בנג'י בהודו
-
מישהו יודע אם יש בצפון הודו מקום לעשות בנג'י? או שאין חיה כזאת בהודו בכלל? -
לך תסמוך על ההודים שיקשרו אותך כמו תיקון פנצ'ר -
רישיקשוואוו...
אתה צריך להיות אמיץ אמיתי...
לשאלתך, מעולם לא עשיתי את זה, אבל בחיפוש מהיר ברשת מצאתי שיש ברישיקש.
בכל אופן, ממליץ לך להיות אחראי ולקחת איתך מהארץ חבל רזרבי
לכל מקרה...
לך תדע
-
למה לך? באמת שואלת ... תוותר... -
רישיקשאני הייתי ממליצה לו לדאוג להכין צוואה לפני
עם כל אהבתי להודו, יש דברים שלא עושים שם
יש את התמונה המפורסמת של המיין בזאר עם כל החוטי חשמל התלוים ... זה ממחיש למה במקום כזה לא עושים בנג'י.
-
כי אין תחושה טובה יותר בעולם כולווכי באנג'י, אם הוא מתבצע בעזרת חברה ידועה עם תקני בטיחות מחמירים, הוא בטוח כמעט לגמרי. הרבה יותר מלשכור אופנוע או אופניים או רכב ולעלות על הכביש, וגם יותר בטוח מלאכול ברחוב או לצאת לטרק בגבהים או לקחת סמי הזייה.
על הודו אני לא יודע כלום, אבל בנפאל, בסמוך לגבול הטיבטי, יש באנג'י מדהים שיוצא מקטמנדו, שמארגנת חברת The Last Resort [שם אכן נפצעתי - בכבישים ההרריים בדרך חזרה מהבאנג'י האוטובוס שלנו התנגש באוטובוס אחר שהגיח במהירות מהסיבוב]. במגדל מקאו נמצאת פלטפורמת הקפיצה הגבוהה ביותר בעולם, וקשה לתאר במילים את התחושה של קפיצה מגובה 233 מטר, כשהעיר והאוקיינוס פרושים תחתיך. בשני המקרים מדובר בחברות מערביות עם מדריכים מקצועיים וציוד מקצועי, שלא יתנו לך לקפוץ אם אתה לא עומד בתנאי סף מבחינת משקל או מצב בריאותי, או אם מזג האוויר לא מתאים. -
כי אין תחושה טובה יותר בעולם כולועל אף הרצון העז לנסות דברים כאלו, מסיבות שלא אפרטן כאן, נבצר ממני לעשות זאת, וכאמור, לא עשיתי את זה מעולם...
mariposa30 הצחקת אותי עם הקטע של הצוואה
אבל האמת היא שאני מסכים לחלוטין עם חתול רובוט,
אם החברה היא אכן מוכרת, ועומדת בתקני בטיחות גבוהים (וכמובן שיש את האומץ) - אז באמת שאין סיבה שלא...
רק לא לשכוח את החבל מהארץ, כן?
אגב, חתול רובוט... עשית בנג'י?
אם כן, שתף אותנו בתמונות...
-
לצעריאין לי תמונות. המחירים השערורייתיים והלגמרי חסרי הצדקה של צילום בווידיאו ובסטילס במקאו ובנפאל הרתיעו אותי מאוד, והעדפתי לוותר על זה. בדיעבד אני קצת מתחרט, אבל לא מאוד, כי באמת שאין תחליף לחווייה עצמה. יש לי תמונות מהקפיצות בפרו, אבל אין לי מושג איפה הדיסק הזה נמצא.
-
גם לצערינו
-
ברור שזו תחושה מטורפת ...ואני מתכננת מתישהו לעשות את זה (נתחיל עם צניחה חופשית
קודם)
אבל רק במקומות יחסית בטוחים ועם חברה מוכרת, ואף חברה בהודו עם כל הרשיונות בעולם והבידוק המחמיר לא תגרום לי לעשות שם בנג'י ...
ושוב, חולה על הודו אבל יש דברים שלא עושים שם ...
למרות שאחרי שקיבלתי שם אינפוזיה ... לא יודעת מה יותר גרוע, זה או בנג'י
-
בנג'י בהודוטוב הצלחתם להפחיד אותי על הבנג'י בהודו.. חחח אני יבדוק באמת על בנג'י בנאפל, או שבנתיים נאלץ לוותר עד לטיול הבא..
ד"א, אם רשום לי בויזה להודו שיש לי 2 כניסות (דאבל) ורשום למטה שצריך לחכות חודשיים אחרי היציאה הראשונה - עד כמה הם רציניים בעניין ומה אפשר לעשות כדי לקצר את הזמן הזה? -
בנג'י בהודואגב, בהרבה מדינות, בעיקר מדינות מתפתחות ומטה, החברה המפעילה את הבאנג'י היא כלל לא חברה מקומית, לא בניהול מקומי, והרבה פעמים לא בהדרכה ותפעול מקומיים. זה תקף לבאנג'י, ראפטינג, ועוד אי אלו אטרקציות אחרות מסוכנות, כך שלא הייתי פוסל.
באופן ספציפי לא עשיתי באנג'י בהודו, אבל יצא לי לעשות כמה "אטרקציות" מסוכנות שכאלה, במדינות שונות בעולם. כל מקרה לגופו, צריך לבחון את החברה המבצעת, ולהחליט אם היא מתאימה או לא, ללא קשר למדינה בה מתבצעת ה"אטרקציה" -
בנג'י בהודועשיתי בנג'י נדנדה וסקיי-פוקס ברישיקש לפני שבוע. לידי עשו באנג'י רגיל.
היה סבבה. נראה מקצועי עי חברה ניוזילנדית שמפעילה ת'עסק - זה הבאנג'י היחיד בהודו, קיים כשנתיים שלוש. אפשר אחכ לראות את הסרטים שלך קופץ ולהחליט אם לקנות או לא.
ממליץ לעשות קומבו של נדנדה וסקיי-פוקס. למרות שיש שם כל מיני אפשרויות. הבאנג'י הקלאסי נראה הכי מפחיד. הסקיי פוקס והנדנדה יותרכייפיים. אפשר גם לעשות את שלושתם.
החסרון העיקרי הוא שזה בערך הדבר היחיד שאפשר לעשות עכשיו ברישיקש. חפש הודעה שלי שמזכירה את רישיקש פה באתר