Easyjet מטען?
-
רק לוודא אם הבנתי נכון:
ניתן לחלק 40 ק"ג לזוג גם בין 3 מזודות ? ( כמו בתמונה מאתר)
תודה! -
easyjet מטען?לא בדיוק.
באיזי ג'ט עלות הכרטיסים היא ללא מטען.
אפשר לעלות מזוודת טרולי אחת לנוסע,לא נשקלת,רק חייבת לעמוד במידות הרשומות.
מזוודה-לאחר שרכשת,לפי האפשרויות משקל-מחיר.
אם רכשת זכות ל3 מזוודות-יש לך זכות 60 ק"ג שאפשר לחלק גם בין 2 מזוודות ללא הצורך בשלישית בפועל.
אפשר להיכנס להזמנת הכרטיסים בחזור ולהוסיף מזוודה בחצי עלות,רק לדרך חזור.טוב לקניות בחו"ל.
אמה -
easyjet מטען?אמה ... נראה שהאיור מראה את משקל הנוסע/ים והמטען ...
-
easyjet מטען?התשובה היא כן, מותר.
כמה זה עולה... זאת כבר שאלה אחרת
- כי במסגרת המשקל המותר המקסימלי, ניתן לחלק אותו בין כמה מזוודות אבל יש תעריף לכל מזוודה.
נעה -
easyjet מטען?נעה,אם רכשו 40 ק"ג ל2 מזזןדות אי אפשר להביא 3.
המחיר הוא פר מזוודה משקל.
אמה -
easyjet מטען?תודה !
התמונה קצת הטעה אותי
הזמנה שלנו לשתי מזוודות - חשבתי שהעיקר זה לא לעבור את המשקל הכללי המקסימלי.(40 )
מעיינין שבבחירה של 3 מזוודות - מחייבים בעוד 40 אירו נוספים על מזוודה שלישית - אבל משקל כולל נשאר 40 ק"ג
-
easyjet מטען?אם רכשת 2 מזוודות, זה מה שמותר לך, או בלשון הגויים " שתי חתיכות" (two pieces) , כשסה"כ של כל הכבודה (למעט כבודת היד) לא עובר 40 ק"ג.
בכל מקרה יחידה אחת אסור שתגיע ל-32 ק"ג וכל מה שמעבר ל23-24 ק"ג יסומן כ"כבד" (Heavy).
ועוד הערת ביניים...
אנחנו נוהגים לבקש לשלוח חלק מהטרוליז למטען הבטן כי בהרכב משפחתי אין לנו מה לעשות עם 5 טרולי בקבינה. עד היום תמיד הסכימו. -
easyjet מטען?תודה!
הערת ביניים זה לגבי EASYJET ?
-
easyjet מטען?מיקי, בגלל שסיפרת שאיפשרו לכם.. ניסיתי לבקש יפה
באיזיג'ט לוטון לונדון
בהלוך וגם בחזור
לא הסכימו שנעלה טרולי אחד קטן לבטן המטוס
ונאלצנו להיסחב איתו -
easyjet מטען?זה כנראה תלוי בעומס בטיסה.
אניגמה סיפרה שבטיסה מבאזל ביקשו מתנדבים למסור טרול בתמורה לעליה לטיסה אחרי המשפחות.כך גם קרה לנו באותה שנה.
היום כבר לא משנה כי יש מקומות ישיבה.
בפעמיים הבאות ביקשנו למסור טרולים ונענינו בחיוב.
בטיסת חזור בדצמבר היה כזה עומס בתיקים שמזל ונשארו כמה מקומות פנויים,המזוודות אוכסנו על המושבים הפנויים.את שלנו מסרנו.
אמה -
easyjet מטען? -
easyjet מטען?גם בטיסה שלנו היה עמוס מאוד בתא האחסון העליון
אז פיזרנו את התיקים שלנו רחוק ממקום הישיבה, איפה שהיה אפשר.
ואם עוד כמה נוסעים היו עולים עם טרולי קטן ? אין מקום.. -
easyjet מטען?אכו הערת הביניים היא לאיזיג'ט.
לי,
אפילו כאן בנתב"ג הצלחתי לשכנע את הדיילת שהדבר אפשרי, בתחילה נתקלתי בפנים חתומות ובסירוב.
הסברתי תוך כדי הדגשה שדבריי הם בגדר בקשה, הוספתי חיוך קל וזה פתר את המחלוקת, הדיילת נאותה לבקשתנו.
אז מניסיוני אני יכול לומר שזה הצליח בנתב"ג, בבאזל ובג'נבה. את לונדון אנסה בקיץ הקרוב, מבטיח לעדכן...
-
easyjet מטען?אמה - שימי לב שבתמונה מהאתר של איזי ג'ט גם כשמסומנות 3 מזוודות עדיין מצויינים 40 ק"ג. לכל נוסע שקונה מזוודה (או מזוודות) מותר לשלוח בתא המטען 20 ק"ג, ללא קשר למספר המזוודות עבורן שילם.
וזה מה שכתוב באתר:
Each passenger who pays for a hold bag can take up to 20kg of luggage. This weight allowance applies to the passenger rather than to the bag so purchasing extra bags is possible but will not increase the weight allowance
(בנוסף ניתן לקנות זכות ל-over weight.)
נעה -
easyjet מטען?ב-WIZZAIR פתרו את הבעיה של הטרולים. הם הורידו את מחירי הכרטיסים ב-5€, וגובים בעד כל טרולי 10€. בחינם אפשר לקחת רק תיק שנכנס מתחת לכסא. לכן בטיסות שטסתי איתם לאחרונה, לא היתה שום בעיה עם הטרולים. -
easyjet מטען?נעה,מתוך נסיון שלנו,
רכשתי 3 מזוודות ל4 מבוגרים=60 ק"ג.
בהלוך היינו עם כ45 ק"ג שהתחלקו בין 2 מזודות,ולא היו הערות לאחר שהסברתי את הזכות שלנו ל60 ק"ג
.
בחזור,היו 3 מזוודות(אחת נרכשה בקולמר) עם 59 ק"ג והיה לא קל לשכנע את הדיילת שזה בסדר וה59 הם ל3 מזוודות ולא משנה שהן לא במשקל זהה-מה שחשוב זה שסה"כ לא עובר את ה60 וגם לא משקל 32 לאחת ,וכרטיסים היו כקבוצה.
נראה לי הם מנסים לפעמים או לא מבינים בעצמם.
רק דבר אחד חבל...שאין לי כרטיסים לאיזי ג'ט,
אם המטען כבר מסתדרת
אמה -
easyjet מטען?אבל אמה - את מדברת על 3 מזוודות לארבעה מבוגרים!
בודאי שאת יכולה פחות מ-20 ק"ג לאדם.
אבל כאן מדובר על שני נוסעים.
נעה -
כדי שיהיה ברוראם נוסעים בזוג יש כמה אפשרויות -
1. לא לשלם עבור מזוודה.
2. לשלם עבור מזוודה אחת. מקנה זכות ל-20 ק"ג במזוודה אחת.
3. לשלם עבור שתי מזוודות. מקנה זכות ל-40 ק"ג שאפשר לחלק לשתי מזוודות איך שרוצים, בתנאי שבשום מזוודה לא המשקל לא יעלה על 32 קג (אפשר לדוגמא 22 קג במזוודה אחת ו-18 במזוודה השניה)
4. לשלם עבור שלוש מזוודות. זה לא מקנה זכות ליותר מ-40 ק"ג, רק זכות לחלק אותם ל-3 מזוודות.
5. לשלם עבור אחת/שתים/או שלוש מזוודות אבל לשלם בנוסף עבור משקל נוסף. כך אפשר להוסיף משקל לכמות המזוודות ששלמתם עבורן.
לנוסע בודד יש אפשרות לשלם עבור מזוודה אחת או שתיים. בשני המקרים מותר מקסימום 20 ק"ג. אם רוצים משקל נוסף צריך לשלם בנוסף עבור עודף משקל
זה מה שאומר האיור בשאלה המקורית.
-
כדי שיהיה ברורתודה לכולם
זה בדיוק מה שהבנתי מאתר.
האם ואיך ניתן בחזור להוסיף משקל עודף ( לא מזוודה נוספת)?
ניסיתי לעשות את זה - יוצא (אם אני לא טועה
),למשל,
18 אירו ל 3 ק"ג, אבל אוטומתי מכפילים לשני כרטיסים - אפשר לעשות תוספת משקל רק לנוסע אחד? או שאני עושה משהו לא נכון
שבת שלום