חזרנו מהולנד!!!!!!!!!
-
חזרנו מהולנד!!!!!!!!!שירלי, איך כמעט ולא ראיתי את האשכול שלך!
ברוכים השבים!!!
כמו שג'מוס אמר- הולנד פעם שנייה על הכוונת.
היינו בטיול בר מצווה הראשון...קיץ 2004 נשמע רחוק, לא?
התמונות שלך החזירו אותי בעליל, כאילו צילמת בשבילנו
(באותו טיול עברנו לפריז והמצלמה נגנבה עם תיק ההסרטות. רק בשביל השיחזור "חייבים" לחזור, והנה נראה שהכל עומד שם מלכת... אותו חרטום סירה בחיטהורן וכו').
איזה נעים זה להתרפק על טיול מהנה, נכון? -
חזרנו מהולנד!!!!!!!!!שירלי,
אני נהנית מכל יום ויום בטיול שלכם. אנחנו היינו בה לפני 5 שנים הכל נראה כאילו היה אתמול.
תודה רבה!!!
מחכה להמשך. -
חזרנו מהולנד!!!!!!!!!הי אמה, איריס (ברוכה השבה), יורם, מיקה, ברנדי, רונית וכל מי שקורא
אמשיך ואסיים.
נותר לנו יום אחד לפני היום האחרון. סיימנו את כל מה שרצינו לעשות לפי התוכנית עד כה. חיפשנו איזו עיירת ימי ביניים קרובה לשוטט בה ולעשות גם קצת קניות...
מצאנו בספר של שיחור עיירת ימי ביניים שהתגלתה כמקסימה וכבחירה טובה: קמפן. עיירה עם מדרחוב וגנים המקיפים אותה.
שמנו במדחן כסף לחנייה לשעתיים וחזרנו לשים עוד כסף כי הזמן לא הספיק לראות את כל מה שיש לעיירה החמודה הזו להציע.
גילינו גנים יפים ונחלים עם המוני ברווזים, מדרחוב עם חנויות מקומיות וגם קצת רשתות מוכרות, כנסיה ומבצר עתיקים וגשרים עתיקים. מקסים!
-
חזרנו מהולנד!!!!!!!!!
-
חזרנו מהולנד!!!!!!!!!
-
חזרנו מהולנד!!!!!!!!!
-
חזרנו מהולנד!!!!!!!!!
-
את קמפן שווה להכניס ל- 1001 טיפים.נראית יפייפיה! -
שירלי - את עוד כאן ?הי שירלי
חושבת ברצינות על הולנד טייק 2 לקיץ הבא, אז הבוקר עברתי שוב על הסיפור שלכם מההתחלה.
מאד מצא חן בעיניי נינוחות הטיול שלכם וכפר הנופש נראה מקסים.
אבל שמתי לב שנסעתם לא מעט ברוב הימים. האם לא היה קשה ? האם לא עדיף מקום קצת יותר מרכזי?
אני שואלת כי הכפר נראה לי מתאים לנו מאד. נהיה כנראה רק עם הבת ואני מחפשת מקום לינה שיתן לה אפשרות לשעשוע ומנוחה גם בלי חברתם של האחים.. סתם צימר לא ילך הפעם..
מאידך לא ממש בא לנו לנסוע כל יום שעה - שעה וחצי לכל כוון.
מה דעתך ? האם יש כפרים כאלה מקסימים במיקומים יותר נוחים ? ( עוד לא ממש בדקתי)
חג שמח
איריס -
שירלי - את עוד כאן ?הי לכולם
חג שמח ושנה טובה!
מזמן לא נכנסתי לכאן, ובחג פתאום התפנה לי זמן...
איריסקה,
הבעל שלי לא אוהב לנסוע הרבה. הכי הרבה שנסענו היה שעה וחצי לאפטלינג. מראש ויתרנו על מדורודאם,(הרחוקה יותר מהכפר) כי היינו כבר במיני אירופה בבלגיה. הכפר נופש ברמה מעולה והוא יפה וכייף להיות בו גם בערב כשחוזרים, (יש אור עד מאוחר). היחידות גדולות במיוחד וחדשות לגמרי, האגם באמצע מדהים, הבריכה המקורה גדולה, ויש גם מסעדה וסופר. היו לנו ימים שטיילנו סביב האגם והילדים שיחקו שם במתקנים ליד האגם.
חלק מהמקומות קרובים ממש, כמו חיטהורן, הדולפינריום, כל איזור ארנהיים וגם לילסטאד, כולם במרחק של פחות משעה נסיעה.
ממליצה בחום! -
שירלי - את עוד כאן ?שירלי
המון תודות על התשובה. הכפר באמת נראה מקסים ומכאן ההתלבטות.
אם אני זוכרת נכון גם את התלבטת בינו לבין הרביט היל..
האם יש בו WI-FI ?
גם הדה אמהוף על הפרק. למרות שהיינו בו לפני לא מעט שנים. כרגע עוד אין מחירים לסנטרפארקס ליולי אוגוסט.
מרשה לעצמי עוד קצת להתלבט.
אם יהיה רלבנטי ,ארשה לעצמי לחזור ולשאול.
שוב חג שמח ותודה
איריס
-
שירלי - את עוד כאן ?אכן יש WI-FI
יחידות גדולות במיוחד וחדשות. אנחנו אהבנו מאוד.
צילמנו והצטלמנו שם הרבה...ונהננו גם ביום חופשי בכפר עם כל הפעילויות. -
שירלי - את עוד כאן ?הי
אנחנו ב ON LINE. שוב תודה המידע חשוב ומעודד.
למדורדם לא מתכוונת לנסוע. היינו בפעם הקודמת ומאז בכל מיני "מיני" במקומות אחרים.
אפילו על אפטלינג אולי אוותר.. צריכה לבדוק פארקים קרובים יותר.
המרחק מאמסטרדם קצת מרתיע כי חשבתי להקדיש לה לפחות יומיים.
עוד נראה , אולי נקח שבוע בכפר נופש ועוד 3-2 לילות באמסטרדם ( למרות שלא בא לי לפצל לינה ויש גם את סוגיית הרכב)
איריס -
שירלי - את עוד כאן ?כן... שמתי לב...
נסענו יומיים לאמסטרדם. יום אחד, נסענו למרכז אמסטרדאם וחזרנו בחזרה לכפר הנופש.
וביום האחרון חזרנו לאיזור דרום אמסטרדאם ומשם נסענו לסכיפהול.
אפשרות נוספת וטובה, היא לנסוע לכפר נופש לשבוע ולהוסיף עוד יומיים, שלושה באיזור אמסטרדם או בתוכה.
-
חזרנו מהולנד!!!!!!!!!הי שירלי
כתיבתך עשתה לנו חשק להגיע למקום.
ברצוני לדעת באיזה חברת תעופה מומלץ לטוס( מחיר כמובן)
וכמה זמן מראש ההזמנה.
כמו כן מהו יעד הטיסה הכי קרוב לכפר הנופש.
תודה. -
חזרנו מהולנד!!!!!!!!!הי
טסנו עם ארקיע אקספרס לאמסטרדם. נסיעה ברכב לכפר נופש כשעה וחצי.
הזמנו טיסות באיזור מרץ בערך ומיד אחכ סגרנו את הכפר דרך נויה וקיבלנו הנחה למזמינים מראש.