טיסה עם טורקיש איירליינס
-
שלום לכל המטיילים באשר הם.
אני מעוניין להזמין טיסה באמצעות האתר של טורקיש. יש להם כרטיס גמיש עם שינויים וכרטיס ללא שינויים שעולה פחות.
ניסיתי ליצור קשר עם המשרדים שלהם בתל אביב ולא הצלחתי. מישהו יודע אם הם עדיין פעילים?
מישהו הזמין כרטיס ישירות דרך האתר שלהם ויכול לספר על החוויה? האם הכל עבר חלק? האם ישנה אפשרות לשנות תאריך בהמשך?
תודה רבה מראש לעונים
רונן -
טיסה עם טורקיש איירליינס -
טיסה עם טורקיש איירליינסהאמת שראיתי את הידיעה הזו.. אולי באמת זו הסיבה שכל הזמן תפוס במספר של המשרדים שלהם בארץ
העניין הוא שהאתר שלהם מאוד נוח והמחיר גם יוצא הרבה יותר זול מהמתחרים, רק לא כתוב מה המחיר לשינוי ואין כל כך עם מי לדבר..
אשמח להערות והארות -
טיסה עם טורקיש איירליינסתנסה לעבוד דרך סוכן נסיעות , אולי יש להם שיטות השגה אחרות , בתנאי שזה אותו מחיר -
טיסה עם טורקיש איירליינסהי. ניסיתי סוכנות הם מציעים לי בערך 200 דולר יותר כך שאני מעדיף את אופציית האתר.. -
טיסה עם טורקיש איירליינסתנסה לשלוח להם מייל , למרכז ההזמנות הבינלאומי שלהם . -
טיסה עם טורקיש איירליינסאם יש לך את המייל הזה אני מאוד אשמח. בינתיים לא מצאתי.. -
טיסה עם טורקיש איירליינסיש באתר דף שלם של יצירת קשר באתר שלהם
http://www.turkishairlines.com/en-int/corporate/turkish-airl ines/contact/customer-relation-call-center/sales-officeאת שלהם :
-
טיסה עם טורקיש איירליינסתודה רבה!
עזרת לי מאוד. ניסיתי לחפש באתר כמה פעמים ומשום מה לא מצאתי את הדף הזה עד עכשיו. מקווה שיענו לי במהירות.
רונן -
אני הזמנתי דרך האתר שלהם
לפני כמה שנים
הכל דפק כמו שעון
הסוכנות שלהם בארץ עלהפנים מבחינת שירות לקוחות. -
טיסה עם טורקיש איירליינסבעבר הזמנתי טיסה עם טורקיש דרך סוכנות בארץ, וכשרציתי לשנות את הטיסה, בארץ אמרו לי שזה עולה כ50$ "דמי טיפול", אז במקום זה הלכתי למשרדים של טורקים שהונג קונג (שם הייתי בכל מקרה) ושיניתי יעד ותאריך חזרה.
להפתעתי הרבה, זה לא עלה לי אפילו שקל! -
טיסה עם טורקיש איירליינסאכן נכון במשרדים של טורקיש כמעט ולא עונים. אם העניין חשוב לך תגיע למשרד שלהם בת"א זה מה שעשיתי.
אגב טורקיש חברה די טובה ונהניתי לטוס איתם. -
טיסה עם טורקיש איירליינסאהלן.
באמת אני מנסה להשיג את החברה טלפונית ובמייל אך בינתיים ללא כל הצלחה. אני מבין שהמשרדים ממוקמים ברחוב הירקון 98 בת"א. האם מישהו ביקר שם לאחרונה? אני פשוט מגיע במיוחד מהדרום לצורך העניין.
תודה מראש לעונים.
רונן -
טיסה עם טורקיש איירליינס
חבל על הזמן שלך
אתה יכול להזמין דרך האינטרנט
יש קנס על ביטול ושינוי ב:
ECONOMY
RESTRICTED:
Rebooking and rerouting is permitted with a change fee and
refundable with a cancellation fee.
נסה לברר במשרד נסיעות כל שהוא מה גובה התשלום...
בכללי לא תמיד באינטרנט יקר/זול מאשר דרך סוכן -
טיסה עם טורקיש איירליינסבדיוק לפני כשבוע הזמנתי כרטיס טיסה גמיש (ת"א<->שנגחאי) דרך האתר.
היו לי גם כמה שאלות לגבי הגמישות, ולא הצלחתי לתפוס את המשרד בישראל, אז התקשרתי למוקד הבינ"ל שלהם (בטורקיה) דרך סקייפ.
קיבלתי תשובות לכל השאלות, ולאחר מכן הזמנתי את הכרטיס דרך האינטרנט.
ההזמנה באינטרנט היא בשיטה חדשה של זיהוי - אתה תוכל לקרוא על כך באתרים של כרטיסי האשראי (פשוט צריך להכניס כמה נתונים ופרטים לפני כן. זה לוקח כמה דקות).
השירות שלהם צריך להיות טוב, טורקיש אירליינס נחשבים למצויינים. אבל... עדיין לא טסתי, אלא רק בעוד חודש

דרך אגב, כתוב באתר שלהם שאם אתה בקונקשן ארוך באיסטנבול בטיסה בינ"ל, אתה יכול להצטרף לסיור חינם (כולל שאטלים ואוכל. באמת חינם!) לכמה שעות/יום.
-
טיסה עם טורקיש איירליינסמה היה המחיר אם אפשר לדעת ? ומה הפער מהמחיר דרך סוכנות נסיעות בארץ
טורקיש חברה די טובה לא מצויינת. יש מקום לשיפורים כולל הדיילות שעדיין לא הורידו שפם. טוב , אין חוטים בטורקיה. סתתתתם
אחד הדברים שהפריעו לי באמת קצת, שאי אפשר להבין את מה שהטייסים אומרים באנגלית בטיסה. האנגלית שלהם עם מבטא טורקי חזק ,פשוט כמעט לא מובנת. -
טיסה עם טורקיש איירליינסמה חשוב לך מה הטייסים אומרים? זה כמעט תמיד זהה בכל השפות
"שלום, כאן הקברניט מממ שמח לארח אתכם בטיסת מממ..."
וברצינות, טורקיש עדיפים על הרבה חברות. החסרון, בשדה התעופה אתה מקבל כאב בטן מרוב הרחאת לאקום שאתה טועם. ראו הוזהרתם
תמיד מזמין באינטרנט. שינוי תאריך הטיסה לפני כחודשים מבנקוק ארצה, עלה לי 30 אירו ששילמתי בשדה התעופה לפני הטיסה, מדובר על כרטיס במחלקת תיירים אקונומי, הכי זול שהיה. -
טיסה עם טורקיש איירליינסתודה לכל העונים.
אני הולך על אופציית האתר שזולה בכ-30 עד 100 דולר מהצעות סוכני הנסיעות.
שתהיה לכולם טיסה נעימה.
רונן