דרום אפריקה
-
לינות בדרום אפריקהאולי פשוט לוותר על יוהנסבורג, ו/או לטוס לקרוגר במקום לנהוג? -
לינות בדרום אפריקהגם אני חושב שאפשר בלי ייסורי מצפון לוותר על יוהנסבורג. על קייפטאון לא הייתי מוותר.מצד שני יש המון אתרים מצויינים באיזור דרבן. שווה מחשבה. -
דרום אפריקה המדהימהלעומת כל תותחי דרום אפריקה,אנחנו עשינו את זה הרבה יותר צנוע,עם באזבאס ואשתי ואני מסכימים שזה ה-טיול שעשינו
אשמח לתת את תרומתי הצנועה ובינתיים קצת תמונות(ואיך אני נהנה להיזכר למרות שזה היה ב2010..)
-
דרום אפריקה המדהימהאכן דרום אפריקה מדהימה- 2010 זה ממש אתמול ואם תוסיף קצת כתיבה לכישרון הצילום הענק שלך, אולי גם תוציא אנשים מהיער השחור לציציקאמה.
קבל גנו בשקיעה מלפני 30 שנה בזימבבווי.
וגם דרקנסברג הרבה יותר טרי והרבה יותר דרומי.
-
דרום אפריקה המדהימהטוב, כבר ממש בוער לצאת לנסיעה, למרות שיש לנו עוד כשבועיים. לגבי הבאזבאס, זו גם הייתה אפשרות, אך אנו 5 ולכן בחרנו ברכב.
מיכל -
דני, מה עשית לי?במקום לעבוד אני מוצא את עצמי בוהה (שוב) בצילומים היפהפיים שלך...
אוח הזכרונות
תודה!
יובל -
דני, מה עשית לי?יובל,אתה מדבר?
בגלל סיפור הטיול שלך נאלצתי לחיות על דמי אבטלה כי במקום לעבוד -קראתי............(-; -
דרום אפריקה המדהימהעשית נכון מיכל.
שיהיה לכם טיול נעים.
-
דרום אפריקה המדהימההיי !
אולי תוכל לפרט על הנסיעה בבאז בס. היכן קנית את הכרטיס באינטרנט או בדרום אפריקה ? איזה סוג של כרטיס קנית ?
אני נוסעת לבד ומעוניינת לקנות כרטיס ללא הגבלת קילומטראז. אני מתחילה ביוהנסבורג עד קייפטאון ומשם חזרה ליוהנסבורג.
לגבי הדרך חזרה מה עדיף ומה יותר זול: 1. טיסה 2. נסיעה חזרה בבאז בס כמובן עם עצירות בדרך.
תודה קרני.