נפאל לבד...
-
שלום לכולם אני מתכנן לצאת באוקטובר לנפאל
אני בן 23 רצתי לדעת אם לטייל בנפאל לבד זה אפשרי? כמובן מתכנן לעשות את האנפורנה ורוצה לעשות את זה עם ישראלים האם זה קל למצוא שאני נמצא שם לבד?
כמה זמן צריך לתת לנפאל אם אני רוצה לעשות את האנפורנה והאגמים הקפואים?
ועוד שאלה קטנה איזה סוג של כרטיס כדאי לקנות מהארץ דרך הודו?כי זה מה שראיתי אכי זול ואני יודע שלהודו צריך ויזה
תודה לעוזרים!!! -
נפאל לבד...לפי דעתי אין שום בעיה, אני הגעתי לפני שנתיים לבד לנפאל ופגשתי 4 ישראלים שכל אחד מהם הגיע לבד וחברנו יחד לטרק.
תגיע לקטמנדו ותישן באזור הטאמל, אתה תראה הרבה ישראלים.
תלך לבית חב"ד זה אחלה מקום לשבת בוא ולפגוש מטיילים ישראלים נוספים, תוכל להתעניין לשאול שאלות ולמצוא שותפים לטרק.
לגבי זמן, על הנייר יש כאלה שיגידו לך ש7-9 ימים לאגמים ו12-14 ימים לאנפורנה זה מספיק, אבל אני אישית הייתי ממליץ לך לקחת חודש (אולי אפילו טיפה יותר). ככה לא תהיה בלחץ תוכל לעשות את הטרקים בכיף בלי חשש של לעמוד בלוח זמנים, ותוכל גם להנות מכמה ימים של שלווה בפוקרה בין הטרק הראשון לשני.
לגבי כרטיס טיסה אני לא בטוח, כי אני הגעתי מתאילנד, מה שאני כן יכול להגיד לך מנסיון אישי זה לקחת את nepal airlines בערבון מוגבל, בחזרה טסתי דרך הודו והתבטלה לי טיסה ואף אחד לא הודיע לי והצלחתי בפוקס לעלות על מקום פנוי במחלקה ראשונה של טיסה של חברה אחרת ועד היום לא החזירו לי את הכסף עבור הטיסה שהתבטלה(בדיעבד אמרו לי שיש להם רק 2 מטוסים, ורק 2 קווי טיסה, אחד להודו ואחד לתאילנד ושם מתבטלות שם המון טיסות)..יש סיכוי שהם השתפרו מאז אבל לא הייתי בונה על זה.
אגב, אם עניין הלבד מאוד מטריד אותך, אתה יכול לפרסם או לחפש מודעה של שותפים פה באתר ולמצוא אולי מישהו שטס בערך באותם תאריכים בשביל נחיתה רכה, למרות ששוב לפי דעתי זה לא עניין בעייתי ויש המון ישראלים בדיוק באותו מצב שם
אם יש לך שאלות נוספות אתה מוזמן בחום -
נפאל לבד...היי קןראיפ לי אפרת .
אני מתכננת לטוס בסביבות סוף ספטמבר לחודשיים בערך לנפאל.
אני אשמח אם תפרסם לי על המסלול או התוכניות שלך קצת, כי אני גם מתכננת לטוס כנראה לבד.
שבת שלום!
-
נפאל לבד...ברגע שתגיע לאזור התרמילאים בקטמנדו, תכנס לסוכנות נסיעות ותראה שם המון הודעות של מחפשים שותפים לטרק. אל תדאג יהיה מאוד קל למצוא שותף.
לנפאל הייתי מקדישה לפחות חודש, ואף יותר אם מוסיפים את הימי מעבר ממקום למקום וימי מנוחה בין הטרקים. אולי גם כדאי להוסיף רפטינג של יומיים.
-
נפאל לבד...אפרת ונאור,
גם אני מתכנן לטוס לנפאל לבד באזור ספטמבר אז מוזמנים לשלוח הודעה...

-
נפאל לבד...היי אפרת, נאור ושאר האנשים
גם אני מתכנן לנסוע לבד לנפאל באמצע ספטמבר
תוכלו להשאיר לי הודעה במייל
שמעון -
נפאל לבד...שלום לכולם
אני מגיע לנפאל תחילת אוקטובר ומתכוון לצאת לטרק אנפורנה בסביבות התאריך 14 באוקטובר.
מחפש גם כן שותפים כרגע יוצא לכיוון לבד
אז מי שבעניין אשמח עם תיצורו איתי קשר
ביי
-
חיפוש שותפים ---> במדור מחפשים שותפים, כאן באתר