טאנה
-
מישהו היה פה בטיול גיפים של טאנה?
אני מתלבטת אם להזמין מראש את הטיול דרך המרכז למטייל או להגיע לאזור הטיול בצאנג מאי ולהזמין את הטיול למחרת... (בחשש שלא יהיה מקומות, אנחנו זוג)
האם המלונות שלנים בהם הם אותן המלונות גם אם מזמינים דרך החברה של טאנה עצמה?
איך האוכל והמלונות? ברמה גבוהה?
תודה מראש, ואשמח לפרטים ממי שהיה שם. -
טאנההייתי בחודש שעבר, תזמיני מראש ישירות מטאנה ותשלמי בהגעה, אין צורך להזמין דרך המרכז למטייל מכוון שהם גובים ממך תוספת של 3% עמלת אשראי חו"ל.
אין שום אבדל במלונות כשמזמינים ישירות מטאנה או מהמרכז למטייל
המלון בלילה הראשון ברמה לא גבוהה ובלילה השני ברמה גבוהה, האוכל בטיול בסדר גמור למי שלא מפונק מדי, לי לא היית בעיה.
-
טאנההיי
כל מילה של ערן יצוק וחזק.
בנוסף הם נותנים לך בסיום היום השלישי לילה במלונית שלהם ללא תמורה ,כך שיוצא שהעלות היא לשלושה ימים ןשלושה לילות,
למיטב זכרוני המחיר ששילמתי היה משהו כמו 4800 בהאט לטיול
(המחיר לאדם).
האוכל בסיסי אבל בסדר גמור
אגב:את יכולה להיכנס לאתר של טאנה ולשריין לך מקום במייל
ושיהיה בהצלחה -
טאנההאמת שאני נוחתת בצאנג מאי ביום שישי (חודש מרץ) בבוקר-צהריים אז חשבתי להגיע אליהם ביום שישי ולסגור את הטיול ליום למחרת.. מה אתם אומרים?
ואפשר לקבל את האתר שלהם להזמנות? כמה זמן מומלץ להזמין מראש? -
טאנהתודיעי להם מראש מתי תנחתי בצ'אנג מאי. יאספו אותך משדה התעופה ישר אליהם, כך תוכלי לתאם ולשלם על הטיול ולאחר מכן יקחו אותך למלון בו את מתאכסנת. -
טאנהhttp://www.thanajeeptour.com/hb_index.php
אתר של טאנה.גם אפשר להתכתב בצ'אט. -
טאנההיי ,
אני ממליץ לך לסגור את טיול טאנה דרך המרכז למטייל כמוני
עם טיול האומגות של גיבון לאחר בדיקה הם הכי זולים בטיול הזה!
נכון הם גובים 3% עמלה כמו כל הסוכנים שדיברתי איתם..... -
טאנההם לא הכי זולים, המחיר שלהם זהה הן למחיר טאנה והן למחיר האומגות, היתרונות בהזמנה ישירות דרך טאנה:
* לא צריך לשלם מראש
* משלמים במזומן רק בהגעה וכך לא משלמים 3% עמלה
* אוספים ומחזירים לשדה התעופה
-
טאנהאני דווקא חושב שאם אתה סגור על התאריך אז הרבה יותר נוח לשלם מראש...
-
טאנהתזמין מראש אבל למה לשלם יותר?.... 50 ש"ח זה המון כסף בתאילנד.. לא חבל??
-
טאנהלאחר ששוחחתי עם טאנה , רק לידיעה טאנה לא מוכרים את טיול האומגות של גיבון הניו זילנדית ולאחר בירור מחירים המרכז למטייל הכי זול בהזמנת הטיול הזה ...
חוץ מזה אני חושב שלהזמין מראש כדיי להבטיח מקום ניראה לי הכי טוב .
3% עמלה מ - 50 ש"ח יוצא 2 ש"ח יותר אז ואללה אני לא הייתי מחכה לרגע האחרון.
-
טאנהמחזק את התגובה של נתן
בדקתי עם טאנה לגבי האומגות והמחיר של המרכז למטייל באמת הכי זול,
אני לא יודע איך אבל לא מצאתי מחיר דומה אצל המתחרים
נראה לי שעדיף להזמין את הטיולים האלה דרכם,
נכון יש את עניין העמלה אך את זה כולם לוקחים בתאילנד (ממה שהבנתי)
מה שחשבתי עליו הוא שתמיד יהיה לי למי להתקשר במידה ויהיו לי בעיות,
אני חושב שזה שווה את זה -
טאנהשניכם טועים.
טאנה כן מוכרים את האומגות של הגיבן הניו זילנדית, עשיתי את זה איתם בדיוק היום ליפני חודש, והמחיר זהה לזה של טאנה (1800 בהט).
אם מזמינים דרך המרכז למטייל טיול ג'יפים ואומגות לזוג סה"כ העמלה יוצאת 50 ש"ח ולא 2 ש"ח (שזה שווה בתאילנד לארוחה טובה במסעדה)
למה לשלם מראש אם אפשר לשריין מקום ולשלם בהגעה??
אין לי שום דבר נגד המרכז למטייל להיפך, את כל המלונות הזמנתי דרכם.
-
טאנהבאתר של טאה כתוב שהם כבר לא עובדים עם פלייט אוף דה גיבון החברה הניו זילנדית. האם זה משנה עם איזה חברה עושים את האומגות בצפון?
לגבי הטאנה הציעו לי לעשלם רק מקדמה לשריין את הטיול כמה מאות באטים ואז העמלה של ה3% יוצאת 19 באט שהם כ3 שקלים. -
טאנהזה בדיוק מה שהתכוונתי,
הם לוקחים מקדמה ולא תשלום מלא,
ככה שבשביל תוספת קטנה של שקלים אני חושב שהרבה יותר נוח עם המרכז למטייל כבר יטפל בכל הנושא הזה ואני יהיה בראש שקט
חוץ מזה שהם מוציאים את הטיול של האומגות המקורי ולא חיקוי כמו שיש במקומות רבים בצפון