טיולי טבע בקרבת אמסטרדם
-
היי,
בסוף יולי אני נוסע לאמסטרדם ורציתי לדעת אם יש מסלולי טבע יפים במרחק של עד כשעה נסיעה (אני עם אוטו).
כמו כן יתקבלו בברכה המלצות לטיולי אופניים חד יומיים באזור.
אורי -
טיולי טבע בקרבת אמסטרדםמסלולי הטבע בהולנד הם משטחי אינסוף של ירוק , פרות, תעלות מים, ופה ושם טחנת רוח שנשארה מימים אחרים.
בכל הולנד יש מדרכות מיוחדות לרוכבי אופניים גם בכבישים המהירים, בצידי הכביש. קצת בעייה לאן לנסוע, אם אתה עם רכב שווה לצאת קצת יותר משעה מאמסטרדאם לעיירה היפה מאד חיטהורן ושם מטיילים ברגל או בסירה. לכיוון אחר אפשר לכיוון צפון ולעבור בסירה לאחד האיים , שם שוכרים אופניים ומטיילים וזה מסלול מאד נחמד.
לכיוון רוטרדאם , אפשר לנסוע לקינדרדייק שם יש טחנות רוח בשורה חלקן עובדות למטרות תיירות ואפשר לבלות שם שעות אחדות. -
טיולי טבע בקרבת אמסטרדםתודה על המידע, אבל אני מחפש מקום שבוא אוכל לשכור אופניים ואני אוכל לעשות טיול של כמה שעות על אופניים. -
טיולי טבע בקרבת אמסטרדםקודם כל באמסטרדאם עצמה תוכל לשכור אופניים. אפשר לנסוע ברכבת עם האופניים, לרדת באחת התחנות בכפר קטן ולטייל באופניים בין השדות והתעלות.
על יד העיר ארנהיים יש את מוזיאון קרולר מולר , שם יש גן גדול מאד , שוכרים אופניים ומטיילים.
בהולנד בכל מקום תוכל לשכור אופניים ולטייל , השאלה מה המטרה שלך. -
טיולי טבע בקרבת אמסטרדםבנוסף , בלשכת התיירות באמסטרדאם יוכלו לתת לך מפות טיול והמלצות לאן אפשר ואיך. מנסיוני שלא בטיולי אופניים , בדברים אחרים, הם יורדים עד הפרטים הכי קטנים.