ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

השכרת רכב- car rent

פורום אירופה
    3
    3
    2618
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • שנהב כהן
      שנהב כהן נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם,

אנחנו זוג שנוסע לטיול בסלובניה בחודש יוני. נוחתים באוסטריה, שדה תעופה וינה, ומשם ברכב שכור לסלובניה.
      לאחר בדיקת מחירים במספר מקומות חברת carrent- https://http://www.carrent.co.il/ הציעה מחיר של חברת sixt זולה ב-40 אירו משלמה sixt. מאוד מפתה להזמין אבל אני לא יודעת האם ניתן לסמוך על החברה.
      חשוב לציין ששנינו נהגים צעירים והמחירים נורא יקרים גם ככה.
      אשמח לקבל חוות דעת או המלצות לחברות אחרות.

תודה רבה Smile
      שנהב
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • טל גלינה10
        טל גלינה10 נערך לאחרונה על ידי

השכרת רכב- car rent
        הי. עליכם לבדוק (מעבר לכך שמוצע לכם רכב מאותה הקטיגוריה), האם יתר התנאים זהים. לדוגמה, היקף הביטוחים, האם יש ביטול השתתפות עצמית או החזר השתתפות עצמית או שמא ההשתתפות העצמית בכלל לא נכללה בהצעת המחיר, האם נכלל נהג נוסף ואם לא - מה תוספת המחיר, ק"מ ללא הגבלה, שירותי דרך וכיוב'... אין לי ניסיון עם קאר רנט. נדמה לי שכאן בפורום היו כמה חוו"ד חיוביות. מהאתר שלהם למדתי, שהם מציעים רק החזר השתתפות עצמית ולא ביטול השתתפות עצמית. אם זה גם המצב בהזמנה שלכם, יתכן וזה מקור ההבל במחירים. אני אישית מעדיפה לשלם 40 יורו נוספים ושיהיה לי קצת יותר שקט נפשי, אך יש אשר חולקים עלי, וגם הם צודקים מן הסתם...
        • orlydolev
          orlydolev נערך לאחרונה על ידי

השכרת רכב- car rent
          היי,
          ניתן לסמוך על carrent אנחנו כבר הזמנו מהם לפחות פעם אחת והכל עבר בהצלחה.
          בכל מקרה בנושא אוסטריה - סלובניה,תשימולב שאתם לא צריכים להוסיף תושספת על מעבר גבול במדינות מזרח אירופה.
          כמעט בכל המקומות שאנחנו חיפשנו צריך להוסיף 12 יורו ליום.
          הסיבה שאני לא מזמינה מהם יותר כי מצאתי אתר זוך יותר ממנו אני מזימינה בשלוש השנים האחרונות arguscarhire.com/
          • 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון