אזור מועדף למלון בפריז
-
אשמח לקבל המלצות באיזה אזור בפריז עדיף לקחת מלון . מה היתרונות / חסרונות של האזורים השונים. קרבה לאתרים תיירותיים / מקום עם מסעדות ובתי קפה בערב וכו'.
אנחנו זוג שמתכונן לנסוע לפריז באפריל. בכוונתנו ללון באחד מבתי המלון של רשת הולידיי אין. אנחנו מחפשים מלון ברמה של 4 כוכבים. הבחירה של המלון תלויה בעיקר באזור כעדיפות ראשונה והמלצות על המלון בעדיפות הבאה.
תודה לעוזרים -
אזור מועדף למלון בפריזקבלו קישורים כעזר,תעיינו בהם,ותחליטו מה טוב לכם.בהצלחה חיים.
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A8%D7%95%D7%91%D7%A2%D7%99_ %D7%A4%D7%A8%D7%99%D7%96#.D7.A8.D7.95.D7.91.D7.A2_1
http://www.ltkaplan.com/ParisHeb/ParisAccommodationHeb.html
http://www.viator.com/Paris/d479?seoListSortOrder=RATING+A-R EVIEW_COUNT+D -
אזור מועדף למלון בפריזכל פריז מרושתת מסעדות ואתרים תיירותיים (ותחנות מטרו) כך שנושא ה"קרבה" יהיה פחות רלוונטי.
כן אפשר לשים לב למיקום המלון בעיר בהיבט של "שכונה טובה" או "פחות טובה" אבל למיטב זכרוני כל המלונות של הולידי אין בפריז- ממוקמים "נכון".
-
אזור מועדף למלון בפריזאני ממליץ בחום על "הולידיי אין סן ז'רמן" ברחוב ווז'יראר (בגדה השמאלית). ממוקם נהדר - "מרכזי אך שקט" במרחק הליכה קצרה גם מסן ז'רמן וגם ממונפרנס. שני קווי מטרו, המון מסעדות ושופינג (אם מעניין) במרחק קצרצר. המלון שופץ לפני שנים ספורות והוא מודרני ונוח מאוד.
הבא בתור מבחינת ההמלצה הוא ההולידיי אין שבפלאס רפובליק. סביבה חמודה אם כי מעט יותר רחוק מאתרים מרכזיים.
-
אזור מועדף למלון בפריזומה עם holiday inn notre dame ?
איך המיקום שלו ? -
אזור מועדף למלון בפריזליד סן מישל. מיקום מעולה. אם כי אני לא מכירה ספציפית את הרחוב. ממליצה להסתכל ב-trip advisor לראות אם אין בעיה של רעש. -
אזור מועדף למלון בפריזבנוטרדם לא הייתי, הדירוג שלו ב Tripadvisor מצויין. המיקום הרבה יותר מרכזי וקרוב לאטרקציות התיירותיות - זה יכול להיות יתרון או חסרון כי הסביבה היא סופר תיירותית. הסביבה בסן ג'רמן הרבה יותר "צרפתית" באופן יחסי.
ורק עדכון, המלון בפלאס רפובליק נקרא עכשיו קראון פלאזה ולא הולידיי אין (אותו מלון, אותה רשת, אבל שם ומיצוב אחר) -
הולידיי אין נוטרה דםהיינו בו בסוכות
מיקום פנטסטי ממש חצי דקה הליכה מתחנת המטרו סאן מישל
מלון חדש לחלוטין
עם גג ובו תצפית משגעת על העיר
החדריפ די קטנים אבל מקסימים
מומלץ מאוד -
אזור מועדף למלון בפריזתודה על העזרה