איזה רכב להזמין ?
-
שלום לכולם,
אנחנו משפחה מורחבת בת 10 נפשות אשר נוסעת לטיול כוכב באיזור אלזס.
הציעו לנו לשכור שני רכבים לכולנו כאשר אחד הוא סטיישן והשני וואן גדול ל7 אנשים (רנו espace 7).
אשמח לשמוע מה דעתכם.
האם זה יספיק לכל המזוודות ?
האם יש עדיפות לקחת 3 רכבים במקום ?
אנחנו כולנו עושים את אותו המסלול בטיול .
בתודה מראש
-
איזה רכב להזמין ?כמה משפחות גרעיניות אתם?
כמה ציוד אתם מתכוונים לקחת?
האם כסף מהווה שיקול?
כמה ילדים קטנים עם כיסאות או בוסטרין?
האם טיול כוכב או מתגלגל? -
איזה רכב להזמין ?בוקר טוב,
לטיול כוכב לא יהיה צורך להסחב עם כל הציוד על הרכב,בימי הטיול.
בנוסף לשאלות של עופרית,האם יש מכונת כביסה בצימר/לינה? או אפשר לקבל שרותי כביסה?זה יחסוך לכם מקום במזוודות.
בכל מקרה,ל10 איש הייתי מעדיפה שני רכבים.אולי אפילו רק 2 סטיישנים או רכב אחד 5+2 מתקפלים.
ולמה שניים? נניח חלק ירצה בערב לצאת למקום מסויים נוסף וחלק לאחר?למה כולם צריכים להיסחב יחד לאותו כיוון כל היום כל הימים?אפשר גם לתת לילדים אפשרות לעבור בין המכוניות לשינוי אוירה.
מזמינים הרי רכב מקגוריה מסויימת,תבדקו מה רכב חילופי לאותה קטגוריה כך תדעו מה מקבלים אם הספציפי איננו.ועם מזמינים קטגוריה גבוהה יותר השדרוג תמיד יהיה לגבוהה יותר.רצוי לבקש רכב דיזל,זה בגדר בקשה אבל בדרך כלל נענית.
אישית הולכת על 2 רכבים.רחמנות על הנהג,זה גם החופש שלו
אמה -
איזה רכב להזמין ?בדינמיקה של הילדים שלי אין מצב בעולם שאסע עם שלושתם וניקח רכב של חמישה מקומות.
שניים מהם בגודל של מבוגרים ואחת בבוסטר.
המריבות שלהם בנסיעות כשהם יושבים לחוצים אחד שני גורמת לי לגעגועים הביתה.
ממליצה על מכוניות 7 מקומות כגון מיניוואן או 7 כגון טוראן שאפשר ילד אחד להעביר אחורה, כמובן תלוי גודל ילדים -
איזה רכב להזמין ?ראשית, תודה לעונים.
סטיישן אחד מיועד למשפחה של 2+2 (בוסטר 1) והרכב הגדול מיועד ל 6 מבוגרים.
-
איזה רכב להזמין ?קיבלנו פעם מרצדס ויטו,היא ל9 איש,דיזל.והיה נהדר.
ל6 מבוגרים 5+2 יכולה להתאים גם.עכשיו טיילנו בפורד גלקסי,הנהגים התלוננו על תמרון לא נוח,בכבישים לא מפותלים נסע מצויין.
תא מטען גדול,נכנסו:2מזוודות גדולות,4 טרולים ועוד נשאר מקום.
אמה
-
איזה רכב להזמין ?תודה רבה.
לא יכולתי לבקש יותר מזה ! -
איזה רכב להזמין ?היי
בהרכב שלכם הייתי הולך על 2 מיני-ואן . אנחנו קיבלנו השנה בבאזל
פיג'ו 807 (7 מקומות). אם מקפלים את 2 המושבים האחוריים מקבלים המון מקום למזוודות , ובכל זאת 5 מקומות מרווחים מאוד( כורסא לכל נוסע) , מיזוג אוויר מאחור , חלונות כהים ועוד . הרכב נהדר לנהיגה , חסכוני בדלק (לבקש דיזל), אפילו הגיע עם מערכת מולטימדיה וGPS .
יתרון נוסף : אין בעיה להכנס לחניונים תת קרקעיים בגלל מגבלת גובה (דבר שבהחלט עלול להגרם ברכב 9 מקומות). דלתות הזזה צדדיות וחשמליות מאפשרות גם חניה במקומות צפופים.
המחיר דרך שלמה SIXT ל-13 יום היה 760 אירו (לאחר הנחות שונות).
-
איזה רכב להזמין ?תודה,
הוחלט על שני וואנים