כמה כסף ליפן????
-
כמעט ואין מידע על יפן באתר. אז אם למישהו יש ניסיון הייתי שמחה לקבל טיפים וגם כמה עולה להיות שם???בהקדם האפשרי -
כמה כסף ליפן????:Reהיי רויטל, חזרתי מיפן לפני חודש. מה בדיוק את רוצה לדעת?מוזמנת לכתוב למייל[email protected] תהני -
כמה כסף ליפן????:Reתקישי בחיפוש את המילה יפאן וברשימה שתקבלי, הראשון לפחות כרגע זה תשובה שכתבתי בנושא למישהוא אחר. חוץ מזה יש שם עוד משיבים. -
כמה כסף ליפן????:Reתקישי בחיפוש את המילה יפאן וברשימה שתקבלי, הראשון לפחות כרגע זה תשובה שכתבתי בנושא למישהוא אחר. חוץ מזה יש שם עוד משיבים. -
על כל שאלה תשובה...אבל נסי שאלות יותר ספציפיות בבקשה... -
על כל שאלה תשובה...:Reיפן מדהימה, אבל באמת שכדאי לך להיות יותר ספציפית. לגבי התקציב, תקני מראש כרטיס רכבות (אם את באה לטייל ולא לעבוד, זה שווה כל אגורה! לפני 3 שנים עשיתי טיול תרמילאים, וממש התכלבתי כדי לחסוך, ישנתי בבתים של אנשים וכו`, כך שיום עלה לי בערך בין 20$ ל60$
תמונות מיפן -
על כל שאלה תשובה...:Reאני מעוניינית בטיול בסביבות טוקיו יותר ספיגת תרבות ופחות טראקים. רציתי לדעת כמה בערך אני צריכה כסף כי האתר מספק תשובה מסוג זה לשאר המזרח ולא ליפן!. -
על כל שאלה תשובה...:Reאת הטיול לספיגת תרבות כדאי יותר לעשות בקיוטו. -
על כל שאלה תשובה...:Reאו קיי אבל כמה כסף אני צריכה +-....??? -
על כל שאלה תשובה...:Reאם את ישנה במלונות נורמליים אז זה יוצא כ-200$ ליום לזוג כולל כל ההוצאות. אם את עושה טיול תקציב אז אפשר לחסוך אבל אין לי הערכה כמה. יפאן ארץ יקרה ככל שמדובר בתשתיות. למשל נסיעה באוטוסטרדה 250 ק''מ עלתה 40$. כלומר מלונות,נסיעות וכולי יקר. אוכל למשל לא יקר. -
יפן המופלאהחזרתי לפני חודש מטיול בן 3 וחצי שבועות. יפן מטריפה את כל החושים ואני מאוהבת בה לחלוטין! אני אשמח לעמוד לרשותך לכל שאלה צרי קשר במייל [email protected]