כדאי לקנות מצלמה ביפן?
-
אנחנו נוסעים בקרוב. אני מתכננת לקנות מצלמה. מישהו יודע אם כדאי לקנות כבר שם? מצד אחד המצלמה תוצרת יפן... מצד שני הפחידו אותנו שנורא יקר שם, וגם שאולי כל התצוגה ביפנית... -
כדאי לקנות מצלמה ביפן?:Reמומלץ ואף כדאי לקנות שם מצלמה!! המחירים בכלל לא יקרים ומה גם שהדגמים הכי חדישים באים משם ואלינו לארץ יקח זמן עד שיגיע אם בכלל!! בכל אופן אני קניתי מצלמה ביפן מסוג קנון יש התפריט אכן ביפנית אבל יש אופציה במצלמה להחליפה לאנגלית וכך עשיתי ( תבדקי את שאר הח -
חובה!!!!!!אבל חובה לקנות מצלמה ביפן. לכל חברה שם יש לך חנות עם כמה קומות ובכל קומה משהו אחר, יש גם קומת המצלמות - מדהים. לא יקר דווקא ודברים ברמה שאין פה. אגב, קיבלתי הסבר באנגלית מהמוכר והמצלמה היתה באנגלית. -
where to buythe best place to buy those things is in nipponbashi street in osaka thats a street with 300 shops of dvd,tv,computers etc . theres one duty free shop there its half the price then europe !!! if u have problem finding the sh -
גם בטוקיו,shinjuku, אם איני טועה -
תודה לכולכם על התגובות
-
מצלמות משומשותיש חנויות מ-ד-ה-י-מ-ו-ת גם לאלה, כשכמובן מדובר במצלמות ''זקנות'' בנות שנה שנתיים... קניתי את שלי לפני כמה שנים (קנון לא דיגיטלית עם שתי עדשות, בערך ב1000 שקל הכל ביחד), המצלמה קצת עשתה בעיות בקיץ האחרון, אבל נראה לי שזאת אשמתי ובגדול היא היתה מצויינת!
תמונות מיפן -
נועה, תמונות מדליקות -
מקום בטוקיו...Akiyabaraשלום. זה שמו של איזור האלקטרוניקה בטוקיו. בהחלט מחזה ''מחשמל''... ניתן למצוא שם את כל פלאי הטכנולוגיה החדישים ביותר, כולל מצלמות דיגיטליות. מקום מרכזי ביותר, רק להסתכל במפת ה-JR ולמצוא את התחנה עם השם. JR =Japanese Railways שבת שלום...