ירח דבש בתאילנד
-
היי,
אני וארוסתי הזמנו טיסה לתאילנד בירח דבש שלנו.
זמני הטיסה הם בין ה-11.6 עד ה-22.6.
התכנון כרגע (והוא די נעול) הוא לבלות 4 ימים מלאים בצ'אנג מאי, ואח"כ לטוס לקוסמוי ל-6 ימים מלאים שם.
השאלות שלי הם בעיקר בנוגע לצ'אנג מאי -
1. איזה דברים כדאי לעשות שם? לקחת טיול מאורגן של כמה ימים ולסגור את כל האטרקציות? לעשות טיולים יומיים ולחזור כל ערב לאותו המלון? ובגדול - מה כדאי לעשות שם?
2. איזה מלון כדאי לקחת שם? או באיזור איזור כדאי לקחת?
בנוגע לקוסמוי, נראה לי שהכל די ברור - בטן גב והמון רוגע.
יש בכל זאת איזשהם המלצות בנוגע למקום? דברים מיוחדים שכדאי לעשות?
תודה רבה מראש לכל העוזרים! -
ירח דבש בתאילנדבמקום לטרטר את עצמכם בטיסות מהצפון לדרום , לכו ל 3 לילות לקאו סוק , שמורת טבע מהפנטת , ומשם לקוסמוי . קרוב יחסית אחד לשני -
ירח דבש בתאילנדהתאריכים שלכם צפופים מאוד כל יום טיסה אתה מאבד יום שלם ככה שיום ההגעה ויום החזרה ויומיים טיסות הפנים הלכו להם 4 ימים מתוך ה11 יום מציע להאריך אם תוכלו בכל אופן לצפון צריך מינמום של 5 ימים ולקוסמוי הנהדרת כמה שיותר
.
לגבי מלונות תלוי באיזה רמה אתם רוצים תעזרו במרכז למטייל בתאילנד מחירים טובים ומלונות ברמה טובה. -
ירח דבש בתאילנדהתאריכים שלכם צפופים מאוד כל יום טיסה אתה מאבד יום שלם ככה שיום ההגעה ויום החזרה ויומיים טיסות הפנים הלכו להם 4 ימים מתוך ה11 יום מציע להאריך אם תוכלו בכל אופן לצפון צריך מינמום של 5 ימים ולקוסמוי הנהדרת כמה שיותר
.
לגבי מלונות תלוי באיזה רמה אתם רוצים תעזרו במרכז למטייל בתאילנד מחירים טובים ומלונות ברמה טובה.