טיסה עם Turkish airlines. האם כדאי?
-
היי חברים.
האם מישהו טס לאחרונה לניו יורק עם החברה הנל? הם מציעים כרטיסי טיסה זולים משמעותית מהחברות האחרות וגם הבנתי שזו אחת החברות טיסה הטובות באירופה. אבל במצב היום. קונקשיין דרך טורקיה של סה"כ שעה,כדי לחסוך 1200 ש"ח.. האם כדאי? אשמח לשמוע דעות -
טיסה עם Turkish airlines. האם כדאי?אני, גם בחינם, לא אטוס איתם, בלי קשר לקונקשן שם, שהוא סיבה נוספת למה לא לטוס איתם.
וגם לא אסע לטייל שם, וגם לא אקנה מוצרים שלהם בסופר...
למה לתת פרנסה לאויבי ישראל מובהקים?
ותיכף תהיה פה התנפלות עלי, אבל זה בסדר... -
טיסה עם Turkish airlines. האם כדאי?אין לי נסיון רב איתם. בסך הכל פעם אחת טסתי איתם לטורקיה, וזה היה מזמן. בהסתמך על כך שהם מוגדרים כחברה טובה ובכך שלוח הזמנים נוח והמחיר נמוך, אינני רואה כל סיבה שלא לטוב איתם. אני מבין שהרבה ישראלים עושים את אותו הדבר ולא קראתי עם שום בעיה.
גם אם לא רוצים לבקר בטורקיה, הרי שמעבר דרך נמל התעופה באיסטנבול איננו שקול לביקור במדינה. במיוחד כאשר זמן השהיה בשדה התעופה קצר ואפילו לא יהיה זמן לקנות שם שתיה.
השאלה היא האם זמן של שעה בין הטיסות מספיק ומה הסיכון להתקע זמן רב באיסטנבול עקב איחור בטיסה היוצאת מישראל (אפילו שאז חברת התעופה צריכה לדוג לכם). על כך אין לי תשובה. -
חרם על טורקיה?אולי תתפךא לשמוע שמאז תקרית המרמרה הסחר בין ישראל לטורקיה רק עלה. לחיים הכלכליים יש עוצמה משלהם שעולה על חילוקי הדעות הפוליטיים.
קראתי לא מזמן כתבה באחד המוספים של כתב שנסע לאיסטנבול. הוא נתקל בתגובות מסוגים שונים. חלקן היו יחס פחות ידידותי (ובמקרים בודדים אפילו עוין) ובחלקן יחס ידידותי שלא ממש מסכים עם עמדות השלטון הטורקי.
לדעתי עדין הביקור בטורקיה עשוי להיות מוקדם מדי היום, בגלל שיש עוינות בקרב חלק מהאוכלוסיה כלפי ישראל.
מצד שני, אני נגד החרמה של סחורה טורקית כל זמן שהם לא מחרימים סחורה ישראלית (לא ידוע לי על החרמה כזו מצידם. כמו שציינתי הקף הסחר ההדדי גדל, וזה כולל גם עליה ביצוא לטורקיה). אם אנחנו נחרים אותם, נעניק לגיטימציה למי שרוצה להחרים את הסחורה שלנו, הן בטורקיה והן בחלקים אחרים של העולם.
מובן שזכותך להחליט איזו סחורה תקנה והיכן תטייל וגם באיזו חברת תעופה תטוס. שיהיה לך לבריאות. -
טיסה עם Turkish airlines. האם כדאי?שטויות ומיץ עגבניות ...
חברה מספר אחת באירופה אני טסתי איתם פעמיים לתאילנד והם בכמה רמות מאל על (שבחינם אני לא יטוס איתם) למה לפרנס חברה כזו בכלל??שירות גרוע ומטוסים ישנים ומחירים בשמיים......אין לך ממה לחשוש אין קשר בין פוליטיקה ועסקים (להבדיל מאיתנו) חברה מספר אחת באירופה ואחת הטובות בעולם וזה אומר הכול נקודה .... -
טיסה עם Turkish airlines. האם כדאי?טסתי איתם השבוע למזרח במח' עסקים.
כאוהד מושבע של אלעל, אני חייב להוריד את הכובע בפניהם.
השירות היה מצויין, המושבים הרבה יותר טובים , המטוס היה 777 עם מערכת VOD מצויינת כולל טעינת USB. בהלוך היה גם WIFI בטיסה כמעט לכל אורכה (אין בכל המטוסים).
הקונקשיינים שבחרתי היו קצרים ונוחים.
עוברים רק ביקורת בטחון וזהו. אין ביקורת דרכונים.
הלאונג' באיסטנבול - ענק, מדהים, ומלא אוכל ושתיה בסוגים שונים.
הצצתי במחלקת התיירים פרמיום שלהם ב 777 שמכילה הרבה מושבים. נראה די נוח ומרווח. אני חושב שההפרש שווה לפחות לעבור למחלקה זו.
מחלקת תיירים צפופה, אבל לא יותר מחברות אחרות.
לסיכום - למרות שחשבתי שלא אטוס איתם, מסיבות שונות, נאלצתי להשתמש בשירותיהם בגלל בעיות בתזמוני טיסות באלעל. וקשה לי לאמר שאני מצטער על כך.
בקיצור - אם המחיר טוב, והקונקשיינים טובים, אני חושב שהבחירה טובה.
-
טיסה עם Turkish airlines- לגולן,מה הקשר ומה פשר ההשוואה לאל על?
האם הבחירה היא בין טורקיש לאל על???
שאלו על חוות דעת על טורקיש, והשתמשת בזה לביקורת (מוצדקת בחלקה) על אל על...
טורקיש - חברה מס' 1 באירופה, ואחת הטובות בעולם...
לא הגזמת קצת???? -
טיסה עם Turkish airlines- לגולן, -
טיסה עם Turkish airlines. האם כדאי?תודה על התגובות הענייניות וגם על הפחות ענייניות. מנסיוני קונקשין של שעה זה לא לחוץ מדי. אם הטיסה סדירה מדוע שלא תצא בזמן? -
טיסה עם Turkish airlines- לגולן,http://www.worldairlineawards.com/awards_2012/europe.htm
http://www.worldairlineawards.com/ עם עובדות קשה להתווכח -
טיסה עם Turkish airlines. האם כדאי?קונקשיין של שעה... תלוי איפה.
אין קשר בין העובדה של טיסה סדירה ולהספיק הקונקשיין.
גם בטיסות סדירות יש איחורים.
כי המטוס לא הגיע בזמן מהטיסה הקודמת,
כי ממתינים לנוסעים שמגיעים מטיסות אחרות וממשיכים בטיסה שלנו
כי יש בעיה טכנית
כי נוסע התעכב ולא הגיע בזמן ל גייט
שינוי במסלול של הטיסה
וכו.
בדרכ כדאי לקחת קונקשיין יותר מרווח, או לפחות לוודא כי יש טיסות חלופיות אחרי זה. -
טיסה עם Turkish airlines. האם כדאי?YES!!!
they are great better than EL AL ...
flow with them last year to iareal and book also for this year...
also flow with them to morocco..one word LOVE them!!! -
טיסה עם Turkish airlines. האם כדאי?וואו תודה על ההסבר(= -
טיסה עם Turkish airlines. האם כדאי?בדרך כלל לוח הזמנים של הטיסות לוקח איחורים קטנים בחשבון. טיסה של 5 שעות מצוינת כ- 5.5 שעות או אפילו יותר וכו'. אם אין עיקובים, ממריאים בזמן, לא מסתובבים סביב שדה התעופה לפני הנחיתה וכו', זמן הנחיתה יהיה לרוב מוקדם יותר מהזמן המצוין בכרטיס הטיסה. בדרך כלל נוחתים מעט מוקדם יותר מהשעה הנקובה בכרטיס הטיסה.