דחוף- צריך ויזה ליפן!!!
-
שלום אנשים יקרים. אני נמצא עכשיו בנפאל המופלאה ואני מעוניין בויזת תיירות ליפן. הבעייה שאני לא חוזר לארץ בקרוב. מי שיודע איפוא ואיך אפשר להשיג ויזה ליפאן דרך הודו/נפאל/תאילנד בבקשה לדדוח לי. תודה רבה, עודד מרמת-גן -
ויזה ליפן!!!שלום עודד, למיטב ידיעתי,(ואני אבדוק את זה שוב ואחזור אליך במידה והשתנו הדברים..) ישראלים אינם זקוקים לויזת תיירים ביפן. כך היה לפחות עד לפני מספר שנים כשנחתתי בנאריטה ומאז לא שמעתי על שינוי...(אבל כאמור אבדוק ואם יש שינוי אדווח).. אבל ''אליה וקוץ ב -
בדקתי...שלום עודד, בדקתי ואכן המצב הוא כמתואר בתגובה הקודמת. ראה ציטוט מאתר שגרירות יפן בישראל. 2. Exemption of Visas As of May 2004, Japan had concluded general visa exemption arrangements with 59 countries including Israel , as shown in the accomp
פטור מויזה למטיילים ליפן -עד 90 יום -
תיקון קטן ...כמובן שאם יסרב המטייל המסורב כניסה לקנות לעצמו בכספו כרטיס חזרה מיידית לארץ ממנה הגיע, הוא יועלה אחר כבוד ''למלון ההסגר'' וידרש לשם 10,000Y ליום,(ולא Y1000 כפי שנכתב קודם..)שזה בערך 100$ ללילה. כל טוב... * התיקון ''הקטנוני'' נובע מכך שראיתי שתאי-אפר -
תיקון קטן ...:Reאם אתה באמת מגיע לפן כדי לטייל, אני בטוחה שהם ישימו לב שיש להם עסק עם לא בסטיונר. בכל מקרה - יפן מדהימה, ושווה כל ין!!!
תמונות מיפן