ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

רכבות מהירות והגעתה

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    4
    17
    5316
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • חיים 186
      חיים 186 נערך לאחרונה על ידי

אני החלטתי סופית שאני לוקח רכבת מהירה מבייגינג לשנגחאי ב 5 וחצי שעות הכל בגלל שכולם מסכימים שזהו חוויה מיוחדת שטסים ברכבת המהירה וגם רואים נופים שחולפים במהירות למרות שעלותה לא זולה והיא דומה לטיסה רגילה
      אבל בחזרה אקח טיסה לביינגינג
      אני שואל כאשר אנו לוקחים רכבת מהירה לשנחאי מתי אנו אמורים לרדת האם זה התחנה האחרונה שממנה יורדים ובשלב השני איך ממשיכים לעיר מרכזי שנחאי?
      בתחנה אחרונה מהי המקום והאם יש מה להתרשם ממנה האם היא יעד תיירותי ?
      בחזרה בטיסה אני מתכוון לטוס משדה תעופה חדשה פודינג
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • R e e F
        R e e F נערך לאחרונה על ידי

רכבות מהירות והגעתה
        טסתי גם מ-pudong וגם מ-hongqiao, אני לא מוצא סיבה מיוחדת לבחור ב-pudong, שהוא יקר יותר בכל פרמטר, לרבות המוניות שמחירן מ/אל מרכז שנגחאי יקר כפליים ויותר.
        אם הסיבה היא ה-Maglev, אזי יש אותה רק ב-pudong.
        מבחינת מרחק למרכז העיר, שני שדות התעופה בערך אותו הדבר.
        • papkin
          papkin נערך לאחרונה על ידי

רכבות מהירות והגעתה
          הרכבת המהירה תגיע ליעד האחרון שלה תחנת HONGQIAO בשאנגחאי, יש כריזה באנגלית וגם לוח אלקטרוני באנגלית,מדובר בתחנת הרכבת הכי גדולה ביבשת אסיה (גנבה את השיא מתחנת בייג'ין מערב) היא ענקית מזכירה יותר שדה תעופה מאשר תחנת רכבת ויש בה לא מאט מסעדות ונקיון מופתי,לאחר מכן לכו אחרי השילוט למטרו קו 2 הקו הירוק יקח אותכם למרכז העיר.
          • חיים 186

רכבות מהירות והגעתה
            המטרו הירוק קו 2 ממש סמוך לרכבת המהירה ומה המשך זמן נסיעה לעיר?
            שאלה חשובה אני השארתי יופ פתוח בבינגינג ולהחליט נתי לנסוע יש צורך להזמין רכבת
            • גילי ט
              גילי ט נערך לאחרונה על ידי

פודינג זה טוב !

Laughing
              • papkin

פודינג זה טוב !
                זו נסיעה ארוכה אם זכרוני אינו מטעה אותי משהו כמו חצי שעה.
                גיל אני דווקא לא מחבב את פודינג Laughing
                • חיים 186

רכבות מהירות והגעתה
                  לא נורא שמדובר חצי שעה מתחנת רכבת הגדולה בהונגזיו לעיר שנחאי המרכזי
                  מהן הסיבות שאתה לא מחבב את שדה תעופה פודינג?
                  זה הכוונתם?
                  פה בעבר דיברו על היתרונות של שדה תעופה פודינג בגלל המאכלס שמטיסה את המטיילים ב450 קמ״ש ב 7 דקות טירוף של הרכבת ואחלה שיש דבר כזה וזה יעצים את חוויה מסכימים?
                  • גילי ט
                    גילי ט נערך לאחרונה על ידי

רכבות מהירות והגעתה

אמרתי את זה בצחוק. פודינג זה מאכל והשם של שדה התעופה הוא פודונג.

פפקין זה דווקא טעים Smile

• papkin

רכבות מהירות והגעתה
                      אני זרמתי עם הבדיחה של גיל ובאמת שלא אוהב כלכך פודיניג,השדה תעופה הוא פודונג והוא אחלה אין לי שום טענה אליו.
                      תחנת הרכבת ניקראת חואנגצ'יאו.
                      • חיים 186

רכבות מהירות והגעתה
                        חחחח זה טוב הבדיחות מוספים לחיוך וראש בריא Laughing
                        בהמלצתכם אני מתכנן לקחת רכבת לטעאנגין לטיול של יום אחד
                        וזה יהיה ביום אחרון בשהות בביגינג ומשם לוקח רכבת מהירה לשנחאי
                        אני שואל האם הרכבת המהירה בולט עוצרת בתחנה של טיאנגין וזה בכל מקרה תעצור להעלאת נוסעים וכן דרך אחד מסילה אחד שעוברת הרכבת המהירה ?
                        למה אני שואל כי אני חשבתי על האופציה להגיע לטיאנגין ללילה אחד ז״א בבוקר מגיעים לטיאנגין למלון לשים מזודה ואז מתחילים טיול בעיר טיאנגין עד לילה האם יש מה לטייל בלילה ונחזור למלון ללינה לילה אחד לאחר א.בוקר ניסע לתחנת רכבת לנסיעה לשנחאי ?
                        שאלה חשובה ניתן לרכוש באותו יום בבוקר כשנוסעים לשנחאי לא תהיה בעיה ברכישת כרטיסים רכבת ?

• papkin

רכבות מהירות והגעתה
                          שים לב כי רכבת מהירה מטיאנג'ין לשאנגחאי יוצאת לא מתחנת הרכבת המרכזית אלא מתחנת רכבת מערב או מתחנת רכבת דרום בטיאנג'ין.
                          בשאנגחאי הרכבות המהירות מגיעות לתחנת חואנגצ'יאו.
                          בלילה טיאנג'ין מדהימה במיוחד הטייל לאורך הנהר ואופציה של שייט בנער היא אופציה נחמדה.
                          לגבי כרטיסי רכבת קשה לדעת זה תלוי אם מדובר בתקופת חג סיני או בסופ'ש יכול להיות עמוס למרות שיש מספר רכבות מהירוןת ביום בין שתי העירם,המלצתי לרכוש כרטסים כמה שיותר מוקדם זאת אומרת שאם הגעתם מוקדם בבוקר לטיאנג'ין ישר כל עוד בתחנת הרכבת אתם תלכו לרכוש כרטיס למחרת לשאנגחאי.
                          • חיים 186

רכבות מהירות והגעתה
                            הבנתי שעולים לרכבת המהירה בתחנת רכבת דרום או צפון ולא המרכזית ז״א שיש בטיאנגין תחנה מרכזית
                            אני שאלתי שאלה האם זאת אותה הרכבת המהירה שמתחילה בבינגינג או שיש רכבת אחרת ישירה שלא עוצרת בטיאנגין ?
                            אני מסכים איתך שכדאי לקנות מיד בהגעתנו לתחנת רכבת בטיאנגין זה רעיון טוב 
                            • papkin

רכבות מהירות והגעתה
                              הרכבת שיוצאת מבייג'ין אל שאנגחאי לא עוצרת בטיאנג'ין כך שזה קו שונה לגמרי.
                              מעבר לכך אם תחליטו לקנות כרטיס לרכבת מטיאנג'ין לשאנגחאי שימו לב שאת הכרטיס יש לקנות בתחנה שממנה יוצאים כלומר אי אפשר לקנות בתחנת הרכבת המרכזית בטיאנג'ין (אליה תגיעו מתחנת בייג'ין דרום) כרטיס לרכבת שיוצאת מהתחנה הצפונית או המערבית בטיאנג'ין
                              • חיים 186

רכבות מהירות והגעתה
                                אני מופתע שזה קו רכבת שונה כלומר מסלול אחר
                                הבנתי שעלי לעלות מתחנת רכבת הדרומית בבינגינג אל תחנת רכבת המערבית או הצפונית בטיאנגין על מנת לקנות שם כרטיסים רכבת מהירה לשנחאי
                                האם הרכבת המהירה היא המהירה שתגיע לשנחאי תוך 5 שעות והרכבת המהירה לא שונה מהרכבת מהירה שיוצאת מביינגינג ? הכוונה אותו סוג של הרכבת חדשה או ישנה ששונה ?
                                מה באשר למסלול והבדליהן אני מפספס נופים או לא ?
                                שמעתי מעמיתי לעבודה שהיתה שם ברכבת המהירה מביינגינג ואמרה שזה חוויה ונופים מדהימים ולא היתה מחליפה בטיסה
                                אבל הטיול שלה מאורגן 12 יום כולל הונג קונג ומקאו זה טיול יפה אבל עם הרבה קשקושים של אתרי תיירות כמו פנינים ומשי וכו... בטוח שהזמן היקר מתבזבז בקשקושים תיירותי
                                אני חושב שאני שמח שבחרתי בטיול פרטי וכן בהמלצותיך וגם מהמטיילים אחרים
                                • papkin

רכבות מהירות והגעתה
                                  טוב הגיע הזמן לעשות קצת סדר אני מצרף לך אתר בנאגלית שבו תוכל לעשות חיפוש לפי שמות ערים כדי לראות איזה רכובת נוסעות שעות תחנות מחרים והכל.
                                  תחנת רכבת בייג'ין דרום יוצאת רכבת מהירה לתחנת הרכבת המכרזית בטיאנג'ין.
                                  מטיאנג'ין לשאנגחאי יש צורך לקנות כרטסי רכבת בתחנה שממנה הרכבת הזאת יוצאת וכמדוני זה או תחנה המערבית או הצפונית(תוודא באתר שאני מביא לך).
                                  למה אתה מופתע??יש בסין עשרות אלפי קווי רכבת שונים,מדובר באותו סוג של רכבות מהירות מטיאנג'ין לוקח טיפה יותר מחמש שעות בסביבות חמש וחצי להגיע לשאנגחאי ברכבת המהירה.
                                  ברור שהנופים יכולים להשתנות ממקום למקום.
                                  כמובן ש12 ימים זה זמן מוגבל ביותר לראות את סין זה עניין של חודשים רבים...בכל מקרה שמחתי שיכולתי לעזור לך ואתה מוזמן לשאול שאלות תמיד.
                                  • אתר לרכבות בסין
                                  • חיים 186

רכבות מהירות והגעתה
                                    עיינתי באתר של הרכבות בסין נכון שהכל מופיע ברור לוח זמנים וגם מספר עצירות מענין שיש הבדלים בין סוגי הרכבות המהירות ומספר עצירות לדוגמא יש 3 או 2 עצירות ויש 7 ואילך עצירות האם ברור לקחת רכבת עם מנימלי עצירות ?
                                    אני רואה שאין הבדל במחיר ביחס למספר עצירות
                                    אני שואל האם מנסיונך ומהמטילים שיותר יפה מבחינת נופים והמסלול שמתחילה מביניגנג או שכולם דומים יש המלצה מסויימת ?
                                    אני מבין שאתה אומר שלטייל חודש חודשים בסין זה הכי קרוב לחוות את התרבות הסינית זה ברור מאליו אבל אפשר לחוות בטעם טוב את ביינגינג ב6 -5 ימים ואת שנחאי ב3-4 ימים ( לא מאורגן ) בלי קשקושים תיירותית Wink
                                    עמיתה לעבודה שעשתה טיול ב12 יום ב4 מדינות מספרת שנהנתה זה טוב מאוד אבל הטיול מקוצר ודחוס עם קשקושי תיירות אולי היא לא תרגיש שהפסידה שם זה הבעיה של טיולי מאורגנים
                                    בטיול פרטי אפשר לגלות שבקלות ממצים את כל יעדי התיירות ועוד מגלים צדדים הלא תיירותי כלומר מקומות מענינים ומקומים למשל שוקים מקומים ועוד

• papkin

רכבות מהירות והגעתה
                                      לא משנה לדעתי כמה עצירות זה לא משפיע גם לרוב זה עצירות לדקות בודדות אז לא כזה ביג דיל תהנה מהדך כל דרך,אתה תצליח לראות את שתי הערים שציינת ללא ספק אגב גם חודשיים זה לא מספיק לסין יש לי רקורד של 4 חודשים בסין ואולי ראיתי 10 אחוז ממה שיש לראות במדינה הענקית הזאת,לגבי עמיתה שלך שראתה בכל מדינה עיר בירה וזהו היא אולי נהנתה אך היא לא ראתה כלום,וזה לא העניין פה בכלל.
                                      סך הכל פרטתי לך קצת בפירוט מאיפה לאיפה יוצאות הרכבות,אגב בסין יש המון סוגים שונים של רכבות ומחלקות שונות טויש רכבות מהירות ורגילות וישירות אקספרס ומאספות וכ'ו
                                      • 1 / 1
                                      • פוסט ראשון
                                        פוסט אחרון