חברת תעופה
-
היי .. מישהו טס פעם או שמע על החברה vivaaerobus ?
אני מתכננת לטוס מקנקון לסאן קריסטובל והטיסות דרכם ממש זולות (פחות מ100$) שבשאר החברות המחיר הוא מעל 200$ -
חברת תעופהטסתי איתם מקנקון למקסיקו סיטי.
הם אכן בדרך כלל הכי זולים בטיסות בתוך מקסיקו.
בגדול הם סבירים- רק תדאגי שלא יהיה לך משקל חורג או דברים שבולטים מהתיק (לנו עשו בלאגן על זה שהכנסנו ערסל לתיק והוא טיפה בלט- לא הסכימו להעלות את זה למטוס. התווכחנו איתם רבות עד שהם נכנעו).
בנוסף- עמידה בזמנים זה לא הצד החזק שלהם (הטיסה שלנו התעכבה בשעה, ואל תתפלאי אם גם לך זה יקרה), כך שאם אתם לחוצים מבחינת זמנים- לא הייתי טס איתם.
תהני -
חברת תעופההיי... הבנתי שאפשר להוסיף 25 דולר ולהגדיל את המשקל המותר של התיק במקום 15 קילו ל25.. אם זה עיכוב של שעה זה לא נחמד אבל אפשר לספוג את זה ! זה עדיף על נסיעה של 16 שעות באוטובוס .. השאלה היא האם המטוסים אמי ים ולא איזו חברה מפוקפקת?
תודה! -
חברת תעופהאם זכור לי נכון- אכן יש אופציה כזו. יש עוד אופציות שמייקרות את המחיר (צ'ק אין מזורז, ביטוח רפואי, ועוד כל מיני). אולי כדאי שתיכנסי לאתר שלהם ותנסי לבצע הזמנה (חוץ מהקטע של התשלום) וככה תראי אילו אופציות יש.
אם הבחירה היא בין אוטובוס של 16 שעות לטיסה בפחות מ-100$- אין בכלל מה להתלבט- ברור שהטיסה עדיפה.
מבחינת אמינות של החברה- אני לא מכיר שיצא לה מוניטין חריג בתחום. היא ידועה בעיקר בגלל המחירים הזולים שלה. לא חושב שהיא בולטת לרעה באופן חריג מבחינת אמינות/מקצועיות..
תהני. -
חברת תעופהדולב תודה רבה!
אם עוד מישהו יודע משהו אני אשמח לשמוע...