ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

וייטנאם - ספטמבר

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    4
    5
    3890
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Guy3211440
      Guy3211440 נערך לאחרונה על ידי

שלום חברים,
      אני נמצא בדילמה ואשמח אם תוכלו לעזור לי לפתור אותה. אני מאוד רוצה לנסוע לויטנאם בספטמבר הנוכחי אבל שמעתי שיש בתקופה הזאת מונסונים.
      1. האם זה נכון? והאם זה מפריע לטיול? אני מתכנן להגיע באמצע ספטמבר ולשהות עד תחילת אוקטובר.
      2. בהמשך לשאלה הראשונה, מכיוון שהתקופה קצרה והמלאכה מרובה, האם עדיף בתקופה הזאת לטייל בצפון או בדרום? האם כדאי לשלב את לאוס?
      3. טיסות - האם עדיף להזמין טיסה ישירה לבנקוק ובבנקוק להזמין לויטנאם? אן שלעשות הכל בארץ (ספטמבר - חגים - מחירים גבוהים...)יש המלצות? חברת תעופה?
      4. האם מזמינים מארץ מקום ללינה או במקום עצמוכבר בוחרים?

תודה Smile
      גיא
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • Ori...A
        Ori...A נערך לאחרונה על ידי

וייטנאם - ספטמבר
        אהלן גיא,
        לגבי העונה - זה כבר תחילת הסתיו והמונסונים הרבה הרבה פחות מורגשים (אם בכלל), לא תמצא יותר טוב מזה, סע ותהנה!
        לגבי הזמנים - לא כתבת בדיוק כמה זמן זה, אני מסיק שזה באיזור השבועיים, אם ככה הייתי מתמקד בצפון בלבד - משמע האנוי, האלונג ביי, סאפה, ואפשר להדרים טיפה מהאנוי למקום שנקרא נין בין (Ninh Binh), מרחק 3 שעות ברכבת והמקום מדהים ביופיו ונוח לטיול, העברתי שם 3 ימים (יש טיפ שכתבתי בנושא באתר).
        אם זה כל הזמן שיש לך, הייתי ממליץ שתישאר בויטנאם ולא תצרף את לאוס, חבל על הזמן ויש מה לראות. אם תרצה ויהיה לך זמן, תמיד תוכל להדרים עוד קצת בויטנאם, ומרוב המקומות עד הוי אן (ואולי אפילו יותר) תוכל לחזור להאנוי באוטובוס לילה אחד, פשוט ונוח.
        לגבי טיסות - אם אתה טס אל על, תבדוק לגבי טיסה ישירה להאנוי מהארץ כי למיטב הבנתי הם מתחילים להוציא כאלה (וגם לסייגון שבדרום ויטנאם).
        אם אתה לא טס אל על, או שאין את האופציה הזאת, תגיע לבנגקוק ומשם בחברת Air Asia להאנוי. אם אתה יודע תאריכים, עדיף להזמין מראש, אין מה להתעכב.
        לגבי לינה, ממליץ להזמין מראש ללילה הראשון, אחריו תחליט אם אתה נשאר או עובר, או כל החלטה אחרת שתרצה..

מקווה שעזרתי, בהצלחה!
        אורי Smile
        • חיים בן אשר
          חיים בן אשר נערך לאחרונה על ידי

וייטנאם - ספטמבר
          היי גיא
          אני רק אחדד ולו במעט את תשובתו הנהדרת של אורי
          א. לשבועיים שכח מלאוס לפחות להפעם.
          ב. לויאטנם צריך להוציא ויזה ועדיף מראש כלומר בארץ
          ג.יש חב' תעופה רבות שמגיעות לויאטנם כך שהקונקשין לא חייב להיות מבנגקוק ,לדוגמא רויאל ג'ורדניאן שכנתינו הירדנית, קונקשין מעמן.
          ד.אישית לא הזמנתי שום מלון מראש,ובכלל אין שום בעיה בכל עיר ומקום למצוא בקלות מלון/גסטהואוס ובמחירים מגוחכים.
          ה.חב' התעופה שכנראה תטוס ישירות לויאטנם,כנראה תהיה דווקא ישראייר,טרם נחתם ההסכם.
          ולסיום דרך צלחה
          • חיים בן אשר
            חיים בן אשר נערך לאחרונה על ידי

וייטנאם - ספטמבר
            גיא לפניי מספר ימים כתבתי שרשור זה לזוג בירח דבש בויאטנם,
            לדעתי גם אתה תמצא בו עניין.
            מצרף לך קישור למטה
            • ויאטנם כללי
            • avi
              avi נערך לאחרונה על ידי

גם עם הירדנים
              Twisted Evil
              הטיסה היא לבנגקוק ומשם עם ויטנאם אייר, לא בטוח שזה זול יותר מאשר עם אייר אסיה
              • 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון