ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיפים לטסים עם איזי ג'ט?

פורום טיולי משפחות
    26
    78
    28932
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • לִי
      לִי נערך לאחרונה על ידי

טיפים לטסים עם איזי ג'ט?
      מחיר הספידי הוא אחיד או גם משתנה

במידה ואני מחליטה לקנות היום כמה חודשים לפני - או יום לפני הטיסה?

ככל שמועד הטיסה מתקרב, מחיר הספידי מתייקר?

מתלבטת אם לעשות.. רק בגלל הילדים, הם אמנם לא קטנים, שלא ייווצר מצב שיפצלו אותנו.
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • r.o.
        r.o. נערך לאחרונה על ידי

טיפים לטסים עם איזי ג'ט?
        חושבת שמחיר הספידי קבוע כ -20 יורו לבן אדם, לדעתי, שווה.
        הבעיה שלי לא לשבת יחד, כבר קרה לי באל על שהושיבו אותנו בשני מקומות שונים - שרדנו, כפי שציינתי, נעמד תור מול השער ואז מגיעים כל העוקפים, שבאים כאילו לראות מה קורה ונעמדים ככה מהצד ב"שיטת מצליח" , אם מישהו מעיר הם זזים אם לא אז לא. מודה שאני לא בנויה לזה , ולאחר שטסתי פעמיים בספסל האחרון ליד דלתות השרותים , בי נשבעתי - לא עוד!! שווה לי עוד 100 שח לכרטיס ולהתיישב כמו בן אדם, וכפי שציינתי, גם בתור של הספידי איכשהו היינו אחרונות..
        • רן המטייל בעולם
          רן המטייל בעולם נערך לאחרונה על ידי

טיפים לטסים עם איזי ג'ט?
          אנחנו ( שתי משפחות ) עם ילד בין חמש וחצי ,
          האם נקבל אפשרות להיות ראשונים בתור , או לפחות הילד והאימא? ,
          כי לא ראיתי דבר כזה באתר שלהם
          • r.o.
            r.o. נערך לאחרונה על ידי

טיפים לטסים עם איזי ג'ט?
            לא יודעת לגבי גיל כזה, לא ממש שמתי לב לגילאי הילדים, היו אנשים עם ילדים ממש קטנים , או עם שני ילדים והם נקראו לתור. אולי כדאי לבדוק ישירות עם איזיגט, מקום יהיה לכולם, אף אחד לא נוסע בעמידה, הבעיה שבסוף יש מקומות פה ושם ובסוף המטוס.
            • ronya
              ronya נערך לאחרונה על ידי

אמ...... זה אמיתי מה שאני קוראת כאן?
              לא להאמין. דחיפות, שמירת מקומות, תור למים?!

ואיך הדיילות לא תכנסנה ללחץ- הן גם צריכות לנקות אחרי ירידת הנוסעים....

לא רוצה לחשוב מה קורה במהלך הטיסה.

מאחר ואני תמיד עולה אחרונה- לא יכולה לשאת תור ודחיפות- נראה שאין סיכוי שאטוס עם איזי- לפחות לא מכאן.

מעניין אם גם בחו"ל זה כך.

רוניה
              • ריקי 5
                ריקי 5 נערך לאחרונה על ידי

אמ...... זה אמיתי מה שאני קוראת כאן?
                רוניה, רוצה להגיד לך שזה ממש ממש לא ככה. מזמן לא טסנו בטיסה כל כך שקטה וכל כך רגועה כמו הטיסה של איזי ג'ט. גם היציאה מישראל וגם הטיסה מג'נבה, כולל התור לעליה למטוס.

מוכרחה להגיד לך שכשנחתנו אמרתי לבעלי שממש קשה לי להאמין שטיסה בלי להשעין מושבים ובלי בידור "אישי" עברה כל כך מהר וכל כך בנעימים.

ולכל האחרים - אם לא מתמהמהים בדיוטי-פרי עד הרגע האחרון - אין סיכוי שלא תשבו יחד, לפחות בזוגות או בשני עברי המעבר. פעם אחת טסתי עם ספידי ופעם אחת בלי, ובטיסות הבאות בוודאות לא אזמין ספידי. ממש אין צורך
                • ronya
                  ronya נערך לאחרונה על ידי

ריקי- את לא בדעת מיעוט?
                  תודה על נסיון ההרגעה,

אבל לתפוס מקומות-ועוד כאלה שלא יושבים בהם, אלא סתם, תופסים- שיהיה, נוח, ולעבור שורה שורה, "אולי, אפשר לשבת ביניכם? לא? או קיי, אמשיך לחפש לי מקום..."

אני בעד לחסוך, אבל לא בכל מחיר.

מודה שהצלחת להרגיע אותי, קצת.

תודה

רוניה.
                  • ריקי 5

ריקי- את לא בדעת מיעוט?
                    מי שלא נוסע בארץ באוטובוס או ברכבת - שלא יטוס איזיג'ט. העליה למטוס באיזיג'ט היא כמו העליה לאוטובוס. נכון שאנחנו לא רגילים לזה בטיסות, אבל מה ההבדל בעצם?

אני בשביל לחסוך כמה מאות יורו, שבטוח אנצל אותם הרבה יותר טוב ואהנה מהם יותר, מוכנה לעלות למטוס כמו שעולים לאוטובוס או לרכבת.

• שושי
                      שושי נערך לאחרונה על ידי

ריקי- את לא בדעת מיעוט?
                      כנסו ותקראו חוויות של הרבה גולשים שטסו עם איזיג'ט, כולם מרוצים, לכולם היה מקום, ולא מובן לי לגמרי על מה מדברים, או שהיכינו שלוש טיסות רגועות ונוחות רק לי Rolling Eyes
                      לא מבינה הסיפור של השרותים בסוף המטוס, אני בגילי המופלג עדיין יכולה להתאפק 4 שעות טיסה, באמת לא אוהבת שרותי מטוס, אבל פעם אחד הלכתי, השרותים היו בקדמת המטוס, מול עמדת הדיילות, ומים, נו באמת תקנו שתייה ב2 יורו ותרדו מכל הסיפורים.
                      אם הייתי עוברת מה שכאן מספרים, תאמינו לי שלא הייתי טסה יותר בחיים איתם, עם בלי ספידי.

הנה מה שכתבתי בחזור של טיסה ראשונה עם איזי:

איזי ג'ט... שוב, טונות של תודות לג'מוס, כי האתר שלהם היה אצלי רדום שם בין מיני מועדפים, לא הייתי נזכרת בכלל..
                      הטיסה בסדר גמור, הדיילות נחמדות, אין תלנות בכלל.
                      ספידי בורדינג: פעם האחרונה, סופי, בהלוך היינו חצי מטוס, אז מה זה משנה, היה מקום לכולם בשפע, בחזור, אתם לא תאמינו, היינו היחידים שהיה להם, אז ראשונים בתור, נתנת הוראה לעבור, אנשי ביטחון קוראים לנו לצד, בידוק יוסודי מקו רגל עד ראש, בינתיים כולם עוברים, נכנסנו בין האחרונים, מטוס מלא, אבל גם אז היה לנו 2 מקומות, אז מה הקטע..
                      אל תבנו על הילדים, בחזור רובם היו חרדים, 80 אחוז מהנוסעים, ילדים, ראיתי שקראו לאלה עם תינוקות, האמת, כל הכבוד להורים , הטיסה הייתה יחסית שקטה, ומאוד מהירה, 3 וחצי שעות.
                      • רן המטייל בעולם
                        רן המטייל בעולם נערך לאחרונה על ידי

לא מבין ?
                        אני רציתי לטוס בזול ,חמש כרטיסים ,חצי שנה מראש, 250 יורו אבדל לטיסה רגילה .
                        1250 יורו זה הרבה כסף ואם אישתי תשב עם הילד הקטן לבד אני מאחור שני הגדולים כול אחד במקום אחר לארבע שעות זה אפילו חופשה לפני החופש ,
                        לא רוצה סרט ולא אוכל ולא שתיה , אפשר להביא הכול מהבית טעים וזול יותר , ואני גם לא אמות אם אני הבזבז 10 יורו על חמש שתיה במטוס , זה באמת הכסף הקטן בטיול .

טיסה נעימה 2
                        • yosi555
                          yosi555 נערך לאחרונה על ידי

ריקי- את לא בדעת מיעוט?
                          ריקי אהבתי את התשובה שלך ״ מי שלא נוסע בארץ באוטובוס או רכבת שלא יטוס עם איזי ג׳ט״ פשוט אנשים שוכחים לפעמים שעולים לרכבת או אוטובוס גם הם ממהרים ומחפשים מקום לשבת . מהפעמיים שטסנו עם החברה ולאחרונה לפני שבוע לג׳נבה ומג׳נבה אין שום לחץ לא דחיפות ולא באלגן הכל מתנהל כמו שצריך אין דחיפות ולא ראיתי שום נסיונות של שמירת שורות לא צריך להיות בלחץ אבל מי שמוכן לשלם פי 4 או 5 על טיסה לג׳נבה עם חברה סדירה שלא יטוס עם חברת לאו קוסט כמו איזי גט
                          יוסי
                          • R e e F
                            R e e F נערך לאחרונה על ידי

ריקי- את לא בדעת מיעוט?
                            לפחות באיזיג'ט אנשים מודעים לכך שהם שילמו על טיסה ובתמורה הם מקבלים רק טיסה. כי אם נודה על האמת כשהישראלי הממוצע קונה כרטיס בחברה הלאומית , הוא מרגיש ומתנהג כאילו הוא רכש 51% מהמניות ואת גרעין השליטה באל על... Very Happy

כן ירבו נוסעי מוניות הספיישל שישאירו לנו מקומות באוטובוס... Laughing
                            • wwwgali
                              wwwgali נערך לאחרונה על ידי

ריקי- את לא בדעת מיעוט?
                              מהנסיון שלי ( סה"כ 3 טיסות 6 כיוונים)- לנו לא היתה בעיה לשבת בזוגות גם שעלינו אחרונים לטיסה תמיד היה דוד נחמד שהתחלף, אבל לרוב בהחלט ניתן למצוא.
                              בארץ נתנו לנו להכניס בקבוק מים קטן. בחו"ל הם תמיד מקפידים גם מי שקנה שתיה 2 דקות לפני הכניסה לאולם הנוסעים בדיוטי החרימו לו את השתיה. יש לשים לב גם שאין לכם קרמים שמפו וכדומה בתיק עליה למטוס.
                              השתיה בטיסה לא יקרה רק הבעיה שהבקבוקים לרוב קטנים.
                              בג'נבה גם מי שקנה ספידי בסופו של דבר התערבב באוטובוס עם אלה שלא קנו.והכי חשוב קחו את זה באיזי.
                              • שושי
                                שושי נערך לאחרונה על ידי

גלי
                                מתגעגעים, מה את נותנת לנו את עצמך בטיפות, כמו בשם טוב Smile
                                בארץ ראיתי שעלו עם בקבוקים ליטר וחצי Rolling Eyes
                                • big o
                                  big o נערך לאחרונה על ידי

טיפים לטסים עם איזי ג'ט?
                                  באמת תודה לכל תורמי הטיפים והסיפורים.
                                  נראה לי שנלחצתי רק בגלל הילדים (זו סה"כ הנסיעה השניה איתם לחו"ל והראשונה בתקופת העומס של הקיץ). אבל הם לא פעוטות ויהיה סבבה Smile
                                  • אניגמה
                                    אניגמה נערך לאחרונה על ידי

איזי ג'ט אהובתי
                                    אני חושבת שכדאי שניפתח שירשור, (אבל מוכרחים איך שהוא להעלים אותו מעייני הלוביסטים של איזיג'ט שאני בטוחה שמבקרים פה מדי יום Rolling Eyes וכן כולנו מחכים שתפתחו את רומא, בבקשה במהרה בימינו אמן, ותודה אגב על מנצ'סטר...לבינתיים) על טריקים (אפשר לקרא לזה אם מתעקשים המח היהודי ממציא לנו פטנטים Laughing ) של הקימבונים השונים......
                                    רק המחשבה על הבחור עם ה-17 מעילים, שניראה כמו איזה גודזיל, עומד בנון שלאנטיות בתור......ואחרי הכניסה למטוס, שולף 17 שקיות ומתחיל להתפשט......נו שוין.

וגם לי אין בעייה עם מיים שוויצרים טריים שלא לומר קרירים (מהשירותים), אחרי העליה. Cool
                                    • sancho
                                      sancho נערך לאחרונה על ידי

איזי ג'ט אהובתי
                                      טסתי פעמיים עם איזי לג'נבה ולא ניתקלתי בדחיפות או בשמירת מקומות.
                                      בנסיעה השנייה היינו עם שלושה ילדים, וגם אז לא קנינו ספידי ובדיעבד גם לא היה צורך. ישבנו כולנו יחד.
                                      גם בטיה הראשונה עם זוג חברים, יצא שישיבנו ארבעתינו יחד.
                                      לא צריך להלחץ, ולדעתי גם במקרה קיצוני יימצא לכם מקום לשבת עם הילדים.
                                      בכל מקרה, כשאתם כבר במטוס, אל תשבו בכסאות ליד היצאות חירום. הם מיועדים לנוסעים שמסוגלים לתפקד בשעת חירום, ולא לילדים.
                                      ללא נקשר לאיזי, בבדיקות הביטחון, לדעתי ייקחו גם בקבוק ריק. יש להם כללים והם מרוביעים, ובאחת הנסיעות לקחו לי בקבוק אפטר שייב שבחיי נשארו שם כמ טיפות שהיו אמורות להספיק לי לנסיעה קצרה. החרימו!!

פחית שתייה/בקבוק מים עולה באיזי סך הכל 2 אירו. מחיר זניח בעיני לעלות כל הטיול. בשביל זה לא שווה לבקש למלא במטבח.

כשיש דיילות נחמדות, ולנו היו בטיסת חזור, הם עברו עם מגש של כוסות קטנות עם מים.

תהנו, הטיסה אחלה, קצרה ושרות טוב.
                                      • ריקי 5

איזי ג'ט אהובתי
                                        ואגב, מה שכבתה קודם גלי, הפחיות כבר לא קטנות. הם הגדילו את הפחיות ל-330 מ"ל - ומפרסמים את זה גם על המושבים במטוס.

(WOW, אני נשמעת כבר כמו יחצנית שלהם. בחיי שאני לא מקבלת משכורת מהם, רק נוסעת מרוצה)

• עפרית
                                          עפרית נערך לאחרונה על ידי

שאלה בנושא מזוודות באיזי גט
                                          אנחנו ארבעה ועומדים לנסוע בספטמבר כשכל אחד מאיתנו יצוייד בטרולי שבדכ נכנסת בטיסות רגילות יחד איתנו למטוס
                                          מה המצב באיזי גט?
                                          • R e e F
                                            R e e F נערך לאחרונה על ידי

שאלה בנושא מזוודות באיזי גט
                                            כל עוד עומד בסטנדרט של 56X45X25 ס"מ ויכנס למתקן שמוצב בצ'ק אין, ניתן להעלות אתך למטוס ככבודת יד. זה אומר 4 כאלו, אחד לכל נוסע.
                                            התמונה מגוגל
                                            התמונה מגוגל(גודל:36.35KB)

התמונה מגוגל
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 2 / 4
                                            • פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון