תספורת לתיאלנד
-
היי,
זה יותר מופנה לבחורות מבין אנשי הפורום.
מישהי הסתפרה בתאילנד? אפשר לסמוך עליהם בקטע הזה? יש המלצות למספרה ספציפית?
תודה! -
תספורת לתיאלנדאמנם אינני בחורה וגם לא ליידיבוי, אבל חבל לך על הזמן!
יש כאן מספרות באיכות, ובמקצועיות ברמה הגבוהה ביותר.
למי שלא מכיר, אחד הדברים המענגים ביותר במספרה בתאילנד הוא המסאז' לראש (לקרקפת ולצואר)
-
תשובההחנות עצמה (המספרה) ברמה גבוהה וגם השירות בהתאם, אבל קחי בחשבון שהסגנון בתאילנד מאוד שונה מהסגנון שלנו ולכן אולי התוצאה לא תהיה לרוחך.
מציע לך לקחת תמונה שהם יוכלו לראות כיוון תספורת.
הכי כיף להיכנס למספרה מקומית ולראות איך 2 תאילנדיות עושות פן ותוך מספר דקות קצר הראש מוכן ומדוגם.
-
תשובהכן אני 90 אחוז אקח איתי תמונה...אני פשוט רוצה לעשות קארה ואמרתי אולי בתאילנד זאת הזדמנות טובה..אני פשוט קצת מפחדת שהם יעשו לי משו בלתי הפיך
חחח -
תשובהאני גם לא בחורה , אבל יצא לי להסתפר בתאילנד , או יותר נכון לגלח את הראש לקרחת כמו נזיר בודהיסטי .
מקסימום הקארה לא יצא טוב תמיד אפשר לעשות כמוני . -
ארז....אין לך נסיון בתחום?? -
ועכשיו ברצינותאשתי וביתי הגדולה נוהגות להסתפר ולעשות קוקיות במכון יופי ענק מומלץ ביותר, שנמצא בבנגקוק ב-MBK, בקומה הרביעית. הוא נקרא BigCut (נמצא בקצה הדרום מערבי של הקניון) ומציע, בין היתר, מניקור ופדיקור (200 באט כל אחד), הארכת שיער (1000 באט), תספורות, גוונים וצבע (500 באט), שעווה (150-800 באט), טיפולי פנים (450 באט), קעקועים (1000 באט), צמות עם חרוזים (1500 באט) ועיסויים שונים (250-500 באט לשעה). בזמן הטיפול תוכלו לשחק במחשב הנמצא בכל עמדה. מומלץ בחום. -
ועכשיו ברצינותאלופים ,אבל כמו בארץ יש בכל מקום טובים יותר וטובים פחות בMBK לא הייתי מספר בחורה כי שם יש רק מתלמדים אבל אם את מחפשת חויות אז בהחלט -
ועכשיו ברצינותמאיפה החלטת שיש שם רק מתלמדים ? הסתפרת שם ? הן למדו אצלך ?
אם אין לך משהו חשוב להגיד, אתה לא חייב -
ועכשיו ברצינותנכון אים שם רק מתלמדים יש שם גם מתלמדות זו חנות בית ספר