סלולרי בקובה
-
שלום,
האם מישהו יודע על פתרון במחיר סביר לשיחות נכנסות/יוצאות מקובה?
בסלקום הציעו לנו חבילה יחסית יקרה.
תודה רבה! -
סלולרי בקובההיי, אנחנו הוצאנו המון כסף על תקשורת בקובה. באמצע פשוט קנינו סים מקומי שעלה 40 דולר!! (אין מה לעשות השארנו עסק בבית )בעזרת חבר מקומי שרכשנו בהואנה וגם הוא הסתכן בשבילנו כי מותר להם רק מכשיר אחד.
בארץ עשינו עיסקה לניתוב השיחות לסים בקובה שהיתה הכי זולה עם בחור בשם שרון מחברת freesim.
הסים הקובני מוצע למכירה.
לפרטים נוספים אפשר לכתוב לי על הקיר בפיסבוק
יעל. -
סלולרי בקובה - זהירות - על קרן הצבי.יש מילכוד בקניית הסים הקובני. חברת הטלפון הקובנית דורשת שימוש בסים. יש לשלם ולחדש את אורך חיי הסים גם אם לא השתמשת בו. סים שלא נעשה בו שימוש (או חידוש תשלום) מאבד את חיותו לאחר חדשיים. לי יש סים כזה, אבל יש לי מי שמחדש את חיותו, כך שכאשר אני שב לקובה, הסים פעיל. האם זה המצב בסים המוצע כאן? -
סלולרי בקובה - זהירות - על קרן הצבי.גם בארה"ב סים pre paid מאבד מחיותו לאחר 60 ימים ללא חידוש (לא אכפת להם שלא תשתמש כל זמן שאתה מחדש
).
הגיוני לא? -
סלולרי בקובה - זהירות - על קרן הצבי.בהקשר הזה, מישהו יודע אם יש אפשרות למודם נייד כלשהו
ללפטופ בקובה?
ועדיף במחיר של עד 20 דולר ליום... -
מודם למחשב - אל תבנה על זהקובה אינה מעוניינת שיתקיים קשר שוטף ויעיל עם העולם החיצוני. גם הקשר לאינטרנט במעט המרכזים הקיימים איטי מאד. הגלישה איטית ולוקח זמן רב להגיע לאתרים או לבצע פעולות. גם הקשר הטלפוני אינו טוב(בלשון המעטה) ויקר מאד. למיטב ידיעתי אין אפשרות לגלוש עם מודם.