תקציב ללאוס
-
שלום לכולם.... חודש בלאוס, כמה כסף בערך? :0) -
400$-500$ -
שאלת קיטבג:Reהמחיר שכתבו לך זה לשבוע בהילטון וינטיין איפה לאן מתי? וינטיין יקרה פי 2 מלואנג פראבנג ופי 4 מואנג וינג -
שאלת קיטבג:Reאוכל בוינטיין ארוחת בוקר ליד המזרקה במסעדות השוודיות כ 5 דולר לארוחת בוקר בשוק בוינטיין אולי 50 סנט אולי!!! בואנג וינג לא תצליחי לאכול ב5 דולר ליום תצטרכי לאכול יומיים את זה תתמקדי!!!!!!!!!!!!!!!!! -
400-500$????? ממש לא!200$, גג! -
הינה אני מתמקדתיש לי חודש - אני רוצה למצות את לאוס , לא ערים גדולות , יותר בכיוון כפרים ואתרים. עדיין לא קראתי שום חומר עליה אז שמות של מקומות לא עוזרים לי. בהנחה שאני מוכנה להתכלב אבל בלי להשפיל את עצמי יותר מדי, כמה מקסימום? תודה :0) -
יופי נחמהReיופי אז ככה וינטיין( עיר הבירה של לאוס) שאין מה לעשות בה רק כמעבר (בגלל היעילות הלאוסית אין ברירה וצריך לפעמים לבלות שם לילה) גסט האוס זה בין 5$ל 10$ אוכל בשווקים או במסעדה ברחוב שמקביל למקונג יש המון מסעדות אולי 2 $ ואנג וינג( כפר קטן) גסט האוס ב -
יופי נחמהReשלום הכל נכון אל תפספס את פארק הבודהות ליד ויאנטיאן, עיר הבירה. טיול נעים עמיחי -
תקציב ללאוס:Reלדעתי, אם את רוצה רמת חיים טובה, עם הרבה פעילויות וטיולים - 300 דולר זה מספיק לחודש בלאוס. ליתר ביטחון - קחי 400. -
יופי נחמהReשכחתי עמיחי צודק זה ממלא את כל אחה''צ בוינטיין -
המסלול שנתתם הואישראלי טיפוסי ש''שוכח'' שיש עוד בלאוס חוץ מלואנג פארבאנג וואנג וין. תגיעי לצפון לאוס- ללואנג נמטה, מואנג סינג מואנג נוי ולכל הכפרים שיש שם, בנוף פשוט מדהים. אולי אין ישראלים, אבל עוד יותר משווה ביקור. ובדרום יש את 4000 האיים שזהו האיזור הרחב ביותר ש -
שלום תומר :0)בדיוק מה שרציתי... מה לגבי טרקים? ובכלל איזה מסלול עשית? -
שלום תומר :0):Reהמסלול שאני עשיתי וגם בו אולי פיספסתי דברים בדרך, אבל היה מהנה ביותר- נכנסתי דרך מעבר גבול צ`יאנג קונג (קרוב לצ`יאנג ראי ויש אפשרות להגיע דרך משרדי נסיעות בצ`יאנג מאי) עוברים את הנהר בסירה ומשם פיק אפ ללואנג נמטה 8 שעות נסיעה שהתחת פשוט שוכח שהוא קיים א -
תומר, שאלה נוספתקודם כל תודה תודה תודה.... יש לי חודש חשבתי שאת רובו אעשה בלאוס אבל אולי אוכל גם להכניס גיחה לקמבודיה רק כדי לראות את המקדשים (אנקור?) - האם זה קרוב לגבול אם לאוס והאם זה בר ביצוע? חוץ מזה, כמה כסף יצא לך החודש בלאוס? ועוד דבר, יש עוד מקומות לטרקים בלאוס? -
תומר, שאלה נוספת:Reאם אני זוכר נכון זה עלה לי בסביבות 400-450$ בקשר לטרקים- יש עוד אופציה- בפקסה לשכור ג`יפ וליסוע למישור בולבן- איזור של גידולי קפה (הקפה הלאואי הוא טוב, ובאותו הקשר, ויטנאם היא השלישית בעולם ביצוא קפה פרימיום). חוץ מזה אני לא זוכר על עוד מקומות של טרקים -
תודה תודה תודה :0) -
הינה עוד שאלה קטנה
אם אני נוחתת בבנקוק מאיפה אני עוברת את הגבול ללאוס? איפה הכי כדי? -
הינה עוד שאלה קטנה :):Reאני זוכר כרגע 3 מעברי גבול- המעבר בצ`יאנג קונג, המעבר בוין טיין והמעבר שע''י פקסה. זה כבר באמת תלוי איזה מסלול את רוצה לעשות, אני ממליץ לעבור באחד המעברים הקיצונים (ז''א המעבר הצפוני בציאנג קונג, או המעבר הדרומי בפקסה), ואז לא תצטרכי לעבור פעמים באות -
הינה עוד שאלה קטנה :):Reאני זוכר כרגע 3 מעברי גבול- המעבר בצ`יאנג קונג, המעבר בוין טיין והמעבר שע''י פקסה. זה כבר באמת תלוי איזה מסלול את רוצה לעשות, אני ממליץ לעבור באחד המעברים הקיצונים (ז''א המעבר הצפוני בציאנג קונג, או המעבר הדרומי בפקסה), ואז לא תצטרכי לעבור פעמים באות