ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

קרוז בים הבלטי-שאלה

פורום אירופה
    4
    9
    5335
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • אביה
      אביה נערך לאחרונה על ידי

שלום לחברי הפורום,

האם מישהו התנסה בקרוז בים הבלטי ויכול להמליץ על חברה שדרכה כדאי להזמין את הקרוז.
      ועוד שאלה למי שיודע האם ההדרכה בסיורים היא רק באנגלית או שניתן למצוא הדרכה גם בעברית?

אם מישהו היה ויכול לספר קצת חוויות אשמח מאוד.

תודה על כל עזרה
      אביה
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • leprechaun
        leprechaun נערך לאחרונה על ידי

קרוז בים הבלטי-שאלה
        אני הייתי לפני שנתיים והיה מעולה.
        שטנו עם ה-norwegian sun של NCL והיינו ממש מרוצים. עם זאת, קחי בחשבון שזו לא אחת מהאוניות הכי חדישות ומפוצצות אטרקציות - אם כי לנו זה הספיק בהחלט.
        את ההזמנה עשינו דרך vacationtogo כיוון שהם הציעו את ההצעה המשתלמת ביותר. רוב התקשורת נעשתה במיילים, כשהגענו לקטע של מסירת כרטיס האשראי התקשרנו והכל עבר מצויין.

לגבי סיורים, הסיורים מהאונייה הם מן הסתם באנגלית. אני מניחה שבחלק מהמקומות ניתן למצוא מדריכי תיירים מראש דרך האינטרנט ולתאם איתם, אם אתם קבוצה של כמה ישראלים אז זה כמובן יוזיל עלויות. אבל אנחנו באופן אישי העדפנו לטייל לבד ולא היתה שום בעיה.

אם אוכל לעזור בעוד משהו אשמח Smile
        • אביה
          אביה נערך לאחרונה על ידי

קרוז בים הבלטי-שאלה
          תודה רבה
          • hאורי
            hאורי נערך לאחרונה על ידי

קרוז בים הבלטי-שאלה
            קבל כמה הצעות מדליקות של וקיישן טו גו עם הנחות משמעותיות ביניהן 9 ימי שייט של נורביג'ן קופנהגן קופנהגן ב600 $ שזה ממש אבל ממש מציאה פראית.
            http://www.vacationstogo.com/emailtick.cfm?sm=20126&sd=2 5&tm=20129&td=23&xIntl=y&r=84&nr=cus_Q2y _intNS
            (בתקוה שזה עובר)
            • אביה
              אביה נערך לאחרונה על ידי

קרוז בים הבלטי-שאלה
              אורי תודה רבה על הקישור. עוד לא כל כך הצלחתי להבין מה הולך שם אך באמת היו שם מחירים די זולים לעומת מה שהציעו לי בארץ. התכנון הוא לנסוע אחרי ה- 20.7
              (דרך אגב אני בת ולא בן)

תודה,
              אביה
              • מירה .ל.
                מירה .ל. נערך לאחרונה על ידי

קרוז בים הבלטי-שאלה
                אנחנו הזמנו שייט לאוגוסט לים הבלטי דרך i-cruise בחברת השייט msc.

עבור הילדים משלמים רק מיסים.
                אנחנו מתכוונים לטייל עצמאית פרט לסנט פטרסבורג שם הזמנו מדריך דובר עברית.

בהצלחה.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                • hאורי

קרוז בים הבלטי-שאלה
                  בוקר טוב אביה.
                  מתנצל על הטעות במיגדר. יש לי שתי נכדות קטנטנות שלאחת קוראים שקד ולשניה יהלי וגם נכד אחד בשם עידן Cool אני כבר מאומן להחליף נקבות בזכרים. Laughing אגב באמצע כל קרוז בשנים האחרונות, נולד אצלנו עוד צאצא.אנחנו נזמין לנכד הבא את השם תום Shocked גם בשביל הקרוז וגם בשביל שיהיה בת Surprised
                  אני לא עובד בוקיישן. בתור חובב קרוזים בלתי נלאה אני מקבל למחשב את הניוז לטר של וקיישן באופן קבוע ואלו הפאסט דילס האחרונים לבאלטיק.כדאי לך להזמין מהר, כי המחירים לא תמיד מחכים.
                  הם כל כך גדולים וכל כך מהירים, שהם מקבלים ומפרסמים הנחות ענק במחירים סבירים .כשאת נכנסת איתם למו'מ יש להם לפעמים עוד כמה הפתעות בשבילך, כמו מתנות של קרדיטים לתשלומים באוניה או לסיורים יבשתיים.
                  אני טורח לספר לך את כל זה משני טעמים. האחד שאם תצאי לקרוז חפשי באינטרנט מדריכי טיולים עצמאיים בכל נמל. לדעתי כמעט בכל מקום תוכלי לטייל בערים האלו לבד.סיורי הקרקע של הקרוזים ייקרים להחריד.
                  רק לסאנט פטרסבורג המרתקת, כדאי לך להזמין מראש מדריכים בעברית כדי לקבל טיול אמיתי בלי לבזבז זמן.כדאי לסגור איתם שיבואו לקחת אותך מהאוניה וגם יחזירו בלילה.הנמל שם ענק ומבלבל.יש כמה המלצות למדריכים בלמטייל.
                  הטעם השני שבאמת פתחתי הבוקר את האתר של אשת טורס המתמחה גם בקרוזים. שלא נדע מצרות Shocked וכנראה גם לא מעושקי תיירות ישראליים Sad הם כבר ניסו לעשות עלי קופון ביותר מאלף דולר, לאותו התא באותו קרוז באותה האוניה.
                  • hאורי

קרוז בים הבלטי-שאלה
                    היי אביה
                    כרגע נכנסה אצלי (ממש בשבילך) הצעה לבאלטיק, מסמארט קרויזר. עוד לא ניסיתי אותם, אבל מכיר כאלה שהיו מרוצים מאוד.באחד המקרים הם הציגו את המחירים באופיר טורס רעננה וקיבלו אותו הדבר.
                    מעדכן: כי הלינק לא עובר
                    • אולי זה יעבור
                    • אביה
                      אביה נערך לאחרונה על ידי

קרוז בים הבלטי-שאלה
                      אורי תודה רבה.
                      באמת יצרתי קשר עם אשת טורס והמחיר שקיבלתי יקר יותר ב- 1,300 $ מהצעה שראיתי בקישור ששלחת שהתאימה לי מבחינת התאריכים.
                      אני מניחה שהצעה של 729$ בתא פנימי ללא חלון (אנחנו נשדרג)היא ללא מחיר טיסה.
                      יצרתי קשר עם עוד 2 חברות בארץ שהבטיחו לחזור אלי וטרם עשו זאת.

שוב תודה,
                      אביה
                      • 1 / 1
                      • פוסט ראשון
                        פוסט אחרון