסים לשדה הקטן ויוצאים בצ'יק לשאטל העירה.איין לי בדרכון שום סימן שבכלל הייתי בנורבגיה. -
טיסת מעבר דרך פרנקפורטתעבור ביקורת דרכונים רק בפרנקפורט
בשעה וחצי זה אומר שאתה צריך לרוץ לטיסה הבאה בהנחה שהיא יוצאת מאותו טרמינל. בפרנקפורט יש שני טרמינלים ורכבת קטנה מחברת ביניהם.
כל טרמינל יש כמה אולמות גדולים שהמעבר ביניהם לוקח כמה דקות.
יש ביקורת ביטחונית בכל עליה למטוס בפרנקפורט. שיקוף תיקים ומעבר במגלה מתכות, כמו שיש אצלנו בנתב"ג.
שנה הקודמת הספקתי עם המשפחה קונקשן של 50 דקות, גם המזוודות הספיקו לעבור.
-
טיסת מעבר דרך פרנקפורטתודה רבה
מבירור הטיסה הבאה יוצאת מאותו טרמינל -
טיסת מעבר דרך פרנקפורטהי,
מניסיון של שנה שעברה , חזרה מדבלין עם LH, היה קונקשין של 1.5 שעות ולא היתה בעייה.
היו מספר נוסעים (כנראה עם קונקשיין קצר ביותר) שהעבירו אותם ישירות מפתח המטוס ברכב למטוס הבא.
בדיקת דרכונים תהייה בכניסה לגרמניה, אח"כ זו טיסה "פנימית" שלא בהכרח יבדקו בה דרכונים.
מייק
-
טיסת מעבר דרך פרנקפורטתודה מייק -
טיסת מעבר דרך פרנקפורטרק תוספת קטנה - קצת לפני הנחיתה בפרנקפורט, יטרחו לומר לכם מהיכן יוצאת הטיסה הבאה - בין אם על הצג האישי שלכם (אם יהיה) ובין אם ע"י הודעת הדיילת. לא תמיד ההמראה היא מאותו מקום שצויין בכרטיס - לפעמים יש שינויים.
שעה וחצי זה די והותר זמן גם לשדה תעופה הגדול והמסורבל הזה.
תיהנו בנורווגיה!
רבקה