דרום איטליה
-
אשמח לקבל הצעה למסלול בדרום איטליה באמצע אוקטובר ל 6 ימים מלאם, את איזור נאפולי אמאלפי וזוב, פומפי קפרי ראינו, בברכה תמי -
דרום איטליהקבלי שרשור לתיאור טיול בעיקר לחבל פוליה שכתבתי לפני 5 שנים. -
דרום איטליהשלום! חזרנו לפני כיומיים מטיול בדרום איטליה ורצינו לספר על בית מלון מיוחד מדהים ביופיו, תלוי על צוק במפרץ סורנטו. המלום נקרא MEGA MARE בעיירה VICO EQUENSE. המלון נמצא מתחת לכביש בין העיירה VICO EQUENSE לעיירה META המלון בדרוג 3 כוכבים אבל כל כוכב שווה הרבה. החדרים מאובזרים עם מיזוג, לחדר צמודה מרפסת תלויה מעל הים כשכל מפרץ סורנטו לרגליכם. בעל בית המלון מר מריאנו מאד אוהב ישראלים ( משונה, בימים אלה) ודואג להנעים את שהותם. במלון חניה צמודה. התמקמנו שם ל 3 לילות ביום יצאנו ברכבת לנפולי (לא העזנו לצאת עם הרכב)וביום אחר לפומפי וסורנטו. יש רכבת זמינה מהעיירה הקרובה META. הבעיה להגיע אל הרכבת. אין הרבה מקום חניה ליד תחנת הרכבת, אבל תמיד למריאנו היה פתרון. ממליץ בכל פה. מקום נוסף שלא לפספס הוא MASSINO מדרום לרומא. מעל העיירה על פסגת ההר נמצא מנזר שיש לו סיפור מדהים ממלה"ע ה2 . עלו, תהנו מהנוף מהסיפור ואל תפספסו את בית הקברות מתחתיו. ( ניתן לראות את בית הקברות ממרפסת המנזר במבט לימין. בהצלחה -
דרום איטליהיום אחד הייתי מקדישה לנפולי - ארמון ריאל, castel nouvo והעיר העתיקה
יום שני מדרימה לסיציליה פלרמו
יום שלישי הייתי עושה טיול בדרך האמלפית לרבות מבקרת בסורנטו , פוזיטיאנו, אמלפי, מערת האיזמרד , וסלרנו ומקומות שלא הספקתי לעשות כראוי .
יום רביעי הייתי עושה את ארמון קזרטה ומונטה קזינו.
יום חמישי גני טיבולי ווילה del este
יום שישי חוזרת לרומא או איפא שיש לכם את הטיסה ומטיילת במקומות שלא הייתי למשל גני טיבולי או סיור בותיקן לרבות כנסית סאן פייטרו, סיור מודרך בקפלה הסיסטינית , והמוזיאון של הותיקן.
בהצלחה
-
דרום איטליהמקומות נוספים שבקרתי בהם בדרום איטליה לפני שבוע
ריביירה דה אוליסה - עיירה גאטה , עיירה טרצ'ינה, ובמונטניה ספקטה, ובעיירה פורמיה .
מקום נוסף שאפשר לבקר בו הוא -קסטלי רומני-והעיירה קסטל גנדלופו מקום מושב האפיפיור .
בהצלחה -
דרום איטליהגם אנחנו קבוצה של 5 זוגות ,חזרנו לפני 3 ימים לארץ אחרי שהיה של 5 לילות במלון Mega Mare ואכן כל מה שדינה כתבה והרגישה לגבי המלון נכון. בייחוד האירוח הלבבי של מריאנו. אנחנו הגענו למלון בעקבות המלצות של חברים ששהו שם. פשוט נהדר.