אימסט טירול
-
מישהו מכיר את העיר אימסט לאחר רדת החשיכה?
יש בה חיים, או שכל אחד במלונו/ביתו הוא?
ואם כן, אז גם באוקטובר?
תודה
רבקה -
אימסט טירולרבקה,
ישנו שם לפני 4 שנים ללילה אחד.האמת שבגלל העייפות לא חיפשנו בילויים(וגם הייתי רק עם הבן-בטיול בר מצוה).מה שכן-עשה רושם של איזור די רדום.יצאנו רק למצוא פיצריה שבעלת הצימר המליצה עליו.היינו באיזור הנמוך והעמוס יותר ולא באיזור שבו נמצא ה"סאמר רודל באן" המפורסם .שם למעלה זה אמור להיות עוד יותר שקט.המיקום היה מצוין-הן נקודת מעבר משוייץ לטירול האוסטרי,וגם קרוב למעבר "פרן פאס" והאגם החמוד שבו,וכן מקצר את הנסיעה לנקודות התיירות בדרום גרמניה(טירת ניושוואונשטיין וארמון לינדרהוף. -
אימסט טירוללא לנתי, אבל מזכירה לכולנו את קרוניות ההרים המדהימות ! מהיפות והארוכות באוסטריה וישר לקנות הכרטיס למס' פעמים, ולא לפעם אחת
-
אימסט טירוללגבי המגלשות באימסט, האם מישהו זוכר אם אפשר להגיע לנקודת ההתחלה של הגלישה ברכב, או שצריך בכל גלישה לקנות גם כרטיס לרכבל? (כמו המגלשות בטודטנאו). -
אימסט טירולעיר?
עיירה?
עיירונת יותר טוב בהגדרה.
אינה שוקקת חיים,גם לא בשעות האחרות של היממה.
אבל הכול יחסי בחיים,כמובן.
המיקום גיאוגרפית מעולה בגלל הקרבה ל12A והאמת? אני בספק אם באיזושהי עיירה דומה באוסטריה של אוקטובר תוכלי למצוא חיים אחרי שהפנסים נדלקים.
את רוצה חיי לילה (יחסי,הכול יחסי) אז אינסברוק .
את רוצה אוסטריה כפרית-אז העיירות. -
אימסט טירולתודה רבה לכולם על המידע.
יונית - קראתי שיש באימסט קצת יותר מ11 אלף תושבים - כמו עיר בינונית בארץ....
אני חושבת שהבנתי את התמונה. אני עדיין לא יודעת מה בדיוק אני רוצה, יש עוד מלא זמן להחלטות. בינתיים התלהבתי ממלון ממש שווה באימסט ולכן שאלתי.
דנט - בשלב ההכנות אני תמיד מפנטזת על הרבה כוחות....
אניגמתי - גם אם הפנטזיות מהתשובה לדנט יתממשו, אין כוח בעולם שיעלה אותי על המגלשות האלה....
תודה
רבקה -
אימסט טירולסתם למען הדיוק עיר בארץ זה רק מעל 20,000 אלף תושבים עד כמה שאני יודע.. ככה שגם בארץ זה לא היה מוגדר כעיר.. -
תשובה ל"פסגות מושלגות"אין אפשרות להגיע ברכב אלא רק עם הרכבל.
-
תשובה ל"פסגות מושלגות"באסה. תודה על התשובה. -
תשובה ל"פסגות מושלגות"לא מצליחה להבין מדוע יש 2 מחירים - אחד למגלשות ואחד מגלשות עם רכבל.
אשמח לעזרה בהבנה
תודה
לימור
-
תשובה ל"פסגות מושלגות"יש כאלה והרבה שעולים ברגל,כולל ילדים. -
אימסט טירולרבקה'לה,
ישראל כמעט כמו אוסטריה בגודל האוכלוסיה
-
אימסט טירולזיוה - המשפט הקצר שלך גרם לי עכשיו ללמוד כמה דברים שבכלל לא היו בתכנון.... אז תודה.
קבלו כך סתם בשביל הכיף, כמה סרטונים המראים את פורלברג ממעוף הצפור - אפשר לקבל מושג על גודל היישובים ועל היופי הצרוף:
http://www.youtube.com/watch?v=QrR4K8zTReY&feature=BFa&a mp;list=PLC6D6F6C7C9DDD83E
רבקה -
אימסט טירולרבקהל'ה,
באימסט יש מוזיאון המתאר את החיים בטירול.
לא היינו, אבל היה בתכנון.
כדאי לוודא עימם אישית שעות פתיחה וביקור במקום.
אורנה -
אימסט טירול-המלצה לרבקהבמרכז העיירה-בערך מול חנות הצעצועים(שאת חזיתה רואים בתמונה)-יש נחל שאפשר לטייל לאורכו ומגיעים לאיזור מאוד יפה בתוך יער,תוך הליכה על כמה גשרונים.הקטע המענין שם הוא מספר בתים שבנויים בתוך צלע הר.הבתים והאנשים שבהם נראים כאילו לקוחים מתקופה עתיקה,מבנים מוזרים,משהו קצת הזוי.ניסיתי לדלות מבעלת הצימר קצת פרטים לגביהם אבל עם מעט האנגלית שלה היא לא הבינה אותי.לא מצאתי את התמונות משם.אם תגיעו לשם שווה להשקיע 15-20 דקות לשוטטות במקום(לא יודע להסביר יותר מזה.היינו שם לפני 4 שנים).
-
אימסט טירולבוקר טוב,
אפשר לקבל קישור לקרוניות ההרים?
שבת טובה ורגועה -
אימסט טירולטרם הייתי, מניחה שאת מתכוונת למגלשות.
http://www.imster-bergbahnen.at/de/sommer/ausflug-familie/to p-themen.html -
אימסט טירולדנט - תודה על הטיפ המצויין, אני אחפש את הדרך. ואורנה תודה רבה גם לך - סליחה שראיתי כל כך באיחור - רשמתי ואני בדוק.
רבקה -
אימסט טירולאז אם אנחנו בעניין טיפים על אימסט
קודם כל מאחורי הכנסייה יש כניסה למסלול הליכה עם פסלי עץ (מהסוג שנפל לאדמה ולא נגעו בו)
יש בה גם מוזיאון של פסטנכאט אבל שעות פתיחה ביזאריות של בערך שלש שעות פעמיים בשבוע-אז פספסתי.
-
אימסט טירוליונית - תודה!! נראה כמו יער אגדות!!!!
רבקה