מאלב החזר כסף
-
רצינו לדעת אם מישהו שהזמין במאלב ונישאר אם הכרטיסים ביד קיבל את כספו מפני שאנו הזמנו באשת טורס והם טוענים שהסף אבוד מפני ששילמנו במזומן והם העבירו את הכסף לחברה נאלצנו לקנות כרטיסים חדשים במחיר מלא ואשת לא היתה מוכנה לעשות הנחה שום התחשבות -
מאלב החזר כסףדני שלום
גם אני רכשתי כרטיסי טיסה לחו"ל בחברת אופיר טורס.
החברה המטיסה היא חברת מאלב שפשטה רגל.
אופיר טורס מתכחשת לכל אחריות מצידה.
אני שוקל תביעה משפטית.
אשמח אם תעדכן אותי לגבי עו"ד טוב שיעשה צדק.
בברכה. -
מאלב החזר כסףמצער לשמוע.
מציעה לערוך חיפוש באינטרנט בנוגע לעניין, כי משערת שיש עוד רבים כמוכם, שאולי כבר התאגדו או פתרו הבעייה.
למשל, כדאי לקרוא כאן
http://www.passportnews.co.il/one_news.asp?ID=6194 -
מאלב החזר כסףאנחנו הזמנו בחברת איזי גו כרטיסים למילנו דרך בודפשט עם מאלב .
המזל הוא שהזמנו ב-10 תשלומים כך שאחרי התשלום החמישי עצרנו את התשלומים הבאים בחברת כרטיסי האשראי וכך היצלנו חצי מהסכום .
חברת איזי גו (אולי איזי טו גו אבל בכלל לא איזי להוציא מהם כסף) מתכחשת לאחריותה בעיסקה ולא מוכנה להחזיר שום כספים(אני מקווה שהם לא יהיו חוצפנים ויתבעו אותנו על ביטול העיסקה) .אני הבנתי מחברים בפורום שמי שהזמין ישירות במאלב ולא דרך סוכני נסיעות בארץ קיבל החזר דרך כרטיסי האשראי ,מי שהזמין דרך סוכני הנסיעות תאבי הבצע שלנו בארץ לא קיבל כלום בחזרה .אולי באמת יש מקום לתביעה ייצוגית של כל רוכשי הכרטיסים ,איך מתאגדים ? -
מאלב החזר כסףמקווה שעוד נפגעים יראו את הכתוב ויצטרפו לתביעה משותפת.
האם יש עו"ד טוב שמתמחה בתחום? -
מאלב החזר כסףלפי אתר האינטרנט של מאלב היה אפשר להגיש בקשה למפרק לקבל החזר אבל משרדי הנסיעות אשת פשוט התעלמו והמשיכו לטעון אנו מטפלים עד שעבר הזמן בו אפשר היה להגיש בקשה
מסקנות
לרכוש כרטיס רק במשרד שאתה יושב מול סוכן במקרה של בעיה יהיה מי שידבר איתך יכיר אותך ויטפל באופן אישי ולא טלפון של פעם עונה נציג אחר שכל תפקידו רק למכור ובבעיה נבדוק ונחזור