סיוע לעלמה במצוקה - Mulhouse
-
שינוי גישהאלונה
לתשומת ליבך - יש מלונות בפרייבורג ששולחים שאטל לשדה התעופה ואז באמת מתקצר זמן ההגעה.
טל
-
שינוי גישהפרייבורג זה מצוין.
היא עיר מקסימה -
שינוי גישהטוב, יקיריי.
הגעתי לשלב של TMI.
צריכה לעבד מידע ולהקשיב לקול הפנימי קצת. לדעתי כיסינו את כל האופציות חוץ מאחת (לא לחזור בכלל לארץ).
אם מישהו יש לו הברקה נוספת או סתם בא לו להגיד לי משהו - בכיף. והמשקאות כרגיל במטבח. אתם מוזמנים
אלונה
-
שינוי גישהעלמתי.
בקצב הזה סעי לקונסטנץ, או קפצי לטיטליס, אופציה נוספת קחי טיסה לקופנהגן . מה שבטוח שתאחרי את הטיסה ואז ישאר לך מספיק זמן להחליט מה עדיף. מולהאוז או לוראך ?
אחרי שתבדקי את שתי האופציות אל תשכחי לחזור לכאן ולספר לחבר׳ה .
בכל מקרה במידה ואת צריכה לדעת איך מגיעים בתחבורה ציבורית ללוראך יש בסיכום טיול שלי ושל איילת. -
שינוי גישהמכל מה שקראתי עד כה, אני בעד פרייבורג. נקודה. -
שינוי גישההאמת, לא ברור לי מה יש בפרייבורג שאין בלוראך, חוץ מאשר הצורך לנסוע שעה לכל כוון, כשההלוך הוא אחרי טיסה שיצאה לפנות בוקר והחזור הוא באמצע הלילה -
שינוי גישהגלוש, לא רוצה תחבורה ציבורית. אני אחרי טיסת בוקר מאמסטרדם. עם 2 מזוודות אחרי שבוע באמסטרדם, עם ילד עייף עצבני ורעב. כשניסע לשווקי חג המולד מבטיחה לך שניקח כל תחבורה ציבורית שתרצי. לא הפעם.
מיקה, פיירבורג לא שייכת לטיול הזה. לא עם ההשכמה המטורפת בשתיים לפנות בוקר.
ריקי, לא מצליחה למצוא מלון למעשנים בלורך.
בקיצור עוד לא החלטתי כלום. יודעת בוודאות מה אני לא רוצה. אבל עוד לא יודעת מה כן.
לילה טוב
אלונה -
-
שינוי גישהאי אפשר להאריך ביום-יומיים? -
שינוי גישהריקי בטח ניסיתי. האתר לא ממש מעודכן. המדיניות הדורסנית נגד המעשנים זריזה הרבה יותר מכל עדכוני מידע ברשת.
אנשי הצפון - 1 בספטמבר חל השנה ב- 27 באוגוסט באדיבות האמביציות של שר החינוך להיכנס לדפי ההיסטוריה כמחולל מהפכות מיותרות. לכן אי אפשר להאריך. כלומר אפשר נגיד עד אחרי סוכות כי ממילא אף אחד לא לומד כלום עד אחרי סוכות מלבד טקסי החגים. אבל הנסיך מבקש לפגוש את החבר'ה כבר ביום הראשון של הלימודים. ואני נכנעתי.
בתקווה לבוקר קריר מתישהו
אלונה -
שינוי גישהאלונה,
אז אם כבר נכנעת - לכי עם זה. תשאלי אותו מה הוא מעדיף מכל האופציות. אולי הוא בסוף ייכנע בחזרה...
אורנה -
בקשר למולהוסרק ניסיון
-
בקשר למולהוסהי אורנה, הוא מעדיף מקדונלדס ו-KFC. מעבר לזה לא ממש אכפת לו
שושיק, זה עובד. עכשיו תגלי לי איך עושים את זה -
התגעגעתי אז באתיאלןנה יקירתי
אני יודע שאני תקליט שחוק וכבר נסיתי לעשות נפשות כמה פעמים,אבל אני אחזור על זה,והכל מאהבה
בית ויטרה בוויל אם ריין(להבדיל ממוזיאון ויטרה הסמוך)
הגענו כשהילדים היו בני 10 ו-12,לא ידענו איך זה יהיה להם
ארבעתנו מגדירים את הביקור בבית כשיא של הטיול ביער השחור - הוא פשוט מדהים,יצירתי,כיפי וכיוון שהוא בעצם בסופו של דבר תצוגה למטרות מכירה(קצת לא נעים לי לקרוא לזה חנות..) הרי גם הכניסה חופשית
מוזיאון ויטרה לעיצוב נמצא ממש ליד,אמנם יפה אבל קטן מאוד ובתשלום - ממש לא חובה
מהנסיון שלי כנראה שאני אקבל רג'קשן,אבל הייתי צריך להתבטא.................. -
בקשר למולהוסלדעתי, אל תחליטי כלום. כל האופציות בפנקס? בפנקס. כולל מקדונלד ו KFC נכון? תחליטו שם. פשוט תיכנעי ל"אין לי חשק ל....". זה יעבור
-
בקשר למולהוסדני ק', לעולם לא תקבל אצלי רג'קשן. אבל אתה שוב מסבך אותי אחרי שהחלטתי לא להחליט (כמו שאורנה הציעה). אני אחליט תוך כדי תנועה לפי מזג אוויר ותחושת הבטן. עכשיו לא להפריע, הולכת לקרוא את הסיפור שלך עם הקפה הראשון.
שיהיה בוקר נפלא
אלונה -
במולוז טרם הייתי, אבל יצא לי כבר לעזור לכמה עלמותבמצוקה.
אם את כבר מתקדמת לכיוון פרייבורג, הייתי בודק ביקור באחד מאתרי הספא שנמצא בסביבה. קראתי בספר היער השחור שבאחד מהם, הכניסה לאזור "המבוגרים" היא כבר מגיל 12.
אני לא זוכר באיזה מהם, אבל אם רלוונטי אבדוק ואדווח.
תשלחי את הנסיך ואולי הוא אפילו יחזור משם (כמעט) אריה.
בכל מקרה, אני די בטוח שלא תשמעי שום קיטורים. ההפך.
את כמובן תמתיני לו בסבלנות בברכות המשפחתיות הרגילות. -
במולוז טרם הייתי, אבל יצא לי כבר לעזור לכמה עלמותוואלה בועז, בוא ביחד ננסה לדמיין את התמונה.
עשר בבוקר אני אחרי טיסת בוקר מאמסטרדם. 2 מזוודות מתפוצצות, 2 טרולי, אחד נסיך רעב עייף ועצבני, אחת אימא לפני דאבל אספרסו בתפקוד חלקי. מתחילים להתקדם בתחבורה ציבורית לספא. מגיעים נניח כעבור שעתיים. מתחילים לפתוח את המזוודות בחיפוש בגדי ים (ברור שלא שמנו אותם למעלה כשארזנו). מסתבר ששכחנו אחד מהם באמסטרדם (גם בזה אין לי ספק). וכל זה האספרסו כפול שני?
חוץ מזה אם כבר להגיע לספא למה לי לעשות את זה עם הנסיך? לא. הצעה הבאה בבקשה.
אלונה -
במולוז טרם הייתי, אבל יצא לי כבר לעזור לכמה עלמותלמה לשבש לאלה שלא היו ולא ראו?
אני לתומי סברתי שאזור ה"מבוגרים" (בדגש על מרכאות) בספא הוא כזה שלא צריכים בו בגדי ים וחוף או עלי תאנה וכיוב'...
-
במולוז טרם הייתי, אבל יצא לי כבר לעזור לכמה עלמותריף קבל
על ההצעה שלי היא קצת זעפה , או אם נדייק רמזה בעדינות שהיא טיפשית (בליווי 2 כוסות דאבל אספרסו!).
אתה כבר לוקח את זה לכיוון של צל"ש או טר"ש.