ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

דרום הודו- נובמבר

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    2
    6
    7478
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • hagi167
      hagi167 נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם,
      אני הייתי רוצה להתייעץ איתכם לגבי הטיול בהודו Smile
      אני וחברה שלי מתכננות לטוס באמצע-סוף נובמבר להודו.
      אנחנו נוחתות בבומביי.
      לפי מה שראיתי באתר ב"מידע למטייל" ההמלצה לחודש נובמבר בהודו היא:
      רג'אסטן וגם רישיקש שהן לא בדיוק בדרום לפי מה שהבנתי.
      השאלה שלי היא אם יש טעם מבומביי להגיע לשם או שבומביי היא דרומית למדינות האלו ואז כבר עדיף לעשות אותם כשעולים צפונה.

מעבר לזה, הייתי רוצה לדעת איך אתם ממליצים להתחיל בדרום.
      אני לא ממש מכירה אבל ממה שכן שמעתי יש כמה מקומות שמאוד הייתי רוצה לבקר בהם בדרום שזה האמפי כמובן, מונאר, ווטה קנאל ברור שגם בגואה. אנחנו גם מאוד רוצות לעשות חודש באנדמן. הייתי שמחה לשמוע המלצות באיזה סדר לעשות את המקומות ועל איזה עוד מקומות בדרום הייתם ממליצים.

בלי קשר, אני מאוד רוצה לעשות גם צפון. הויזה שלי תהיה עד אמצע אפריל כזה.. במרץ כבר אפשר להגיע לצפון? גם אם קר עדיין והכל.. אין לי בעיה. פשוט אם זה הגיוני מבחינה טכנית ויש מה לעשות שם.

תודה רבה רבה מראש וגמר חתימה טובה לכולם !
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • hagi167

דרום הודו- נובמבר
        היי שוב
        אנחנו ממש נשמח לקצת טיפים Smile
        • .galit.
          .galit. נערך לאחרונה על ידי

דרום הודו- נובמבר
          רג'אסטן ורישיקש הן פחות או יותר הגבול הצפוני לטייל בו (במזג אוויר נוח, וכמובן שיש עוד מקומות. זה תלוי לפעמים בגובה לא פחות מאשר במיקום) בתקופה הזו. יש מי שמגדיר אותם כקצה של הצפון ויש מי שמגדיר אותם כבר כמרכז. זה לא ממש משנה. שתיהן נמצאות בערך בקו של דלהי, לא של מומביי. כמובן שכל המרכז-דרום פתוח בפניכן בתקופה הזו. הודו ענקית, ולמרות שלא הרבה מטיילים במרכז, לא חסר מה לראות שם.

במקומכן הייתי פותחת מפה ומסתכלת מה נמצא איפה, ואז מנסה לחבר את הנקודות בצורה הגיונית. מגואה הייתי מנסה להתרחק בדצמבר-ינואר כי זה שיא העונה והיא תהיה מפוצצת, בעיקר בתיירי חג המולד. מה שאתן יכולות לעשות זה לטוס ממומביי לקראלה (המדינה הדרומית בהודו) ומשם לטפס צפונה. לגבי העניין הזה, צריך להסתיג ולומר שטיילתי בדרום מעט אז זו לא עצה מנסיון. אבל ככה הייתי מתחילה לפחות.

לגבי הצפון - באפריל אפשר לטייל באזור של דרג'ילינג (מערב בנגל) וסיקים. אפשר לשלב את זה עם אנדמן בדרך הזו: מצ'נאי (בדרום הודו) לטוס לפורט בלייר (שם נמצא שדה התעופה של האיים) ומפורט בלייר לטוס לכלכלתה (בירת מערב בנגל), לטייל בדרג'ילינג/סיקים ומשם חזרה לארץ.

מצרפת לכן טיפ לגבי דרך אפשרית לגשת לתכנון טיול ארוך.
          • טיול ארוך
          • hagi167

דרום הודו- נובמבר
            היי! קודם כל תודה רבה על הייעוץ!
            האמת שאנחנו נוסעות לתקופות שונות.. זאת אומרת שאני מתכננת לטוס לתקופה ארוכה יותר ולנצל את כל הויזה בעיקר מהסיבה שאני רוצה להגיע לצפון וחברה שלי לץקופה של שלושה חודשים. אז מה שתכננו כעיקרון זה לטייל 3 חודשים ביחד בדרום ולעשות גם את אנדמן יחד בתקופה הזו. מכיוון שאנחנו לא ממש מכירות אנחנו רק יודעות איך נקראים המקומות שאנחנו רוצות להיות בהם בדרום שזה: האמפי, אנדמן, מונאר, ווטה קאנטל . אנחנו נוחתות בבומביי ומשם יש לנו קונקשיין לגואה. היינו שמחות לעזרה בתכנון המסלול על מנת שבאמת נגיע למקומות שאנחנו רוצות.

תודה מראש Smile
            • hagi167

דרום הודו- נובמבר
              חבר׳ה בבקשה אנחנו ממש צריכות הכוונה.. וזה המקום היחיד שאנשים באמת מבינים ויודים ויכולים לעזור.
              • .galit.
                .galit. נערך לאחרונה על ידי

דרום הודו- נובמבר
                אני לא יכולה לעזור לכן קונקרטית כי לא טיילתי הרבה בדרום ולא בכל המקומות שאתן רוצות להגיע אליהן. מה שכן מומלץ שתעשו זה לקנות/לשאול "לונלי פלנט" או מדריך טיולים אחר על הודו ולהעזר בו בתכנון. הלונלי מחולק לפי מדינות ואזורים גיאוגרפים וכולל דרכי תחבורה עיקריות ממקומות שונים. תוכלו למצוא ככה גם מידע על מקומות סמוכים ומעניינים לאלו שתגיעו אליהם, את העונות המתאימות, פסטיבלים וכו'.
                • 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון