''טוקיו סנטר'' בבנגקוק
-
הי, מישהו יודע אולי אם הקניון פתוח במהלך כל השבוע? האם יש ימים בהם הוא סגור? (סופ''ש, למשל) האם יש עוד קניונים מומלצים? תודה! -
``טוקיו סנטר`` בבנגקוק:Reהטוקיו (TUKIO) סנטר הוא חלק מהקומפלקס שנקרא MBK. למיטב ידיעתי הוא פתוח שבעה ימים בשבוע מעשר עד עשר. בבנגקוק הרבה קניונים, רובם מרוכזים באזור כביש RAMA I - SIAM SQUARE (מפה מצורפת - ה MBK לא מצויין במפה אבל הוא נמצא ממש באלכסון לנקודה מספר 1), יש גם
מפה -
``טוקיו סנטר`` בבנגקוק:Reתודה על המידע, האם כדאי ללכת לקניונים אחרים או להסתפק רק בטוקיו סנטר? (אני די מוגבלת בזמן, השאלה אם כדאי ''לבזבז'' אותו על קניונים אחרים?) -
``טוקיו סנטר`` בבנגקוק:Reתודה על המידע, האם כדאי ללכת לקניונים אחרים או להסתפק רק בטוקיו סנטר? (אני די מוגבלת בזמן, השאלה אם כדאי ''לבזבז'' אותו על קניונים אחרים?) -
יש שם גם מותגים וגם זיופיםהרבה בגדים ושעונים זולים אבל לאלקטרוניקה ומחשבים כדאי ללכת לפנטיפ פלאזה שנמצא רבע שעה הליכה משם. -
``טוקיו סנטר`` בבנגקוק:Reלירון הטוקיו סנטר וה MBK מחוברים אחד אל השני. הMBK יותר אטרקטיבי מבחינת מחירים. זה קניון של 7 קומות כל קומה כמו חצי קניון אצלנו. ממש ממש ממש אין צורך ללכת חוץ מזה לקניונים נוספים כדי לראות את כל ה MBK את צריכה בלי להגזים 6-7 שעות -
שכחתי להגידאם אני זוכרת נכון הקניון נפתח מאוחר בסביבות 10-11 בבוקר