אידלי
-
למי שיש מושג במאכלים הודיים אני חולה על המאכל הדרום הודי שנקרא אידלי ותמיד אוכלים אותו עם שני רטבים אחד צ`דני (עם קוקוס) והשני סמבר גם טוב בקיצור קניתי מדלהי כמה חבילות של אבקת אידלי אבל אין לי מושג איך מכינים את זה יש הוראות מאחור אבל הם לא הכי ברור -
אידלי - אידיאליהיי, הביטי שמאלה בעמוד - תמצאי שם מדור בשם ''מתכונים מן המזרח'' אולי המתכון הנ''ל נמצא שם ואם לא, תוסיפי לכשתמצאי אותו. טיול מהנה, -
יודע/ת אנגלית?אם כן, מצורף אתר עם מתכון מפורט איך להכין... בהצלחה (אם אנגלית זו לא השפה החזקה אצלך, אני אתרגם..).
אידלי -
היי גלReנכנסתי לאתר משומשו אמנם לא הייתי בהודו אבל נהניתי מאד במסעדות הודיות בסינגפור איפה אפשר לקנות את המצרכים הללו בחנויות כמו ''מזרח מערב ''יש גם הודי? -
בתאבוןהכי טוב - ברמלה. שם יש קהילה הודית מפותחת והרבה מצרכים הודיים משובחים. אפשר לחפש גם בחנויות כמו טיב טעם, חנויות טבע וחנויות מהמזרח.. -
יודע/ת אנגלית?:Reאני יודעת אנגלית מצויין הבעיה היא שהמחשב שלי קצת דפוק ואני לא מצליחה להיכנס ללינק אז אני אודה לך אם בכל זאת תתרגם לי -
רמלה- זה המקוםהמסעדה והחנות ברחוב הראשי - הרצל . אני לא בטוח לגבי מספר הבית אבל אני חושב שהיא במספר 100 -
בבקשהא. אני בחורה... ב. אין לי כרגע זמן לתרגם, אז אם את מבינה אנגלית - אני אעתיק את המתכון לפה באנגלית - Idli Sambhar Steamed rice cakes served with a lentil curry. This dish can be enjoyed as a snack or meal. The light fluffy idlis are a treat and the -
אכן, מסעדת מהרג`המסעדה מצוינת וחנות טובה מאוד למצרכים הודיים. בהרצל 100 ברמלה -
תודה על המידע הקולינארי:Reהדיאטנית שלי תרצח אותכם -
בבקשה:Reבארץ דאל זה בעצם עדשים לא? -
אכן (למרות...שיש סוגים רבים ושונים) -
אידלי:Reחבל שאין בארץ את ה drum stick שהם שמים ברוטב sambar. וכן, אידלי... שווה לעבור לגור בטאמיל נאדו רק בשביל אידלי על הבוקר, כל בוקר.