טיסה עם קונקשן בעמאן
-
יש לנו טיסה עם קונקשן ארוך מאודדד בעמאן של רויאל ג'ורדניאן (11 שעות).
סתם מרפרוף בגוגל מצאתי הרבה הודעות של אנשים שהיו בקונקשנים קצרים וקיבלו מחברת התעופה מלון או משהו בסגנון זה הגיוני?
מישהו שמע על זה משהו??
ואם כן כמה ארוך צריך להיות הקונקשן בשביל לקבל חדר במלון? -
טיסה עם קונקשן בעמאןכמה שאני זוכר בRJ שולחים למלון בעמאן (אבל אסור לצאת משטח המלון). 11 שעות זה זמן מספיק ארוך, אבל עדיף לשאול את החברה (יש להם משרד בארץ - אפשר לטלפן לשם) -
טיסה עם קונקשן בעמאןאז קודם כל תודה.
אני אעדכן אם מישהו יצטרך בעתיד ששלחתי אתמול מייל למשרדי rj בתל אביב וענו לי מיד שבקונקשן ארוך מ8 שעות אכן מקבלים חדר במלון.
אמנם מלון מסריח לפי כל הדעות אבל עדיין זה הופך את השעות לנסבלות לדעתי... -
טיסה עם קונקשן בעמאןתקבל חדר במלון עאליה, והמלון לא כזה מסריח...
-
טיסה עם קונקשן בעמאןהמלון הוא גולדן טוליפ, הוא לא נמצא בעיר אלא במתחם השדה. המלון הוא טוב, השהיה כוללת את כל הארוחות ויש אפילו בריכת שחיה קטנה.
כשאתה מזמין טיסה אף אחד לא מבטיח לך כלום אבל בפועל במקרה של שהיה ארוכה מעבירים אותך למלון.
-
טיסה עם קונקשן בעמאןאפשר לשאול כמה עלתה הטיסה? -
טיסה עם קונקשן בעמאןהם כן מבטיחים פשוט לא מבטיחים שאתה מזמין את הכרטיס אבל אם תרים טלפון למשרדים שלהם בתל אביב אז הם מבטיחים לך חדר במלון בקונקשן מעל 8 שעות ואפילו מסבירים לאן להגיע לאחר שנחתת.
זה שאמרתי שהמלון מסריח זה לא מניסיון זה פשוט אם תעבור על הביקורות עליו באינטרנט קשה מאוד למצוא אחת חיובית ושליליות יש המוןןן.
מהריח במלון,לחוטי חשמל חשופים בחדרים,לצ'ק אין שלוקח שעות,שאטלים בחזרה לשדה שמאחרים בצורה קיצונית,וכמעט בכל ביקורת צוות מלון לא מסביר פנים בכלל. בגלל זה אמרתי מסריח.
הטיסה עלתה 1100 דולר בערך אבל המרכיב העיקרי במחיר היה העיתוי מאחר והטיול היה ספונטני והטיסה הוזמנה לפחות משלושה שבועות מההמראה. מאנשים אחרים שהזמינו מעל לחודש מראש שמעתי על מחירים באזור ה900. -
טיסה עם קונקשן בעמאןגולדן טוליפ רחוק מלהיות ג'יפה..
בעבר היה ישן ובלוי, אבל שופץ לפני כשנה והוא בסדר גמור.
בשנים האחרונות עשיתי את שהיית הקונקשן כ-4 פעמים עם רויאל במלון וחייב להגיד שבכל הפעמים היה נעים.
למעשה, זה הפך להיות חלק מחווית הטיול: אפשרות להכיר קצת את השכנים, לאוורר את הראש לפני הטיול, לאכול אחלה אוכל, להנות מהבריכה..לא רע בכלל.
אל דאגה. תהנה! -
טיסה עם קונקשן בעמאןתודה רבה!