ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

סיור לילי בוושינגטון

פורום צפון אמריקה
    4
    5
    2394
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Danny D11
      Danny D11 נערך לאחרונה על ידי

שלום,
      מישהו עשה סיור לילי מומלץ בוושינגטון?
      ראיתי שיש סיורים ליליים בחברות Grayline ו- Tourmobile. מישהו מכיר? האם כדאי? איזו חברה?
      בנוסף אנחנו מתכננים לישון ב State Plaza Hotel שממוקם ב 2117 E Street, N.W.
      האם זו סביבה בטוחה וניתן ללכת שם בלילה ללא חשש?

תודה
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • yaffabe
        yaffabe נערך לאחרונה על ידי

סיור לילי בוושינגטון
        מתוך כתבה במטייל
        http://www.lametayel.co.il/%D7%95%D7%95%D7%A9%D7%99%D7%A0%D7 %92%D7%98%D7%95%D7%9F+%D7%93%D7%99+%D7%A1%D7%99+-+%D7%98%D7% 99%D7%95%D7%9C+%D7%A9%D7%9C%D7%95%D7%A9%D7%94+%D7%99%D7%9E%D 7%99%D7%9D+%D7%91%D7%91%D7%99%D7%A8%D7%AA+%D7%90%D7%9E%D7%A8 %D7%99%D7%A7%D7%94

"..בכל אופן, אל תוותרו על סיור לילי בוושינגטון, בשעות הלילה מוארים בנייני העיר ומעניקים לה מראה מרהיב, החל מכיפת הקפיטול וכלה באנדרטה לזכר מלחמת העולם השנייה. יש האומרים שסיור לילי מאורגן הוא הדרך הטובה ביותר להתרשם מהעיר, סיורים בני שעתיים מאורגנים על ידי חברות שונות, בהן Grayline ו- Tourmobile. .."
        • Danny D11
          Danny D11 נערך לאחרונה על ידי

סיור לילי בוושינגטון
          תודה. בדיוק מהכתבה הזו לקחנו את הרעיון לסיור לילי.
          השאלה היא האם האיזור של המלון שלנו הוא בטוח בלילה ( State Plaza Hotel שממוקם ב 2117 E Street, N.W)
          ובנוסף איזו חברה ואיזה סיור מומלצים (בהנחה שיש גולש\ת שהשתתפו בסיור כזה)
          • hilalevy1
            hilalevy1 נערך לאחרונה על ידי

סיור לילי בוושינגטון
            הייתי בארה"ב בטיול מאורגן בגיל 18 (טיול שמיועד לבני נוער לפני הגיוס, בלי המשפחות וההורים) ולקחו אותנו לסיור לילה בוושינגטון.
            זה המקום היחיד בכל הטיול שקיבלנו הנחייה ברורה לא לעזוב לבד את המלון בלילה וזה גם המקום היחיד שהוצמד לנו מאבטח עם נשק שחברת הטיולים שכרה.
            אני אסייג ואומר שזה היה לפני 11 שנה כבר Embarassed
            בפעם האחרונה שהייתי בוושינגטון (באוקטובר האחרון) הסתובבנו עד שעות הערב המאוחרות אבל לא בלילה.
            קח בחשבון שזו לא נחשבת העיר הכי בטוחה בארצות הברית, אבל אני חושבת שאם אתה לוקח סיור מאורגן עם חברה מסודרת ועם קבוצה, ממש לא אמורה להיות בעיה.
            • vickyhaz
              vickyhaz נערך לאחרונה על ידי

סיור לילי בוושינגטון
              לפי המפה המלון נמצא בהמשך לשכונת גורג טאון יותר קרוב למרכז.גם אני אשהה במלון זה.והדבר הכי חשוב לי זה הבטיחות של השכונה.אם מישהו מכיר בבקשה שיגיד אם האזור בטוח.תודה
              • 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון