השכרת רכב - שברולט אימפלה
-
שלום לכולם,
אשתי ואני נוסעים לארה"ב בתחילת חודש הבא וכחלק מהטיול אנחנו נשכיר רכב בשדדה תעופה בבאפלו ונחזיר אותו במנהטן. הטיול ברכב יהיה ל- 6 ימים ויכלול נסיעות ארוכות והייתי מעוניין לשכור רכב ברמה שהיא מעל הממוצע. מסקירת אתרי ההשכרה ראיתי שרובם מציעים את ה- Chevrolet Impala בקבוצת ה- Full Size.
ברשותכם יש לי מספר שאלות:
1. אני יודע שאין התחייבות שאני אקבל את הרכב הספציפי הזה אך בכל זאת האם למישהו יש הכרות עם הרכב? האם הוא מומלץ?
2. אילו רכבים נוספים אני יכול לקבל אם רכב זה לא יהיה?
3. אני יודע שקיימים מקרים שבהם משכירים רכב מקבוצה נמוכה (לדוג' טיוטה קורולה) וכאשר מגיעים לחברת השכרה הרכב לא קיים והשדרוג מתבצע בחינם. האם שווה לנסות להזמין רכב מקבוצה נמוכה ואז במידה והוא לא יהיה אני אוכל לקבל שדרוג בחינם ובמידה וכן יהיה אני תמיד אוכל לשדרג שם? האם עלות השדרוג שם תעלה כמו השדרוג בארץ? -
השכרת רכב - שברולט אימפלהאוטו מצויין וגדול.
אם תזמין מאלמו/אופרן תקבל בעצם רכב של נשיונאל.
לידיעה המחיר באם תחזיר מחוץ למנהטן יהיה יותר זול.
לא כדאי לקחת דרגה נמוכה ולקוות לשדרוג
1. כי ההפרש כל כך זניח בין הדרגה הנמוכה יותר
2. באפלו הוא אתר תיירות גדול ולכן היצא המכוניות יהיה גדול
3. לשדרג שם יעלה לך הרבה יותר
באם אתה לא משכיר מהחברות לעיל, למרות שמדובר בהשכרה בתוך מדינת ניו יורק - בדוק שאין דמי החזר.
וכן את שעות פתיחת הסניפים במנהטן -
השכרת רכב - שברולט אימפלהשלום רב!
1.אין התחיבות שתקבל דוקא אימפלה,אלא מדובר על קבוצה שהאימפלה מיצגת.לפני כחודש שכרתי מאליבו כמיצגת ונתנו לי אימפלה.הרכב מצוין לכל דבר וענין,אין שום בעיה.
2.איזה רכבים אחרים יש -אתה צריך לבדוק בחברת ההשכרה.
3.אני מכיר את התרגיל הזה של השכרה של רכב מדרגה נמוכה בציפיה לקבל רכב יותר טוב.לפעמים זה קורה ולרוב זה לא קורה .לא הייתי מתבסס על זה כי השדרוג במקום יהיה הרבה הרבה יותר יקר מאשר השכרה כאן.
לדוגמא: בטיול קודם שכרתי מיד סייז ל18 יום ,לצורך שכירת סטנדרט הייתי צריך להוסיף בארץ 50$ לכל התקופה.אותו סטנדרט הוצע לי בחברת ההשכרה ב240 $ יותר.