Zoom In- תמונות של חיות
-
ג`מוס פיליפיניג`מוס (תאו) על רקע הר הגעש מאיון - פיליפינים. -
ציפור מיוחדת ויפה''ציפור האבן'' של רחל שפירא (וגלי עטרי) - ''וכשתעוף תעוף תעוף, תעוף ציפור האבן אל התכלת הזכה אז הפילים המפוסלים יוכלו סוף סוף לגמוע ממימי המזרקה...'' ציפור האבן - מעל הקוברה מול ארמון המלוכה בעיר פאטאן (נפאל) -
מכירה את זוית הצילום הזוזה מהגג של מסעדת ''העין השלישית'', נכון? גם אני צילמתי משם קופים. -
ציפור מיוחדת ויפה:Re -
דווקא רציתי להציע להםלעשות שירשור של ציוד משומש. ככה אני אוכל לשים את התמונה הזו: (יומולדת 5 שנים).
-
לא יודעת מה אצלכםאצלי היא עפה בסוף.... -
הו הו איך שכחתי את פושקרמחכים לשקיעה -
זו סופה של כל אגדה
ואם כבר צילמת את גארודה אז כמה מילים עליו: גארודה - ''איש הציפור'' שהוא כלי רכבו של וישנו. אפשר לראותו מחכה לפקודת אדונו מול כל מקדש המוקדש לוישנו. מול המקדשים המוקדשים לשיווה נראה את נאנדי (השור) - כלי רכבו של שיווה. -
אתה תסביר ... ואניאשים תמונות.... -
ראיתי את התמונה הזאת ב...איזה אתר על הפיליפינים! על תגיד לי שאתה צילמתה אותה:) -
בורמה -
okבדיוק, זהו נאנדי... ואם אני לא טועה ב- Chamundi Hill במייסור. -
ותרנגול לסיום....מי שהאיר אותנו הרבה לפנות בוקר, קאליפוקהארי, הודו. -
העיר העיר...יש לי בעיה ב-ע` -
קוף עם חבל ישלו דגלהוא שר ורוקד... -
טיגריס בקוסומוי-מדהים -
אני והטיגריס כמה נעים:Reמהפחד בהתחלה האודם נמרח לי על השיניים חחחחחחחחחחחחחחחח חוץ מזה ממש נעים לגעת בטיגריס -
אפרת-זו פשוט תמונה מדהימהפשוט מזכיר את הישיבה ''הטריבונות'' בערב לפני השקיעה עם צ`אי ובוטנים... -
ציפור מיוחדת ויפה:Reוכשאנחנו ביקרנו שם , קבוצה של כ-30 איש ישר פצחנו בשיר ולבושתנו שכחנו המילים ועברנו לללהההללהה. מיד התקבצו כ 100 מקומים ועמדו נפעמים ... בערך כמו שאנחנו בוהים בפסטיבלים '' שלהם '' . -
זה דווקא מהמלון שלנו..רק שאת שמו כבר שכחתי...