שתי גדות לדנובה
-
שתי גדות לדנובה
הי,
בנתיים רק תודות,
ג'מוס, לא ראינו את השלט של קצב, אולי הורידו..
ריף, התודה לך, שבזכותך התוודענו לוויז אייר עם המבצע של 20% הנחה..
עופר, יופי שגם אתה הצטרפת, המשך יותר מאוחר.
קיפודה, בד"כ אנחנו לא מאלו שמחפשים את בתי הכנסת בחו"ל, יש לנו מספיק מאלה בארץ..
, אבל כשמדובר בבית כנסת מיוחד עם סיפור, משתדלים להגיע אליו, וכזה הוא בבודפשט. מאלו שהייתי בהם, אני חושב המרשים ביותר.
אני נזכר עכשיו שלפני הרבה שנים ביקרתי בבית הכנסת בקוצ'ין/הודו, ומאד אהבתי אותו. כל הצילומים שלי משם הם על שקופיות, אחרת הייתי מעלה תמונה שלו.
להשתמע,
יורם -
שתי גדות לדנובהיורם,
פתיחה אליפות.
תמשיך.
מוטי -
שתי גדות לדנובהיורם באתי "להצליב" עליך
זה סיפור שחובה סלקטור בכיר כדי לאמת אותו
הייתי שם אתכם בזמן אמת אי שם בראשית שנות התשעים.....וכל מילה שלך באמת התרחשה.
בטוח שעבר כל כך הרבה זמן ??? נדמה לי שאת המראות הריחות והטעמים שהיו בצ'אפל או באוויג אני יכול לשחזר אחד לאחד גם היום
לעוד הרבה שנים מאושרות
ד"ש ליוליה
ליאור -
שתי גדות לדנובההשלט של קצב:
-
שתי גדות לדנובההי ליאור,
הסתקרנתי מתי תבוא לבקר ותצטרף לעלילה, וכרגיל לא אכזבת.
אם לא היינו סופרים, גם אנחנו לא היינו מאמינים איך שהשנים טסו.
ממליץ לך מאד לארגן לך ולמיכל חופשה דומה, בודפשט מאירה פנים אפילו יותר מאז. -
שתי גדות לדנובהlbd, שלט קצב שהעלית ירגיע את ג'מוס. את קצב קצת פחות..
-
שתי גדות לדנובהסנצ'ו,
אחלה סיפור - עם כל המרכיבים המשובחים: מתח, רומנטיקה, היסטוריה, התרחשות בארץ זרה...
נהנית מאוד לקרוא ולראות את התמונות היפות.
בית הכנסת בבודפשט אכן מפואר במיוחד, אבל בשבילי כל הנברשות, הקימרונות והתקרה הגבוהה, בוודאי עם שילוב של העוגב, מזכירים לי מדי כנסייה.
איכשהו, אני מתרגשת יותר מבתי כנסת קטנים ומיוחדים, כמו בית הכנסת העתיק אלטנוי בפראג, בית הכנסת בלנצוט שבפולין עם הצבעוניות והקישוטיות המיוחדת וכן הלאה.
אגב, גם בפירנצה יש בית כנסת גדול ויפה, וכנ"ל ברומא.
אוסי
נ.ב. LBD - הסרת השלט של קצב - גדול! (וראוי כמובן). תודה על העדכון!
-
שתי גדות לדנובהמה שלא מרגיע אותי זה שיתכן והאנשים ששמרו לו על החדר בזמן שביקר קצב בבודפשט
נהגו כמו הנשיא ולא הסתפקו באכילת שוקולדים .....
אבל תמשיך בסיפור של יורם (אלפא רומיאו)ויוליה(ג׳ולייטה) בבודפשט.
הרבה יותר קסום בעיני
ג׳מוס -
שתי גדות לדנובהאהבתי את השנינות ג'מוס. מענין שגם אז כינו אותנו "יורמאו ויוליה".
הגענו לבודה לאיזור המצודה, אך איך אפשר לפני ביקור קצר בקונדיטוריה הזכורה לנו לטובה Ruszwrum . אז הגענו לשם, היא היתה מלאה וחיכינו בסבלנות בטיילת, וכשהתפנה מקום, התברר שהיא התקלקלה עם השנים. חבל.
-
שתי גדות לדנובה
-
שתי גדות לדנובהיורם,
הטיילת הזאת כל כך יפה וזכורה לי ממש לטובה.
בזמן שהבנים סיירו במוזיאון הצבא/מלחמה שממוקם עליה, הבנות טיילו בטיילת
אמה -
שתי גדות לדנובהגם לנו היא זכורה ממש לטובה... כמעט לילה שלם בילינו
שם בצעירותינו ..
-
שתי גדות לדנובהבמצודת התיירים ניסינו לשחזר צילום ישן.ׁ(התמונה המקורית לא מצליחה לעלות, אנסה לסרוק אותה שוב, ובנתיים מעלה את אלו).
-
שתי גדות לדנובה
-
שתי גדות לדנובה
היי יורם,
איזה סיפור, איזו התחלה (קראתי פעמיים את הפרולוג כדי לא להתבלבל...), איזו רומנטיקה! פשוט עושה טוב על הלב.
ממש, אבל ממש, עשית לי חשק לנסוע לבודפשט. אמנם אולי לא ל-20 שנות נישואין - נראה לי צרפת יותר תתאים, ואולי דרום איטליה שלך, אבל בודפשט בהחלט נכנסה לרשימה בעקבות הסיפורים האחרונים.
נהנית מהתמונות ומהסיפורים - ובעיקר מהזוגיות היפה. גם אני אוהבת תמונות שיחזורים - עשינו כאלו באיטליה בקיץ האחרון (19 שנות...).
ממתינה להמשך ומאחלת לכם עוד המון שנים מאושרות ביחד.
שירלי -
שתי גדות לדנובהואין תמונות מהלילה ההוא???
-
שתי גדות לדנובהשירלי, תודה רבה, אני בטוח שכל יעד שתבחרי פריז, איטליה יתאים ל 20 ואתם תהנו.
יערי, בזמנו לא היו מצלמות עירוניות, אבל אולי היו של המשטרה החשאית ההונגרית של אותם ימים.., יום אחד הם עוד יפרסמו את התמונות..
-
שתי גדות לדנובההיי יורם
הגעתי רק עכשיו, חשבתי שבגלל השעה המאוחרת אני לא מבינה את הסיפור, קראתי שלוש פעמים את הפתיחה בשביל לוודא שאין לי בעיה בהבנת הנקרא, ורק אז המשכתי.
שיחקתם אותה בענק!!!!
מאחלת לכם שהאהבה לא תחדל
ואני כאן להמשך הסיפור. התמונות עושות חשק - חבל על הזמן...
דבורה -
שתי גדות לדנובהיורם - סיפור ענק!
מדהים, מרגש, יפהפה.
מזל טוב ליום הנישואים וסחטיין גם על המשך הסיפור והתמונות. בודפשט פתאום נראית לי הרבה יותר מעניינת כיעד!
נעה
יורמאו ויוליה - שהסוף יהיה טוב, אה?! -
שתי גדות לדנובהצילום של הסוס מזוית אחרת.
השאלה: מה רואים בתמונה?