5 ימים בברלין
-
אורי, איך לפעמים אתה מוציא לי את המילים מהפה...
אורי, מתפרצת לאשכול ולא בענין ברלין אלא בודפשט נוסעים בקיץ לסלובקיה דרך בודפשט נבקר בה במשך ארבעה ימים .אשמח לקבל הצעות ואטרקציות מענינות.
תודה
-
לאורי 5 ימים בברליןהיי אורי
תודה על המייל
השואלת שאלה כמה פעמים , קיבלה חומר שלא יסולא מפז ,לא שמעתי תודה וכנראה שהיא מעונינת בדף אווטלוק עם פרוט לפי שעות .
אבל העיקר שאנחנו נהנים ושואבים רעיונות .
וזו כמובן הזדמנות לומר תודה ן - LIKE לאביה ולרבקה ( וגם לאלו שיסייעו בהמשך ) -
אורי, איך לפעמים אתה מוציא לי את המילים מהפה...נו ... הרי הבטחתי שאתייצב ( החברה מתאילנד יאלצו להתאפק עם ביכומי קו'צאנג וקאוסוק ) .
(אגב איך אצליח להסתדר עם שליש בירה אחרי התענוג הצרוף שבתמונה ???)
-
לאורי ויעריתזרום ... איזו מילה מופלאה .
הרי ידוע לכולם שהמטיילים מתחלקים לשניים אלו שמגיעים למלון , ישנים , אוכלים א. בוקר ושואלים בדלפק מה ממליצים לעשות , ואלו שחופרים נוברים , הורסים את מקשי ההעתק הדבק במקלדת .
אני מסוג הביניים שמתכנן , נובר , ויוצא עם הרגשה שהכל נתון לשינוי והתכנון האמיתי נעשה ערב קודם על סמך החומר הנתון .
ולמה הגבתי ? .....כי מייד נזכרתי איך לאחר ביקור בלאוס- ווינטיין - שער הנצחון ( יש הרי כמה כאלה באירופה ) קראתי שניתן לעלות מחלקו האחורי לתצפית על המקונג ....ואני שלא נחשפתי לזה קודם התעצלתי לחצות הכביש "כי הזום של המצלמה לא מצריך זאת " -
לאורי ויערי
גילברדי - אני בדיוק כמוך ....
מכין שעורי בית (מה שלא עשיתי כשהייתי תלמיד...) , ופתוח לשינויים
online תוך כדי תנועה ...
המוטו שלי ... של שינוי , טעות ניווט , התברברות ... היא לטובה ... -
לאורי 5 ימים בברליןלgilbardi, לא שמעת ממני כל תגובה, נכון, כי אי אפשר לשמוע, אבל לקרוא,אפשר וחבל שהשמצת לפני שבדקת את כל תגובות התודה שלי, מה לעשות, יש גם אנשים כמוך, לצד האנשים המופלאים ששיתפו אותנו בידיעותיהם הנרחבות, ועל כך שוב, המון תודות !!! -
אורי, איך לפעמים אתה מוציא לי את המילים מהפה...תפתחי שירשור חדש.!!!! -
אורי, איך לפעמים אתה מוציא לי את המילים מהפה...ירון
בעניין ההיא, אתה באמת לא צריך להתאמץ.אני כבר שועל ותיק וחוץ מחוש רייח, לפני שעונה, לוחץ על שם בעל הענין נניח לתקופה של66 חודשים ומקבל תמונה חלקית לצורך החלטה האם זה מישהו שראוי לעזרה.
http://forum.lametayel.co.il/index.php?SQ=063ed308b305b82341 95026196d579ca&t=search&srch=&field=all&sear ch_logic=AND&forum_limiter=&author=amira54&btn_s ubmit=%D7%97%D7%A4%D7%A9&rng=66&rng2=0&u=2635200 &sort_order=DESC
מתוך 33 הודעות נתקבלו 20 . האחרות יש להן אולי שם מגיב קודם.קרא את כל ההודעות ותסיק בעצמך את המסקנות.למשל נראה אם תמצא איזושהי תרומה לטיול של מישהו אחר. כן תמצא טיול מתוכנן לברלין בפברואר השנה עם חברים.
-
מצטרף להמלצות על הסיורים של נדב.הי
גם אני מתכננת להגיע לברלין (ביחד עם ביתי בת 18)
א)לא הצלחתי לפתוח את הלניק של נדב מתגובה 21
ב)אם הסיורים יוצאים מגן החיות היכן כדאי ללון?עדיפות למלון במיקום שקט וחדרים מרוויחים(:
ג)האם יש לפרימרק חנויות בברלין?
תודה מראש
נ.ב.
אורי אבקש ממך לא להגיב,נעלבתי בשביל אמירה מהתגובה הבוטה שלך -
ד'ש מברלין.בוקר טוב לנעלבים
לירון וליערי.
אני כרגע בברלין המלון במיקום נהדר על הפרידריך שטראסה קרוב לאונטר דן לינדן ובמרחק קצרצר מכל אטרקציה תיירותית .מרכזי התחבורה הם על פתח המלון.אתמול הגענו, קנינו כרטיסים שבועיים בשדה התעופה ונסענו באוטובוס מטגל ישר למלון. התחלנן להכיר את העיר בנסיעה בקומות השניות של הקוים 100 200.
בדקנו גם את הS BHN שעל פתח המלון. מסקנות ראשונות: הרכבת יעילה מהירה
וממוזגת.בקטע שלנו תכסה את מרבית האטרקציות באזור המיטה.האוטובוסים לא ממוזגים .חם נורא כאן -יותר מאשר בישראל נשתדל או ללכת או לנסוע ברכבת.העיר עצמה בינתיים לא מוצאת חן בעיני-לא יפה והבחורות םחות יפות מאשר בת'א
יוצאים כרגע מהמלון ישר לפרידריך שטראסה בהן קפה +מאפה ותחנה אחת לברנדנבורג וממנו לככר באבל לשמוע מוזיקה בכנסיה ולהתחיל את היום. -
ד'ש מברלין.תבלו , בטוח שתהנו , ואם תזמין בירה במקום קפה תראה שגם הברלינאיות נהיות בסוף יפות חחחחחחח .
אגב הבנות היו ב Winters The Wall ב
Zimmerstr. 88, Berlin
ונהנו מאוד ( נגיש תחבורתית , אזור נעים , א. בוקר טובה ) ... ממש קרוב לצ'רלי פוינט ( אבל בשבילך ובשבילי הרי מלון זה לא הדבר החשוב ביותר ) -
ד'ש מברלין.היי
יש לי כאן הרבה תקלות תקשורת, אבל הפעם הצלחתי להכנס למטייל בכדי לגלות לך שלאחרונה עניין המלון נהיה בהחלט חשוב,
בתנאי שמחירו לא עולה על מאה $ ללילה ובברלין יש הרבה כאלה. הנגישות כאן מכל מקום לכל מקום היא פנטסטית אבל כאשר מלון כמו שלנו NH םרידריךשטראסה, יושב על םתחם של כל אמצעי התחבורה וממוקם במרחק צליעה ממרבית האטרקציות בד'כ המחירים שלו גבוהים יותר.תפסנו דיל ואתמול כבר ניצלתי מאת הסאונה.היןם טיילנו רק עד 4 כי ירד גשם אז חזרנו למלון
ואפילו תפסנו שלף שטונדה.בגילי שכבר לא ממהרים לשום מקום המלון כן קובע.