בחורה לבד בהודו
-
ערב נעים, אחרי התלבטות ארוכה וחלום בן שנים ארוכות..החלטתי לנסוע לבד להודו לתקופה קצרה ממש (ילדים קטנים בבית..), עם השימחה של ההחלטה אני מלאה בפחד מהלא נודע.. אף פעם לא חשבתי שאני פחדנית והנה פתאום זה מלחיץ אותי.. שמעתי אין ספור ספורים על נשים לבד בהוד -
בחורה לבד בהודו:Reקודם כל באמת כל הכבוד ההודים הם אנשים מקסימים חמים ולבביים בהודו אין דבר כזה לבד, יש יותר ישראלים בהודו מאשר בארץ וזה נותן הרגשה ממש ביתית.... כל הזמן מסתובבים עם עוד מטיילים ואין הרגשה של לבד בכל מקרה טיפ קטן - תשתדלי לא ללבוש גופיות או דברים חשופים. -
בחורה לבד בהודו:Reלתמי בחורה לבד בהודו לא יותר מסוכן מאשר בחורה לבד בארץ. כמה כללים: קוד הלבוש בהודו הרבה יותר שמרן מאשר בארץ. אני למדתי שהכי כדאי להסתובב עם חולצות בעלות שרוול (ולא גופיות) ומכנסיים או חצאיות ארוכות. וכמובן שלא חולצות בטן או מכנסיים בעלי גזרה נמוכה מד -
בחורה לבד בהודו:Reהי תמי, אני בדרך כלל מטיילת לבד. טיילתי למעלה משנה באסיה, מתוכה 4.5 חודשים בהודו (ומעבר לכך גם באפריקה ובדרום אמריקה). הפחד ברור ולגיטימי, אך ברגע שתצאי לדרך תגלי שהוא הולך ונעלם ומחליפות אותו חוויות מופלאות! מעבר לכך - קמצוץ מסוים של פחד הכרחי לשמירה -
בחורה לבד בהודו:Reטיבעי שברגע האחרון מתעוררים פחדים..את לא באמת פחדנית,וגם אין לך ממה לפחד,אני עוד שבועיים יעשה זאת שוב ולבד,ולא מתחרטת לרגע,אנשים לביחד..לא קשה למצוא,בכל נסיעה שלך לכל מקום ,אליו תגיעי תהיה מוקפת במטיילים,שתוכלו לחבור יחד,זאת ההזדמנות של חייך...לבד..רק את -
תודה על הטיפ והתמיכה!תודה בנות! הכל ידוע אבל לשמוע שוב מחזק אותי ונותן לי הרגשה מצוינית! פרט לחלום על הודו גם להיות לבד ממש זה חלק מהחלום.. להסתדר לבד עם עצמי.. שוב תודה וערב נעים! תמי