ציידנית ביום הראשון
-
שאלה קצת מוזרה - איך מסתדרים עם ציידנית ביום הראשון?
רקע: טסים בטיסת לילה (ללוס אנג'לס) כך שנוחתים על הבוקר בארה"ב (7 בבוקר). את החדר במלון מקבלים ב-16:00 (אני אבקש צ'ק אין מוקדם אבל זה כמובן לא בטוח)
אחד מהדברים הראשונים שאני מתכנן לעשות זה לעבור בסופר. בסניף של וולמארט גדול מחכה לי GPS לאיסוף ואני רוצה לעבור שם כמה שקודם. אז אני מניח שיהיה נוח להצטייד כבר גם במצרכי מזון. אני יודע שוולמארט לא אידאל אבל אני כבר שם.
בנוסף תאמתי עם מעדניה כשרה ומחכה לי שם אוכל מוכן. יהיה לי נוח להגיע אליהם בצהריים לארוחת צהריים.
כלומר משעות הבוקר המאוחרות (10? 12?) יהיה לי אוכל באוטו. בזמן הזה אני מסתובב בסידורים.
ברור לי שאני יכול לקנות במחיר נמוך ציידנית. בוולמארט או במקום אחר. אבל מה עושים עם קרחומים? אני מכיר מכונות קרח במוטלים (למרות שלרוב כתוב - do not fill ice box) אבל אני לא עובר במוטל.
רעיונות? -
ציידנית ביום הראשוןקרח יש לקנות גם בתחנות דלק.
-
ציידנית ביום הראשוןאולי תוכל לדחות את קניות המזון לשעות אחר הצהריים (14:00 או 15:00) על מנת להמנע מלהחזיק את האוכל זמן רב ברכב. אידאלית, עשה את הקניות לפני הנסיעה לבית המלון.
האם זה אפשרי? -
ציידנית ביום הראשון
קרח הוא אחד התחביבים המרכזיים של האמריקאים. אפשר למצוא אותו בכל מקום, ובטח שבטח בוולמארט בו תבקר. אז קנה ציידנית וקרח וזהו...
דרך אגב, אם סימנת ב- GPS וולמארט "רגיל", אכן, האוכל שם לא יהיה משהו... אבל, אם סימנת "וולמארט-סופרסנטר" זה עושה את כול ההבדל - שם תימצא אוכל כמו בכל סופר עשיר ומגוון.
אז תבדוק - על איזה סניף של וולמארט התבייתת? -
ציידנית ביום הראשוןתודה.
מדובר על סופרסנטר
-
ציידנית ביום הראשוןמכונות קרח יש בכל מלון/מוטל, ללא כל תשלום.
גם בוולמארט מוכרים קרח.
בוולמארט יש צידניות של קלקר זולות, אפשר לערוך את הקניות, קרח, צידנית ולצאת לדרך. -
ציידנית ביום הראשוןמעולה. תודה -
ציידנית ביום הראשוןצידנית טובה עלתה לנו 28 דולר, ממליץ לקנות אחת כזו ולא מקלקר.
קרח כמו שכבר נכתב, יש בכל סופר, תחנת דלק ומוטל. לא הייתה לנו בעייה עם עם קרח בכל 36 הימים מקליפורניה ועד וויאומינג. -
ציידנית ביום הראשוןתודה
אני לא עושה טיול מתגלגל, ויש לי שתי טיסות פנים ולא יותר משבוע בכל מקטע, אז אין לי כוונה להשקיע 100 ש"ח בצידנית. אבל תודה
חשבתי על משהו בסגנון:
http://www.walmart.com/ip/LIFOAM-45-Quart-Huskee-Styrofoam-C ooler/16537216 -
ציידנית ביום הראשוןאנחנו קנינו בוולמארט צידנית מעולה..ששימשה אותנו זמןרב, ב- 9 דולר.. -
ציידנית ביום הראשון
-
ציידנית ביום הראשוןבחלק מהסופרים אפשר גם לקנות קרח יבש. הרבה יותר אפקטיבי ויעיל מקרח רגיל והוא גם.. יבש. מה שחוסך תאונות פוטנציאליות של שלוליות ברכב. Been there done that, מה שנקרא, וזה עלה לי בשעתיים של ריקון תאי האחסון ברכב ויבוש התכולה...