כמה עולה לעשות חיסונים?
-
כמה עולה ואיפה הכי זול לעשות! (אני טס לתאילנד נפאל קמבודיה לאוס וייטאם) תודה. -
כמה עולה לעשות חיסונים?:Reזה תלוי באיזה קופת חולים אתה אני יודע שבמאוחדת ובמכבי יש סל שמקבלים בשלושים שקל בבית החולים תל השומר. הוא לא כולל הרבה דברים אבל יש להם הסדר איתו. הכי טוב שתתקשר למזכירות רפואית בקופה שאתה נמצא בה. זה יכול להיות עסק יקר ולכן תשקיע את הטלפונים לברורים. -
כמה עולה לעשות חיסונים?:Reעשיתי במרפאת למטייל, עלה כמעט 400 שקל. ניתן לקבל החזר חלקי אם יש כללית מושלם. כל טוב, אמיר -
כמה עולה לעשות חיסונים?:Reאני הלכתי למשרד הבריאות כי התקשרתי לקופה והם לא ידעו להסביר לי , לצערי גיליתי אח''כ שאם הייתי עושה דרך רופה של הקופה הייתי מקבלת החזר מלא.. אני ממליצה גם להתקשר לקופה ולהציק שם עד לקבלת תשובה מספקת... -
איזה חיסונים צריך לעשות????אני מזכיר אני טס לתאילנד, נפאל,לאוס, קמבודיה, וייטנאם. בקופת חולים(מכבי)אמרו לי שדרכם יעשו חיסון לצהבת A ו B השאלה אם זה מספיק או שיש להוסיף חיסונים ואם כן אז אלו? תודה רבה מראש. מטייל. -
כמה עולה לעשות חיסונים?:Reאני מזכיר אני טס לתאילנד, נפאל,לאוס, קמבודיה, וייטנאם. בקופת חולים(מכבי)אמרו לי שדרכם יעשו חיסון לצהבת A ו B השאלה אם זה מספיק או שיש להוסיף חיסונים ואם כן אז אלו? תודה רבה מראש. מטייל