הולנד כפר נופש DROOM PARK HOOGE VELUWE
-
שלום לכם,
כמו בעבר גם השנה מבקש את עזרתכם,
אנחנו אמורים לנסוע לכפר נופש DROOM PARK ליד ארנהם שבהולנד
האם מישהו מכיר? ממליץ? אנחנו זוג +2 בנות בגיל 17 וגיל 6, יש מה לעשות שם? האם החדרים סבירים(יחידה ל-4).
אשמח קבל טיפים. -
הולנד כפר נופש DROOM PARK HOOGE VELUWEלא מכירה את כפר הנופש, אבל בהוחה ולואה בו תהיו אפשר לבלות בטיול אופנים מקסים, ולבקר במוזיאון קרולר מולר. אפשר לבקר במוזיאון הפתוח בארנהיים, אם תרצו יש שם גם את גן החיות בורחר. ניימכן - העיר העתיקה גם היא באזור, ארמון הט לו. ואוטרכט נמצאת במרחק של 45 דקות בערך. תוכלו להצפין לחיטהורן, לדולפינריום.
תהנו,
-
הולנד כפר נופש DROOM PARK HOOGE VELUWEאיזה כפר נופש מומלץ מניסיון שלכם? -
הולנד כפר נופש DROOM PARK HOOGE VELUWEלא היינו בכפר נופש, אבל בפורום תוכלו למצוא המלצות על רשת לנדל - מספר כפרי נופש, או דה--אמנוף כמדומני. יש עשרות כפרי נופש, כדאי להתמקד על אזור ואז לבדוק המלצות על כפרי נופש. בזמנו עברנו על כפרי נופש של לנדל שהם יחסים זולים יותר, והיו המלצות לכמה כפרי נופש באזטר מרכז הולנד. כנסו לאתר שלהם ותתרשמו.
שימו לב שיש ימים קבועים שבהם ניתן לשכור ולהכנס ולצאת מהכפרי נופש, אנחנו היינו צריכים לקחת שבוע וחצי כדי להשתמש בשבוע בלבד. בסופו של דבר העדפנו חווית אינטימית יותר של בית בחווה.