ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיסה מפנמה לקולומביה

פורום מרכז אמריקה
    3
    5
    2767
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • dolev7
      dolev7 נערך לאחרונה על ידי

שלום,

האם האופציה היחידה למעבר מפנמה לקולומביה בטיסה הוא מפנמה סיטי לבוגוטה? האם יש אופציה של טיסה מפנמה לצפון קולומביה? (קרטחנה, ברנקייה). אני מתחיל את הטיול בפנמה וממשיך בצפון קולומביה (החופים), ולכן קצת חבל לי לטוס עד בוגוטה ואז לחזור חצי מדינה צפונה.
      הבנתי שאופציית השיט היא די מסורבלת וארוכה (5 ימים, דרך אגב- זה כולל שהות בסן באלס?), כך שאשמח לשמוע אם יש עוד אופציות למעבר מפנמה לצפון קולומביה (הבנתי שיש משהו עם שילוב של שיט וטיסה).

בנוסף- אשמח לשמוע על עלותן של אותן אופציות.

תודה,
      דרור.
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • גדליהו מהגרעין
        גדליהו מהגרעין נערך לאחרונה על ידי

טיסה מפנמה לקולומביה
        למה השייט מסורבל?
        אורי כתב, אם איני טועה שיש גם 3 ימים ,וכולל שהות בסן בלאס
        אז זה שתי ציפורים במכה אחת
        • אורי
          אורי נערך לאחרונה על ידי

טיסה מפנמה לקולומביה
          יש 3 אופציות מעבר בין פנמה לקולומביה:
          1. טיסה - הכי קצר. יש טיסה יומית מפנמה העיר לברנקייה במחיר סביר ביותר. אם אתה קצר בזמן, זו הדרך.
          2. שייט - ממש לא מסורבל, והאופציה המועדפת בעייני, בתנאי שיש לך זמן. השייט עצמו הוא בסך הכל 30-40 שעות, כאשר את שאר הזמן מבלים בנופש בסאן בלאס. מאוד מומלץ. אם תרצה פרטים, תרשום ואשמח לפרט יותר.
          3. שייט + נסיעה - אופציה משולבת - מפנמה העיר לסאן בלאס באוטו/טיסה, משם בסירה עוברים את הגבול לקאפורגנה, ומשם ממשיכים בסירה לטורבו, ומשם אוטובוס לקרטחנה. מומלץ לעצור בחופים המדהימים של קאפורגנה לכמה ימים.
          אלה האופציות בגדול, בחר אופציה שמתאימה לך, ואם תרצה עוד אינפורמציה, כתוב כאן ואוכל לפרט יותר.
          • dolev7
            dolev7 נערך לאחרונה על ידי

טיסה מפנמה לקולומביה
            תודה על המידע המועיל.
            השילוב של טיסה ושיט נשמע לי מורכב מדי, כך שנראה לי שאוותר עליו.
            בנוגע לשתי האופציות האחרות- מה ההבדל ביניהן מבחינת עלות? האם טיסה היא יקרה יותר באופן משמעותי משיט?
            בנוסף- אני לא רוצה לוותר על ביקור בסן בלאס, ואני לא רוצה גם להיות שם בלחץ. האם האופציה של השיט היא גמישה (מגיע לחוף, נשאר שם כמה שבא לי וממשיך הלאה לכיוון קולומביה), או שאני בעצם תלוי בקפריזות של היאכטיונר שלוקח אותי?
            האם יש אופציה לטוס מסן בלאס לברנקיה?

שאלה נוספת, כללית יותר- בהנחה שאני אקדיש שבועיים לאזור קרטחנה והעיר האבודה- יישאר לי עוד שבוע בקולומביה.
            אני מתלבט בין שתי אופציות- או להתחיל להדרים באופן מדורג לכיוון בוגוטה, ותוך כדי לעבור בקאפורגנה ובאזור מדג'ין ועמק הקפה, או- לטוס מברנקיה לבוגוטה ומשם ללטיסיה, ולהיות כמה ימים באמזונס.
            מהי המלצתך?

תודה,
            דרור
            • אורי
              אורי נערך לאחרונה על ידי

טיסה מפנמה לקולומביה
              אל תעשה כל דבר הרבה יותר מורכב ממה שהוא.
              השייט המשולב עם נסיעה (אגב, לא הזכרתי שייט וטיסה) היא דווקא אחת מהאופציות הקלות. אבל מה שנראה לך...
              לגבי המחירים - השייט והטיסה עולים פחות או יותר אותו דבר, רק שבשייט אתה מקבל מחייה של 5 ימים עם ביקור בסאן בלאס. ולא, אתה לא תלוי בשום קפריזות, אתה משלם על שירות שמוסכם עליו מראש, ואותו אתה גם מקבל.
              שבוע להדרים בהדרגה מקרטחנה לבוגוטה? גם אם לא תעבור בקאפורגנה שממש, אבל ממש לא נמצאת על הדרך, תבלה את רוב זמנך בנסיעות בלי באמת לראות כלום. הנסיעה מקרטחנה לבוגוטה אורכת כמעט יממה. מה תספיק לראות בדרך? בטח שלא גם מדיין, עמק הקפה ובוגוטה.
              ובכל אופן, מבין שתי האופציות, אני הייתי בוחר בלטייל בקולומביה עצמה, ולא לטוס ללטיסיה לג'ונגלים.
              ממליץ באופן כללי להוסיף עוד טיפה זמן לקולומביה, או לחלקו שונה - שבועיים לקרטחנה והאזור זה דיי הרבה אם אתה רוצה להספיק לראות עוד דברים... צמצם קצת שם ותעביר ימים לשאר המדינה.
              ולא, אין ממש טיסות כבקשתך מכל מקום לכל מקום. טיסות בינלאומיות מפנמה העיר בלבד, ומבוגוטה וברנקייה בלבד.
              שאלות?
              • 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון