2 שאלות על לונדון
-
ערב טוב,
אנחנו מתעתדים לטוס ללונדון באוגוסט
שאלותיי -
1. האם מישהו יכול להמליץ על משרד כרטיסים להצגות שאפשר לרכוש דרכו ולהיות בטוחים?
שמענו על לסטר סקוור שנמצאים כאן בארץ ומבטיחים אותם מחירים כמו בלונדון - האם נכון הדבר?
או שמא יש לכם הצעה אחרת?
2. האם מישהו היה באטרקציה של "הארי פוטר" ויכול להמליץ - כמה זמן הסיור עצמו והאם יש מקום לחכות לאלה שלא נכנסים וכמה זה רחוק ממרכז לונדון?
תודה רבה
איריס -
2 שאלות על לונדוןרכשנו באינטרנט מאתר זה http://www.ticketmaster.co.uk/Disney-Presents-The-Lion-King- tickets/artist/975016
האתר מאובטח ולא היו בעיות.
מדפיסים הכרטיסים במדפסת ביתית, ובכניסה סורקים את הברקוד שעל הכרטיס. -
2 שאלות על לונדוןבנוגע לכרטיסים , ברכישה דרך האתרים משלמים לרוב מחיר מלא.
אם חשוב לכם לשריין מקום אז זו דרך טובה.
במידה וגם חשוב המחיר רצוי לנסות להגיע לקופות או ללסטר סקוור לרכישה של הצגות באותו יום -
2 שאלות על לונדוןתודה.
האם לסטר סקוור כאן בארץ הוא באמת שלוחה של לונדון והמחירים אותם מחירים? -
אולפני הארי פוטראולפני הארי פוטר מיועדים למעריצים בלבד לטעמי . המקום מרהיב ומרשים אך מי שלא מכיר את הספרים והסרטים לא יראה בכך עיניין . הסיור חלקו עם הדרכה ולאחר מכן ניתן להסתובב חופשי כל אחד בזמנו וברצונו בסביבות שעתיים בערך ועוד כחצי שעה להסתבבות בחנות ובקפיטריה .
יש להקדיש לכל הסיור עצמו כולל נסיעות כ6-7 שעות . יש אפשרות להגיע באופן עצמאי כפי שאנו עשינו ויש אפשרות להגיע מאורגן הישר מלונדון .
חובה לרכוש כרטיסים מראש דרך האינטרנט . אין מכירה בקופות!!!
מצורף האתר של האולפנים שבהם תוכלי לקבל את כל האינפורמציה להגעה וכמו כן, דרכו מזמינים כרטיסים ליום ולשעה שבה אתם אמורים להגיע .
-
אולפני הארי פוטרענת, תודה רבה על המידע.
את יכולה בבקשה להגיד לי איפה זה נמצא ביחס ללונדון,
איך הגעתם, עם רכבת?
תודה רבה -
אולפני הארי פוטראיריס, כל המידע על הסיור, כולל הפרטים על דרכי ההגעה מהעיר - נמצאים כאן:
http://www.wbstudiotour.co.uk/
בקצרה -
נוסעים ברכבת מתחנת Euston בלונדון אל תחנת Watford junction. מתחנת ווטפורד ג'נקשן יש הסעה של האולפנים. כרטיס רכבת של קבוצה קטנה מוזיל בהרבה את העלות. גם לשאטל של האולפנים יש עלות (משהו כמו 2 פאונד לאדם. תבדקי. אני לא חותמת על זה). באתר המצורף מציינים כמה זמן לפני שעת הסיור יש להגיע אל צומת ווטפורד. הנסיעה בין איוסטון לצומת ווטפורד כ-20 דקות. -
אולפני הארי פוטר - תודה רבה -
2 שאלות על לונדוןאני הייתי בלונדון כבר 11 פעמים עם בעלי עם חברות עם ילדי עם הנכד שלי ובכל הפעמים הזמנו כרטיסי הצגות האולם עצמו יומייים קודם וגם בלסטר אבל למלך האריות מומלץ באולם ממש קרוב לגשר ווטרלו בגדה הצפןנית ליד רחוב סטרד שפונים לקבנט גרדן
ממליצה מאוד ,גם,על כנר על הגג מדהים
דבר נוסף אל תיקחו בלונדון מלון זול אתם מפסידים שווה להשקיע ולקחת מינמום 4 כוכבים אחרת אכלתם אותה ושלא יספר לכם שרק באים לישון זה לא נכון
ואחרון לונדון מדהימה אני נוסעת שוב בקרוב טיול נעים ומוצלח -
2 שאלות על לונדוןראי תשובתי לענת לגבי כרטיס רכבת מוזל למשפחה
http://forum.lametayel.co.il/forum_msg/goto-3747044/srch-Eus ton#msg_3747044
-
2 שאלות על לונדוןבהמשך למה שזיוה כתבה:
השאטל לאולפנים עולה 2 פאונד (הלוך ושוב) כלומר יש לשמור את כרטיס הנסיעה לחזרה. -
2 שאלות על לונדוןאמנם לא במלונות עסקינן, אבל חולקת על הקביעה שלא להתפשר על פחות מ-4 כוכבים. אני התרשמתי שהסטנדרטים פשוט שונים ממה שאנו רגילים, וצריך לקחת בחשבון שהחדרים קטנים, אין מעליות וכו׳. כיוון שאנו רוב היום טיילנו, אז לנו הספיקה מיטה טובה, חדר נעים וארוחת בוקר טובה שהוגשה עם חיוך, במלון משפחתי עם מעט כוכבים שהומלץ כאן. לונדון יקרה למטייל וזה חלק מהחישוב.
לגבי רכישת כרטיסים מראש, אז לשיקולים אצלנו לרכוש מראש נכנס מס׳ הנפשות (היינו עם הילדים והיה חשוב לנו לשבת יחד) וכן שלא היתה לנו גמישות רבה מבחינת מועד שהתאים לנו לצפייה במחזמר. -
2 שאלות על לונדוןרק מהכנות לקראת נסיעה ללונדון אני יכולה לומר שהפרשי המחיר בין אפשרויות הלינה השונות מתבטאים באלפי שקלים, שבשבילי ובטח לעוד כמה גולשים מפרידים בין לראות את העיר לבין להישאר בבית. לכן, יש באמירה הזאת אפילו משהו מקומם. -
2 שאלות על לונדוןממליץ על מלונות של רשת פרימייר אין.אומנם רק שלושה כוכבים אבל נוחים ,נקיים ולא יקרים. -
2 שאלות על לונדוןממליץ על מלונות של רשת פרימייר אין.אומנם רק שלושה כוכבים אבל נוחים ,נקיים ולא יקרים.