ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

השכרת רכב

פורום טיולי משפחות
    7
    15
    3914
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • yana.s
      yana.s נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם, גם אני מחפשת רכב בגרמניה בסוף יולי. 3 שאלות:

1. האם למישהו יש ניסיון עם RENTALCAR ועם "אופרן"? מה עדיף? מי יתר טוב? "אופרן" עובדים עם "יורופקאר", עם מי עובדת "RENTALCAR"?

2. למישהו יש ניסיון עם השכרת רכב מ-WIZZ? (ביטוח שלהם רק בסיסי מול מחירים די נמוכים...)

3. קיבלתי הצעה שכוללת ביטוח ביטול השתתפות עצמי ומחברה אחרת ביטוח החזר השתתפות עצמי, שכולל שמשות ומראות. מניסיון שלכם, כמה חשוב בגלל ביטוח מסויים להוסיף ולקחת רכב שיוצא יותר יקר? האם הבדל כ"כ משמעותי בסופו של דבר?

תודה!
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • R e e F
        R e e F נערך לאחרונה על ידי

השכרת רכב
        כל החברות שציינת אלו דילרים שעובדים עם המון חברות במקביל.
        אף אחת מהן לא מחזיקה צי רכב, אלא משמשת כמתווך.
        הם משיגים מחירים זולים, מוכרים ביטוח החזר השתתפות משלהם, מה שמוזיל את ההצעה שממילא זולה ממה שאתה תקבל ישירות מול אותו ספק.

אני שכרתי דרך rentalcars כבר כמה פעמים, הייתי מרוצה, במיוחד כי יש להם נציגים ישראלים, המחירים שלהם היו טובים והשירות ללא דופי.

תחפור בדיונים בפורום כדי להבין את ההבדל בין ביטול השתתפות עצמית להחזר השתתפות עצמית.

• ריקי 5
          ריקי 5 נערך לאחרונה על ידי

השכרת רכב
          שימי לב שביטוח החזר השתתפות עצמית של RENTALCARS הוא רק לתאונה ונזק ולא לגניבה.

מציעה שתבדקי טלפונית גם מול סוכניות חברות ההשכרה (יורפקאר, סיקסט, אויס, הרץ וכד') ותקבלי מהן הצעות. יש להן הנחות שהן נותנות לכרטיסי אשראי מסוימים ו/או לארגוני עובדים.
          • yana.s

השכרת רכב
            תודה,
            רנטל נותנים לי ביטוח ביטול ההשתתפות ו"אופרן" נותנים ביטוח החזר השתתפות, שכולל (!) שמשות ומראות.
            הבדל בין 2 חברות אלה-כ-50 יורו.... אני מוכנה להוסיף אותם למקום עם ביטוח יותר טוב... בינתיים אני מנסה להבין מהו.
            יאנה
            • yana.s

השכרת רכב
              זה מה שהם נותנים:
              מה כולל
              קילומטר ללא הגבלה
              ביטוח מקיף ( -CDW - ביטוח תאונה -ביטוח גניבה-TP ביטוח צד ג )
              מיסים מקומיים
              מס דרכים
              מס מיקום מובחר
              ציוד חורף ( -צמיגי שלג בין 1.11 עד 31
              • גלית3229495
                גלית3229495 נערך לאחרונה על ידי

השכרת רכב
                לא הבנתי אם נגנב הרכב מה קורה?
                יואל
                • ריקי 5
                  ריקי 5 נערך לאחרונה על ידי

השכרת רכב
                  אם נגנב הרכב, ואין ביטול השתתפות עצמית, צריך לשלם השתתפות עצמית.
                  אם יש ביטוח החזר השתתפות עצמית תקבל את זה אחר כך בחזרה. אם אין גם את זה תשלם ולא תקבל חזרה.

צריך לבדוק לפני ששוכרים כמה השתתפות עצמית יש במקרה של גניבה ולהחליט אם לוקחים את הסיכון.

בכל מקרה, גם כשיש ביטוח החזר (לפעמים אין ברירה, אין משהו אחר) מומלץ לדאוג למסגרת אשראי פנויה בכרטיס האשראי
                  • R e e F
                    R e e F נערך לאחרונה על ידי

השכרת רכב
                    בכל חוזה ומול כל חברה כדאי לקרוא את הנוסח המלא ואת האותיות הקטנות.
                    יש מקרים שבהם גם שכירת רכב ישירות בחברה המשכירה ולא רק דרך דילר, קיימת השתתפות עצמית במקרה של גניבת הרכב.

במקרה של הדילר rentalcars ששכרתי דרכם, שאלתי את הסוכנת במייל כדי להיות בטוח וברוב הגינותה ציינה שבמקרה ונגנב הרכב יש השתתפות עצמית, הסכום היה של כמה מאות יורו בהתאם לסוג הרכב וערכו.

אם שוכרים דרך סיקסט, יורופקאר, הרץ, אוויס, אלמו וכל שאר החברות, תבקשו תמיד הבהרה בכתב לשאלה מה קורה אם הרכב נגנב?
                    אני לא סגור על זה ב-100% שאצל כולם יש 0 השתתפות במקרה והרכב נגנב.

ולעניין ההבדל בין ביטול השתתפות עצמית לביטוח ביטול השתתפות עצמית נעוץ בכך שבראשון, בכל מקרה של תאונה או נזק הכלולים בהסכם (בד"כ לא כולל נזק לשמשות, למרכב התחתון ולצמיגים), לא מפעילים את סעיף ההשתתפות העצמית הקבוע בהסכם. ואילו במקרה השני, על כל נזק או תאונה מחייבים אותך ואתה מגיש קבלה/חשבונית ומסמכים רלוונטיים לחברה החיצונית שביטחה אותך והם נותנים לך החזר כספי.
                    בשני המקרים תקבל מה מגיע לך, במקרה השני זה אחרי חיוב וקצת כאב ראש.

כל אחד עושה חשבון לעצמו, מה נוח לו ולכיס שלו.

והערת אגב,
                    ביטוח מקיף הכולל ביטול השתתפות עצמית נקרא SCDW למיטב ידיעתי.

• גלית3229495
                      גלית3229495 נערך לאחרונה על ידי

השכרת רכב
                      תודה ריף, אתקשר אל ראנטלקארס ואשאל אותם כי גם אני שכרתי דרכם. [חשבתי רק אצלנו גונבים רכבים......]
                      יואל
                      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                      • ג'מוס
                        ג'מוס נערך לאחרונה על ידי

השכרת רכב
                        אני רק אחדד את השמות המקובלים בענף:

-ביטול השתתפות עצמית - אין חיוב כלל

-החזר השתתפות עצמית(מה שריף הגדיר כ "ביטוח ביטול השתתפות עצמית") - יש חיוב והוא מוחזר אחרי שמגישים תביעה לחברת הביטוח.

רק אציין שאני באופן אישי כבר קיבלתי פעם חיוב של 500 יורו והייתי מבוטח בהחזר השתתפות עצמית. העברתי לביטוח טופס שהם ביקשו למלא, את העתק החיוב מכרטיס אשראי ואת חוזה השכרת הרכב והכסף חזר לחשבוני תוך שלושה שבועות .

ג'מוס
                        • yana.s

השכרת רכב
                          תודה לכולם העוזרים לנו!
                          היום אני יכולה להוסיף:
                          1. מחירים הכי זולים ב-"רנטלקאר" (הבדל של 50 יורו)
                          2. ביטוח החזר השתתפות ב"אופרן" ו"יורופקאר" עד גובה 850 יורו וכן מכסה שמשות ומראות.
                          3. ב"הרץ" טרם ניתן לקבל הצעת מחיר-עוד אין להם תעריפים לסוף יולי, אבל ביטוחים שלהם הכי טובים (וגם השירות, שמעתי סיפור של חברה כשבעלה שבר יד, הם באו ונחליפו רכב לאוטומט בחינם)-יש להם 2 סוגים של ביטוחים וביטוח החזר השתתפות מכסה הכל, כולל צמיגים...
                          מה אתם אומרים?
                          יאנה
                          • דוד_
                            דוד_ נערך לאחרונה על ידי

השכרת רכב
                            שימו לב שלהחזר השתתפות עצמית דרישה של דוח של משטרה לקבלת ההחזר הוא תנאי.(ברוב החברות לרבות rentalcars ).
                            כלומר על שריטה באוטו שהשאירו בחניה יש לגשת למשטרה, למלא טופס, לנסו להסביר לשוטרים בשפה זרה את כל הסיפור.... כלומר לשרוף חצי יום.
                            וכל זאת אם שמתם לב שנוצרה השריטה.
                            בביטול השתתפות עצמית יש ראש שקט, גם אם לקחם רכב עם נזק קיים ולא נרשם.
                            • דוד_
                              דוד_ נערך לאחרונה על ידי

השכרת רכב
                              בשלמה SIXT התפרסמו מחירים לקיץ לגרמניה.
                              המחירים מאד יקרים יחסית לשנה שעברה גם לאחר ההנחה המרבית (20%),
                              הופתעתי למחיר הגבוה בגרמניה שהוא המגרש הביתי של SIXT.
                              משיחה עם נציג השירות , המליץ להמתין לאביב (אפריל) למבצעים.
                              בניגוד לצימר וטיסות, השכרת רכב כדאי אולי לא להזמין זמן רב מראש.
                              בכל מקרה אני ממליץ על SIXT בגרמניה, יש להם פריסה הכי רחבה של סניפים (מאות), חשוב מאד במקרה של תקלה.
                              • yana.s

השכרת רכב
                                היום קיבלתי עוד הצעות מחיר מ-SIXT ומ-AVIS עם כמעט אותו מחיר (הורדתי את שניהם די הרבה עם סיפורים על הצעות מחברות אחרות-אפילו שלחתי להם במייל). יש לציין שבטלפון יוצא הרבה יותר זול מאשר באתר. אז ככה: שניהם ביטוח ביטול השתתפות, אף שב-AVIS כיסוי יותר טוב, אפילו צמיגים!
                                שמעתי ש"הרץ" שידרגו את הביטוחים שלהם, אבל עוד אין להם מחירון קיץ-רק בסוף שבוע הבא.
                                יאנה
                                • הלהר
                                  הלהר נערך לאחרונה על ידי

השכרת רכב
                                  לפני כשנה נסענו ליער השחור וענת מאוויס שנכחה בפורום "צדה" אותי והמחיר שלהם היה הכי טוב (כולל כל הביטוחים הנדרשים).
                                  • 1 / 1
                                  • פוסט ראשון
                                    פוסט אחרון