הגעה מהונג קונג למקאו
-
אני טסה להונג קונג באוקטובר 2 ימים בהונג קונג מתוכם לקחת יום טיול מאורגן.ומישם לילה למקאו ויום טיול מאורגן במקאו.
יש חברות שעושות טיולים מאורגנים בעיברית טיול יומי?
ואין מגיעים למקאו מהונגקונג וכמה זמן.
מה לא לפספס בהונג קונג ומה לא לפספס במקאו אם אני לא לוקחת טיול מאורגן? חלוקת הימים מתאימה?
משם אני מתכוונת להמשיך לשנחאי,
באיזה תחבורה כדאי לנסוע לשנחאי? והאם לקחת רכבת מהירה או טיסה, ואם רכבת יש מה לראות בדרכים בנסיעה(מהחלון) או שהמהירות לא מאפשרת וכדאי לקחת רכבת לילה.
בברכה תמי -
הגעה מהונג קונג למקאוהיי תמי,
בהונג קונג כדאי ללכת לפסגת ויקטוריה, יש שם תצפית נהדרת על כל המיינלנד. אפשר לנסוע ברכבת של התיירים או באוטובוס רגיל במרגלות הפסגה (קו 17 אולי? לא זוכרת), ולמעלה גם לעשות סיור רגלי של כשעה.
שאר האטרקציות של הונג קונג - השוק, החופים וכו' - בהחלט ניתנים למיצוי ביומיים.
ממליצה ללכת בערב לראות את ההופעה האור-קולית בטיילת (כל יום בשעה 20:00 ליד מלון פנינסולה).
בנוגע למקאו - אנחנו עשינו עצמאית. לקחנו מעבורת בבוקר (אולי 7 בבוקר?) למקאו, יש שלל חברות שמוכרות כרטיסים בתחנה המרכזית. לוקח לזה פחות משעה אם אני לא טועה... צריך להמתין בין שעה לשעתיים בביקורת הגבולות של מקאו, כך שהתחלנו את היום בסביבות 10.
ביציאה מהמעבורת יש נהגי מונית שמציעים לך סיורים מאורגנים במאות יואנים, מחיר מופקע לגמרי.. אנחנו ויתרנו על התענוג ועקבנו אחרי הסיור הרגלי שהדפסנו באינטרנט והיה מוצלח מאד.
אחרי שסיימנו עם מרכז העיר, לקחנו שאטל חינם של מלון ונציה. יש להם כל מיני תחנות פזורות בעיר (תבררו מראש בדוכן שלהם בשדה התעופה). השאטל מסיע לאיזור המלונות והקזינויים. אנחנו נהנינו מאד במלון ונציה (כל הקומה העליונה מלאה תעלות מים וגונדולות וזה נורא נחמד), אבל לא חסרים עוד קזינויים, ממש מיני לאס וגאס.
כשתמצו תקחו את השאטל חזרה למעבורת...
בדיעבד אני מאד שמחה ששוטטנו לבד - סה"כ סיור רגלי במרכז העיר ואז איזור המלונות - ולדעתי אין צורך לשכור מונית במאות יואנים, אבל האופציה קיימת.
אין מה לעשות במקאו יותר מיממה, אלא אם אתם נהנים ממה שיש למלונות ולקזינו להציע.
לא יודעת בנוגע לשנחאי.
שיהיה לך בהצלחה!
נילי -
מבקש לחלוקלדעתי מקאו בהחלט שווה יותר מיום טיול אחד, ויש בה הרבה יותר מאשר המרכז הקולוניאלי, בתי מלון ובתי קזינו - מוזיאונים מהטובים ביבשת; שכונות ציוריות; מקדשים; כנסיות; פארקים נפלאים וכל מיני סוגים של ספורט אתגרי, וזה רק מה שקופץ לי לראש עכשיו. -
מבקש לחלוקאתה צודק לגמרי - לנו נמאס מהמקדשים אחרי שהיינו כמה שבועות טובים בסין
ועדיין, בהנתן שיש לכותבת לילה ויום במקאו, לדעתי אפשר בכיף להספיק את כל הדגשים... אני קרוב לוודאי הייתי מבלה את הערב במתחם בתי הקזינו, ולמחרת בבוקר יוצאת לסיור הרגלי במרכז העיר (שכולל גם כן כנסיות ומקדשים!). חפשי בגוגל אטרקציות במקאו בנוסף לזמן שיישאר ביום השני
ד"א - בהרבה מקומות מקבלים יואן סיני כתשלום אבל מחזירים יואן מקאו כעודף. שימו לב לזה שלא תיתקעו עם סכומי כסף של מקאו, אנחנו לא מצאנו מקומות נוחים להחליף אותם בהונג קונג... -
הגעה מהונג קונג למקאואם לא תקני את כרטיסי השייט למקאו הלוך ושוב מראש , שימי לב בשוב שיש מעבורת לאי הונג קונג ויש מעבורת לקאולון.אנחנו לנו בקאולון וכשרכשנו כרטיסי חזרה למעבורת לא שמנו לב לכך,הגענו להונג קונג, ושילמנו הרבה כסף על המונית חזרה.
אפרופו כסף,לא היתה לנו בעיה במקאו להשתמש בדולר הונג קונגי בכל מקום.הם לא ממירים ממטבע למטבע ולכן את הסכום שעולה במטבע המקאואי משלמים בדולר הונג קונגי.כנראה שהם כמעט זהים ובוודאי שלטובת הדולר ההונג קונגי..אנחנו העדפנו לשלם בדולר הונג קונגי למרות ההפסד המשוער..
אנחנו נהנינו במקאו, אך תלוי כמה ימים יש לכם בהונג קונג.הונג קונג לדעתנו מדהימה הרבה יותר ואם לא תרגישו בה תחושת מיצוי, לדעתי כדאי לכם להישאר בהונג קונג.אנחנו היינו שם שבוע ורק בגלל שהיינו נעולים מראש על לנסוע למקאו, נסענו.לא הצטערנו בזמן אמת אך בדיעבד היינו נהנים יותר לו היינו נשארים עוד יום בהונג קונג
-
הגעה מהונג קונג למקאוקיפודה תמונות בבקשה העם דורש ךלראות תמונות
בהחלט מקאו יעד מאוד מעניין ושונה. -
הגעה מהונג קונג למקאותודה לכול המייעצים, יש לי שאלה נוספת לגבי מלון באזור טוב ולא יקר, גם בהונג קונג וגם במקואו. אם מישהו יכול לתת לי משוב נשמח..
ושוב תודה רבה תמי