בנות בבנגקוק
-
ביקשתי אתמול עזרה במציאת כתובת של OIL MASSAG לנשים מנשים בבנגקוק, עם תוספת אירוטית - כמו שהגברים מקבלים. האם זו ביישנות שמונעת מכן מענה או שגם באתר זה הגברים שולטים?? -
בנות בבנגקוק:Reאני בעד... גם אני טסה הלילה לבנגקוק, אשמח לקבל את המידע תודה -
איזה קטעים....:) -
תשובהאני מתאר לעצמי שברוב המקומות המספקים שרותי מין לגברים ישמחו לספק גם שרותי מין לנשים. זה גם לא כל כך נדיר להגיע לבארים הסליזים בבנגקוק וליראות נשים מערביות, העובדות במקום רואות בהן אטרקציה בד''כ. אני לא יודע על מקומות ''לנשים בלבד'' אבל את יכולה לחפש באינט -
בעד???תיירות סקס היא בזויה מכל הכיוונים, ולא משנה אם גברים או נשים מבקשים אותה. בתאילנד יש בעיה חמורה עם זנות וסחר בבני אדם, ובכלל זה גם עם מכוני העיסוי הארוטיים. אני מאד מקווה שבגלל זה לא היו תגובות. -
איידסאסור לשחק ככה ברולטת החיים של זונות בתאילנד! מלא איידס... זהירות!!!!!!! -
אל תידאג, היא תשים קונדום -

-
מדובר ב OIL MASSAG עם תוספתאני לא מחפשת כתובת של בית זונות (סליחה על המילה) אלא במקום קלאסי בו בנות מקומיות נותנות מסג` גם לנשים -
מדובר ב OIL MASSAG עם תוספת:Reהמקומות האלה הם בתי זונות בדרך כלל. לדעתי מה שעלייך לעשות הוא להיכנס לכל מכון מזג`ים שיש כמוהו באלפים בבנקוק ובכל עיר אחרת בתאילנד ולבקש בלי בושה את רצונך. בתאילנד אפשרי הכל תמורת סכום נמוך בהצלחה !!!!!! אם את מגיעה לפטיה לא תהיה לך שום בעיה שע -
תודה יוסי.לא חשבתי שזה כל כך פשוט