הואה הין - יש מידע?
-
הי למומחי תאילנד,
אני מחפשת המלצות על מלונות וטיולים בסביבה של הואה הין ולא מוצאת חומר או המלצות.
אשמח לקבל פרטים ממי שמכיר או היה.
התכנון שלנו טיול משפחתי בדצמבר ואני מחפשת מלון מומלץ .
כשכתוב מלונות במרכז הואה הין זה בצמוד לחוף הים ? או שיש מלונות בעיר ומלונות על החוף?
תודה
ושנה טובה -
-
הואה הין - יש מידע?היי.
באיזה רמה אתם מחפשים ?.
ברמה הגבוהה ביותר יש את הסנטרה ממש קרוב לים :
http://www.booking.com/hotel/th/sofitelcentralhuahinresort.h e.html?aid=345605 ;sid=9957a01ffc671408ac30915c60d4dfcb;dcid=1;checkin=2012-09 -18;checkout=2012-09-19;srfid=5cc16ae98ef5aac58ca252549d2d35 beX1
ואחריו הילטון במרכז העניינים ועל הים :
http://www.agoda.co.il/asia/thailand/hua_hin_cha_am/hilton_h ua_hin_resort_and_spa.html?asq=7SBdyWLD%2bUgn3iIsz2yblmDHGdy fmo1Oon0SXmS4YlaLAj2zztkdv2p2eAD86tn%2f4MgXqCHTLStycPuFIPD7n KpRgelxU7DdRH2dJ0l8vxc%3d
ויש ברמה בינונית :
http://www.agoda.co.il/asia/thailand/hua_hin_cha_am/city_bea ch_resort.html?asq=7SBdyWLD%2bUgn3iIsz2yblmDHGdyfmo1Oon0SXmS 4YlaLAj2zztkdv2p2eAD86tn%2f4MgXqCHTLStycPuFIPD7nKpRgelxU7DdR H2dJ0l8vxc%3d
http://www.agoda.co.il/asia/thailand/hua_hin_cha_am/thipurai _city_hotel.html?asq=7SBdyWLD%2bUgn3iIsz2yblmDHGdyfmo1Oon0SX mS4YlaLAj2zztkdv2p2eAD86tn%2f4MgXqCHTLStycPuFIPD7nKpRgelxU7D dRH2dJ0l8vxc%3d -
הואה הין - יש מידע?הרבה תודה.
רציתי להבין: מלון שנמצא במרכז העיר הוא רחוק מהים? והפוך?
חשוב לי מיקום קרוב למסעדות, שוק לילה וכו'. אם כתוב בתיאור המלון שהוא במרחק נסיעה ממרכז העיר - זה עדיין מיקום טוב?
תודה -
הואה הין - יש מידע?בעיקרון כן. למרות שרחוק זה עניין יחסי.
במידה ואתיחס רק לכביש המרכזי המגיע מצפון אז המתחם הנמצא בינו לבין הים הוא המתחם המרכזי והפעיל יותר (לא הרחק ממלונות Centara החדש ו-Hilton המפוארים יותר).
מבחינת לינה, ניתן להגיע לאזור זה גם ללא הזמנה מראש ולמצוא מגוון עצום של מלונות קטנים ובינוניים ברמות שונות, להתרשם ולבחור בהתאם למה שמתאים לכם. אישית, אני נוהג להתאכסן שם במלונות הצמודים למלון Centara, ברחוב קטן הצמוד במקביל לחוף. אפשר למצוא שם חדרים ברמה בינונית וטובה במחירים שבין 1,200 - 1,700 בהט.
ניתן להסתובב רגלית באזור בתחושה של עיירת קיט שלווה בין המסעדות הקטנות על החוף או לידו, בתי הקפה הרבים, המסאז'ים והמועדונים השונים. לא הרחק משם נמצא גם ה-Night Bazaar שהוא נחמד מאד ופתוח כל ערב וגם Cicada market שהוא מעין שוק יפהפה, חדש יותר ונקי אשר פתוח רק בסופי שבוע.
ניתן לשכור אופנוע (200 בהט ליום) או רכב (כ-1000 בהט ליום) ולהתנייד באזור כולו שהוא יפה ומיוחד - נקודת התצפית היפה המשקיפה על העיר, מפלי Pala-U ושמורת הטבע Sam Roi Yot.
-
הואה הין - יש מידע?מה זה קרוב או רחוק ?, זו עיר חוף ומרכז העניינים
באופן כללי נמצא ליד מלון הילטון.
המלונות שהצעתי לך הם קרובים לים מי יותר מי פחות
עניין של בין דקה ל-3-4 דקות, גם בפוקט ובקוסמוי
בחלק גדול מהמלונות אתה לא קופץ מהמרפסת בחדר ישר למים.....
-
הואה הין - יש מידע?הי אמיר
עזרת לי מאד להבין יותר את האזור.
יש במקום מוניות או טנדרים כמו באיים איתם אפשר להגיע לשמורת הטבע או מקומות נוספים?
ועוד שאלה: יש מלון מסוים שקרוב לסנטרה או הילטון שאתה מכיר? (ברמה טובה שמתאימה גם למשפחה)
תודה שוב -
הואה הין - יש מידע?לא רוצה להשבית שמחה, אבל, קחי בחשבון שדצמבר זאת לא העונה הכי טובה בהואה הין.
מנסיון אישי: רוחות חזקות וים סוער.
וזה מה שכתוב בלונלי פלאנט:
When to Go.
The best time to visit is during the hot and dry season (February
to June). From July to October (southwest monsoon)
and October to January (northeast monsoon) there is occasional
rain and strong winds; but the region tends to stay
drier than the rest of the country during the monsoon period
because of a geographic anomaly.
During stormy periods, stinging jellyfi sh are often carried
close to shore making swimming hazardous. Thais get
around this by swimming fully clothed
-
הואה הין - יש מידע?לגבי המלון, אינני זוכר בודאות את שמו. אבל כל המלונות שם הם ברמה סבירה כזו או אחרת. כמובן שיש טובים יותר. המלון שאני נוהג ללון בו נמצא ברחוב המקביל לים הנקרא Naret Damri, צמוד למלון Centara, מעט דרומית לו (משמאל למלון קטן אר הנקרא Wannara).
במפה שצרפתי ניתן לראות את הרחוב הראשי, המוביל דרומה או צפונה לבנגקוק. ניתן לראות את האזור המרכזי, מלונות Centara ו- Hilton וכן את מלון Marriott בהמשך.
לגבי מזג האויר, יתכן ומבחינה סטטיסטית הכל נכון. הסיכוי לגשם קיים, אבל אם ננהג רק לפי זה - לעולם לא ניסע לשום מקום. הייתי שם באוגוסט האחרון וגם ביוני - ובמקרה שלי הסטטיסטיקה שציין יוסי היתה נכונה
-
הואה הין - יש מידע?לגבי מקומות אכילה אותנטיים החביבים על מקומיים:
מסעדה קטנה וחביבה לטעמי בשם Baan Krai Wong - נמצאת ברחוב Naeb Kehardt המקביל לים, צפונית יותר למרכז.
-
הואה הין - יש מידע?לא לשכוח לקפוץ לבקר בדוכן המכין את Sticky rice עם המנגו הטעים ביותר שאכלתי בתאילנד - הדוכן נמצא בתחילת אותו הרחוב, כ-30 מ' מהפינה.
מומלץ גם מאד לבקר בדוכן הגלידה הביתית המפורסמת הנמצא בשוק הלילה, מצד שמאל לבאים מכיוון הים (קצת לאחר אמצע השוק). שני טעמים כולל שלוש תוספות ב-25 בהט.
הטעם החביב עלי ביותר - גלידה בטעם תה תאילנדי
-
הואה הין - יש מידע?ממש עכשיו במלון נהדר בהו הין Anantra נמצא על קו החוף מעט צפונה ממרכז העיר. מונית למרכז העיר מהמלון 150 באט. חדר נעים מיטה נהדרת וכריות מפנקות במיוחד -
הואה הין - יש מידע?ממש עכשיו בהו הין. הים כאן לא ממשתווה לים של האיים או אפילו של אזור קרבי. אולי עדיף לחפש יעד אחר ... אנחנו ותרנו לגמרי על הים ונכנסנו רק לבריכה... -
הואה הין - יש מידע?Hua Hin היא עיירת קייט נחמדה מאד, ואיננה מהווה לדעתי בשום אופן תחליף לאיים. הים איננו דומה ואף איננו מזכיר את צלילות המים באיים. מי שמחפש המולה ססגונית, חיי לילה וכו' - לא ימצא את זה ב-Hua Hin.
זוהי עיירה רגועה ושלווה, קרובה יחסית לבנגקוק ובה מגוון פעילויות שקטות יחסית. מי שמחפש שקט ושלווה - ימצא את זה שם בשפע.