ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

וינה בכמה שעות

פורום אירופה
    6
    7
    4012
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • nirsopher
      nirsopher נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם,

אני מזמין טיסה לפריז באוקטובר, ויוצא במקרה שבתאריכים שלי אוסטריאן איירליינס מציעים את הכרטיס הזול ביותר. יש לי שתי אפשרויות: לקחת קונקשיין של שעה וחצי, או לקחת קונקשיין ארוך, של עשר וחצי שעות, באותו מחיר בדיוק. אני מתבלט האם לקחת את הקונקשיין הקצר, או את הקונקשיין הארוך, שלכאורה יאפשר לי לטעום טיפ טיפה מווינה, שם לא הייתי מעולם וכרגע לא נראה לי שאהיה שם במסגרת אחרת.
      אורך הקונקשיין הוא כאמור עשר וחצי שעות. נניח שייקח לי שעה לצאת מן השדה (אני לא צריך לאסוף את המזוודה) ושעה להגיע לעיר (רכבת מהירה למרכז העיר יוצאת כל חצי שעה, ואורך הנסיעה הוא 20 דקות). אני ארצה להיות בשדה התעופה בווינה שעתיים לפני הטיסה לפריז (ליתר ביטחון - האם זה באמת נחוץ?), ולהשאיר שעה כדי להגיע לשדה התעופה. מה שמשאיר לי חמש וחצי שעות לטייל בווינה.
      מישהו/י שהיה/תה בווינה יכול/ה לומר לי האם הדבר אפשרי וכדאי? ואם כן, היכן כדאי להעביר את השעות הללו?
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • lustrous
        lustrous נערך לאחרונה על ידי

וינה בכמה שעות
        אני לא יודעת עד כמה זה כדאי, אלו כבר השיקולים שלך אבל חמש שעות זאת ממש טעימה, ממש על קצה המזלג.
        בוינה יש מלא מלא מוזיאונים מדהימים, מסעדות טובות, לא חסר אטרקציות.
        לדעתי תקרא קצת על מגוון האטרקציות, תבחר לך אחת-שתיים קרובות ולך על זה אם באמת תחליט על הקונקשיין.
        וינה יפיפיה!
        • nirsopher
          nirsopher נערך לאחרונה על ידי

וינה בכמה שעות
          תודה רבה

אני האמת רוצה לראות רק highlights, מעין sightseeing של האתרים המרכזיים בווינה. מוזיאונים פחות מעניינים אותי...
          • שלי מ
            שלי מ נערך לאחרונה על ידי

וינה בכמה שעות
            אתה יכול לקחת טיול פנורמי מאורגן במשך כשעתיים שיוצא מהאופרה של וינה או סתם להסתובב באתרים ליד קתדרלת סן סטפן עם מדריך של וינה.
            • איריס ס.
              איריס ס. נערך לאחרונה על ידי

וינה בכמה שעות
              יש גם את אוטובוס התיירים hop on hop off שעוצר ליד כל המונומנטים החשובים.
              הכרטיס הוא ל 24 שע' ואפשר לעלות ולרדת היכן שרוצים או פשוט לנסוע את כל הקו ולראות את האטרקציות העיקריות. ( מקבלים אוזניות עם הסברים).

אפשרות אחרת היא הטראם הצהוב של הרינג.. לא ניסיתי , אדווח באוגוסט.
              • yosic
                yosic נערך לאחרונה על ידי

וינה בכמה שעות
                צרפתי לך קובץ ובו מפה וציור מסלול לכמה שעות של האתרים המרכזיים בוינה.
                זהו נייר שקיבלתי במרכז מידע במדרחוב הראשי בוינה, ליד הקתדרלה.
                מסלול רגלי מעולה, קל וממצה את כל הנקודות החשובות במרכז העיר.

מסלול בוינה 1.jpg
                מסלול בוינה 1.jpg(גודל:28.53KB)

מסלול בוינה 1.jpg
                • MegaMind
                  MegaMind נערך לאחרונה על ידי

וינה בכמה שעות
                  בנסיעתי האחרונה לזלצבורג, ביליתי את היום האחרון של הטיסה בוינה (הטיסה חזרה הייתה באזור שמונה בערב)

השתמשתי במפת האטרקציות ש yosic ציין בהודעה שלו. חייב לומר שהיא סבבה לגמרי, נותנת מסלול הליכה הגיוני ופשוט.

אני רק אוסיף שמומלץ לעצור לארוחת צהריים בשניצליה המפורסמת "פיגלרמולר".

את כל האתרים ראיתי מבחוץ ובעיקר ספגתי את האוירה ואת ים האנשים שיש באזור רחבת הקתדרלה והרחובות שמובילים אליו קרטנר שטראסה וכו'.

אתה יכול גם לנסות ולצרף את ארמון שונברון הסמוך, אבל רק במגבלות הזמן שלך. הוא קצת מחוץ למסלול הזה אבל לא יותר מדי. הרכבת התחתית יעילה מאוד.

בסוף המסלול, רכבת תחתית של פחות מחמש דקות ל westbahnhof ומשם אוטובוס לשדה התעופה חזרה.

ממליץ על אפליקציית SCOTTY לסמארטפון בה מכניסים מוצא ויעד ומקבלים את צורות התחבורה הציבורית האפשריות בצורה מאוד מאוד נוחה.
                  • 1 / 1
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון